106

Анонимен

преди 4 месеца

Ако самият товарищ Инч Хай осъзнава какво върши, бива. Очевидно не, иначе нямаше да започне тази ужасна война, причинявайки смърт и разрушения на свои и чужди.

105

Пян_Гъ

преди 4 месеца

"Какво означава смяната на Шойгу от Путин?" - Ще кажа неоспоримото: 1) Русия ще спечели войната, 2) САЩ/НАТО ще капитулират, 3) Край с хегемонията на Запада, 4) Дедоларизация на световната икономика, 4) Маргинализиране на САЩ и ЕС. Ами Шойгу? Абе на фона на този геополитически катаклизъм, какъв Шойгу, какъв Мойгу??? Кво значение има? В Русия генерали и военни министри да искаш!

104

Алекс

преди 4 месеца

Означава,че след две години буксуване в украинската кал,Жужето затопли,че в руската армия цари хаос и некомпетентност.Киев за три дни си остана мираж.

103

Анонимен

преди 4 месеца

означава че до края на годината Украйна ще се спихне с още 20% от територията си

102

Анонимен

преди 4 месеца

Напрактика излиза , че го е повишил .

101

Дано

преди 4 месеца

Явно вече ще се действа с Украйна както еврейте в Газа...

100

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

99

Бидон с деменция

преди 4 месеца

Боката с кюлчетата злато, пачките с евро, пиюова до леглото и държанката с къща в Барселона не разгневиха ли анализаторите?

98

пияница мистик

преди 4 месеца

До Анонимен 104 === Другарю свинар. Единствените фашисти и нацисти в момента се намират в Кремъл - Мордор, под крилото на джуджето таксиметров шофьор :))) Но нямате толкова акъл, за да осъзнаете, че украинците са истински герои, които бранят Родината си от тези фашаги, дето ги нападнаха

97

Означава

преди 4 месеца

смърт за русия. Чичо Сам вдигне ли ти мерника - спасение няма.

96

Анонимен

преди 4 месеца

Долу империята, свобода за републиките!

95

Анонимен

преди 4 месеца

Означава много нови оръжия за Русия. Новият министър е икономист, и първата му работа ще бъде финансов одит.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Шойгу е повишен. Назначен е за Секретар на Съвета за Сигурнос, на мястото на Патрушев. Патрушев който се споменава за наследник на Путин е освободен и новата длъжност ще бъде обявена. На практика Шойги вече е един от възможните наследници на Путин.

93

хе хе хе

преди 4 месеца

Атлантите се възрадваха от непомерно тази новина. Като им чете коментарите, човек ще рече, че Путин пак е умрял:)

92

Христо Христов

преди 4 месеца

Означава, че Суровикин става началник на генералния щаб и ценностите ще са други. Вероятно нова мобилизация и смачкваща сила за бърза победа и с по-малко жертви за Русия.

91

Абе

преди 4 месеца

Нищо не означава,просто се оформя отдавна взето решение в подходящия момент.

90

Коментар

преди 4 месеца

Според бюлетин на ЕС, медиите публикували тази новина са руски интересчии. Никой не го интересува руския министър на отбраната.

89

македонския азис

преди 4 месеца

Македония е по-велика държава от русия, слава на великите македонци - кирил, методий и брат му, гоце делчев, цар самуил и самият александър МАКЕДОНски

88

аха

преди 4 месеца

Големи надежди и възторзи сред атлантиците. Ще каже човек, че Зеления е превзел някое село. Пък руснаците напоследък си вземат по 2-3 села дневно. А най-напоследък - по 5-6 дневно. Дали подмяната на Шойгу ще промени това? Вероятно да, в посока подобряване ефективността на ВСРФ.

87

Москва потъна

преди 4 месеца

Шойгуто може и да падне от някой балкон или прозорец скоро ми се струва.