38

Анонимен

преди 1 месец

Пак , най-важното е :Всички пари , от всичко , да отиват в САЩ , оти са го закИНАЛЕ и те , яко !

37

Анонимен

преди 1 месец

И какво :Запада ще ни НАЛАГА , ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ ,...ПАК , ТАКА ЛИ ????

36

...и още нещо,

преди 1 месец

като останат в къщи, най-много да поумнеят, нищо друго не може да им се случи.

35

Има решение,

преди 1 месец

не ваксинирани учители да преподават на не ваксинирани ученици, с не ваксинирани родители... по някое време може и държавата да се разцепи на две.

34

Анонимен

преди 1 месец

Решение има едните/ваксинирани/, сутрин, др/неваксинирани/, след обяд и въпросът е решен.:))

33

Анонимен

преди 1 месец

Все пак болшинството лекари са изкуфели бабушкери от тошово време, няма как да има рационална мисъл в комкратуните им. Пишат рецепти за безполезни билкови отвари, вземат си комисионните,не издават касови бонове при преглед и им дреме за нечие здраве.

32

Излишни проблеми

преди 1 месец

Училища за имунизирани и за неимунизирани. Мамите ще са на един акъл. Ако някоя група е в грешка ще го разбере със сигурност

31

Рендето

преди 1 месец

Айде и тези решиха да дават наклон на фуя, не съ наситиха на пари, ей!

30

Анонимен

преди 1 месец

Ха! Чудо голрямо! Без друго посещаването на съвременнтото училище е огромна загуба на време. Че е и опасно за психическото и физическо здраве, на това отгоре. Благодарим за мярката. Супер идея. Още хиляди деца можете да отпишете от редиците на учениците, посещаващи училище. Има си домашно образование. Гледайте си работата. Ще се чудят вече какви задължения и забрани да ми въвеждат и как да извиват ръце! Некадърници!

29

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли малко нагло лекари да решават кой да ходи и кой не на училище. Май това наподобява тошовото време, е що така. Нали доста родители поради една или др причина се бориха ваксините да не са задължителни, а доброволни, кво става сега. Не срещу ваксините трябва да са хората, а срещу думичката задължително.

28

www

преди 1 месец

"Насила хубост не става"...От статията не става ясно, какво точно ги притеснява "лекарите"...В крайна сметка лекарите трябва да лекуват, а не да увреждат хората. А хората се разболяват не от липса на "ваксини", а от химизираните и изкуствени храни и води, от "лечебните химични медикаменти". Децата няма да станат по-здрави ако всяка година ги "ваксинират" за каквото и да е било. А що се отнася до училището - те децата още от първи клас са отвратени от него.....

27

Анонимен

преди 1 месец

Айде пак старата фалшива песен! Като не са имунизирани и ако от имунизациите има нужда, тези деца не са опасни за останалите - те нали са имунизирани? В тази връзка на какво основание ще им се отнема основното право на образование, след като не застрашават други? Аман от забрани и задължения в този изкривен ЕС! Най-много да откажете още хора да пускат децата си на училище и да ви теглят по една майNа.

26

Анонимен

преди 1 месец

Вие не сте лекари, защото не лекувате нищо. Вие сте просто едни търговци, които пробутват препаратите на тоя, който плати най-добре. Авторитетът ви е под нулата, така че по-добре се скрийте да не се излагате!

25

Анонимен

преди 1 месец

Докторчето, първо си качете на достъпно място всички доклади от странични ефекти от ваксините. Да видим колко са безвредни, и после да ме убеждавате колко са безопасни. Аз съм сигурен че от България няма нито един документ подаден към производители на ваксини. Ако не криете нищо, публикувайте си докладите да ги видим. Аде действайте.... Моето дете е с атопичен дерматит в следствие на ваксина. Такава безопасна и безвредна....

24

бг мама

преди 1 месец

Не би трябвало децата да са потърпевши за взетите умнокрасиви решения от родители антиваксърки. По добрия вариант е, санкции за тези родители: глоби, по големи здравни удрьжки, различно изчисляване на обезщетенията при болнички и подобни мерки.

23

Анонимен

преди 1 месец

Браво. Така трябва...

22

До 25

преди 1 месец

Абе тук не става въпрос за ваксините против ковид, а за обичайните ваксини против малария, туберкулоза, и прочее някогашни смъртоносни болести.

21

Докторски фашизъм

преди 1 месец

Е да ама е задължително поне до 8-ми клас да ходят на училище, не знам какви наредби ще отварят. Никой не им е виновен на докторите, доверието го загубиха докато драпаха за пари, така е може да имат всичко! Още чакам кардиолозите със фалшивите стентове да влязат в затвора!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Чист терор! Пак да напомня: винаги съм бил враг на ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ, но съвсем доброволно, сам се ваксинирах срещу ковид - три пъти. Е, не съм оздравял от бустера досега, постоянно се разболявам. Претърпях и трети инфаркт при чудесна физическа форма. Знаете ли какво щеше да се случи с поне трима-четирима защитници (а може би и със семействата им) на задължителното ваксиниране, ако ваксинирането беше задължително.

19

Анонимен

преди 1 месец

В цяла Европа и САЩ , неваксинирани деца не могат да посещават детска градина и училище. Това е положението! Дръжте си вкъщи заразените отрочета.