47

Анонимен

преди 1 месец

Потпишана од наша страна од А.Милошоски и сега висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ , што според вас , изгубените во космос биле про руски .....ништо чудо што не ве бива за надворешна политика , и никои не ви ги разбира ставовите . Вие сте биле изгубени у космос .... е луно луно земио бyгарска .....

46

Анонимен

преди 1 месец

На хитри се правят.

45

Анонимен

преди 1 месец

Отворете на википедиа ... Декларациа за стратешко партнерство и соработка помегиу САД и Р. Македониа ,, ако не ви се верува ....

44

Анонимен

преди 1 месец

Во каква паралелна вселена живеете сите вие што сметате дека сегашнава власт е про-руска ???????? На една недела пред изборите една друга многу мокна амбасада излезе со соопштение .....,, овие избори народот да ги искористи да иа уништи корупциата што иа преплавила државата .... ,, И така БИ ! Како што Србиа потпиша стартешко партнерство со Кина ние такво имаме потпишано со Америка .....не се глупираите ....

43

Капитанът

преди 1 месец

Ама Макрон и хвърли око , той нали по баби си пада.

42

Анонимен

преди 1 месец

гърьите се намръщиха и тези веднага клекнаха . българите и те .... обачеее тия стават още по агресивни . защо не клекат и на нас така ? те тука е разковничето !

41

Дедо

преди 1 месец

Той и Мицкоски ще клекне бързо като нея.А след години още по бързо ще клекнат пред албанците. Гола вода са .

40

Анонимен

преди 1 месец

Щом ги възбуждат изперкали бабички... Докато албанците оправят дъщерите им. И имат внуци албанчета. И имат за официален език съшо И албански. До 30 години ще сме с албански съседи. Което на нас изобщо не ни пречи - нямаме абсолютно нищо общо с албанците. Имаше един виц навремето - "дървен сувенир с 3 букви" - шоп. Ами западни шопи са македонците и те тва е. Печи го, вари го.. то пън. Дръва у глъвътъ.

39

4

преди 1 месец

Тази гарга рошава, селска лелка трябва да понесе последиците от глупавото си поведение!Не трябва да й се размине!Това не ти е селска маке вечеринка , а държавна клетва!

38

Значи ,

преди 1 месец

...наша Пена вече не е ***, тя ще пуска вече само по "любов"! Излиза, че европейските "ценности" влизали в пълно противоречие с нейното право за "самоопределение" и "самоиндедитет"? Кой им се връзва вече на тия въздухари! И защо си въобразява, че Византийците ще се вържат на такива евтини превъплъщения и ще забравят толкова бързо?

37

Анонимен

преди 1 месец

"Македония" е акт на лично самоопределение? То ако казвам, че съм император на Вселената има едни с бели престилки, дето ще си ме приберат при съседите Юлий Цезар и Наполеон Бонапарт. Тия толкова ли не осъзнават, че не са държава... Бяха виц. ***, ама виц. Бяха фарс. А сега са... Психоболница. Цяка дръжава луди. То и езикът им е като на пиян шоп с избити зъби след побой на тема "са ти уважаааш ли ***?"

36

истински мъж

преди 1 месец

Абе,изкукала бабешкеро,говориш дивотии.Какъв акт на самоопределение?Имаш правото да използваш само "Северна Македония".Склери,склери,кой ти каза,че ставаш за президент?Защо не си остана у дома,и да си гледаш внуците?

35

Анонимен

преди 1 месец

Като акт на лично право аз искам да кажа : на сите макета- особено с изкуственият окраден и осакатен говор ,история и идентидет ...и диалектното говорене в географската зона Северна Македония...и на гОспожата там Давкова ли беше ...Дъвкова лиЩО НЕ МЕ ЦУНИ ПО ...хмм - не не сакам

34

Горд Българин

преди 1 месец

Бабата разбра, че македонските номерца няма да минат пред цивилизования свят. Тези мурафетлъци минават само пред нашите наведени политици, но не и пред останалите държави. Та ще и се наложи да се закълне пред РСМ, а не пред македония иначе никой за нищо няма да ги има и по никакъв начин нищо няма да могат да направят.

33

Анонимен

преди 1 месец

За някакви речи в парламента или интервюта разбирам да ползва каквото си иска, но за полагане на клетва не може да си го позволява. Следователно официално и формално не се е заклела. Тези не знаят на кой свят са и си знаят само едно - да клатят лодката. Неслучайно гърците им казват мънкидония.

32

СпейсМаке

преди 1 месец

А македонец на Луната кога ще пратят? Все пак трябва да си наглеждат земята македонска.

31

Анонимен

преди 1 месец

Те това да македонците,много шум за нищо,блед спомен на Гоце и на другите войводи дето ги пишат,че са техни....

30

хаха

преди 1 месец

До Анонименмакетата имали характер? ха ха аве пич тва е единственият народ който си смени името на държавата под натиска на друга държава , егати и храктера

29

Анонимен

преди 1 месец

Голямата македонска юристка... бетер нашата Лена....

28

rm

преди 1 месец

Усети се (не, че не е знаела) какъв голям скандал забърка - клетвата и може да бъде оспорена и обявена за нищожна, освен, че дори и да не се случи така - всеки с акъла си лидер на държава би имал 3 наум при комуникацията с нея.