75

СИЛЯНОВСКА..

преди 1 месец

МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КОЛКО ХОРА ОТ РОДА СИЛЯНОВСКИ СИ ЖИВЕЕХА И ЖИВЕЯТ В РОДНА БЪЛГАРИЯ... О'НЕРАЗУМНИ, ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИТЕ...???..... ЗА СРЪБСКИТЕ ПАРИ ЛИ СИ ПРОДАДОХТЕ РОДОВАТА ПАМЕТ.......СЪЩО,КАТО ДНЕШНИТЕ БГ РУСОФИЛИ - И ТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, И СЛАВЯТ РУСКИЯ ДИКТАТОР...

74

Русе

преди 1 месец

Догодина Радев ще представя Македония на Евровизия с розова рокля :))

73

Анонимен

преди 1 месец

Радефф: Специална Военна Операция!!!

72

Анонимен

преди 1 месец

Какво беше войната в Украина? Радефф да отговори!!!! Хора , едни и същи са хората които са на власт в Македония и България. Целата е Вие с Македонците да се мразите, защото друго не могат да Ви подсигурят. Нито закони, нито пътища,нито справедливост, нищо. Само да Ви скарат могат. А дали си Българин или Македонец все е едно щом даваш възможност Доган, Бойко, Радев и Мицкоски да те управляват. Това са хора на Путин.....

71

Анонимен

преди 1 месец

В момента едни и същи хора управляват Македония и България. Това са хората на Путин: ДПС ,ГЕРБ, Радефф и ВМРО ДПМНЕ

70

Анонимен

преди 1 месец

Про-Руския президент на България !!! Така е всяко едно заглавие за Радев в Европа и в старните от ЕС. Та по-добре да мълчи.

69

Ганди

преди 1 месец

Тази леля е Македонската Цола Драгойчева, да им е жива и здрава на макетата, те чисти македонци са под 1 мил. другото е Албанци ,Шиптъри и Българи,направо баскетболиста Вучич да си ги прибира в Сърбия, тия не са за Европа

68

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам днешните демократи как смело разпродават и затварят цели отрасли без да са вдигнали една кооперация. И аз почвам да мисля, че при бай Тошо беше по-добре, имаше работа за 6млн човека, след 35г демокрация, сегашните нека дърници не могат да намерят работа на 2млн. Децата бягат.

67

Анонимен

преди 1 месец

Сръбското влияние е очевидно! Сърбите играят македонската карта напук на ЕС и заплашват да направят ос през Балканите от Скопие през Белград до Будапеща и Братислава, което ще разцепи континента! Оставиха Македония без декомунизация и без разобличаване на комунизма и тайните служби и ето резултата- имаме сърбокомунистеческо влияние и отцепване на Скопие. При нас го разобличиха комунизма и извадихе агентите, а в Скопие карат напред с комунистите и паметниците им са цели, а Тито е боготворен!

66

Анонимен

преди 1 месец

Разев от къде знае каква е позицията на посолството? Пл ужеците от външно чакат координация с посолството, затова още нямат изявление. Посолството много не му пука и ги бавят.

65

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия е ръководена от Путин, чрез тяхните служби - УДБА, ВМРО ДПМНЕ са приближени на УДБА!!!! България е ръководена от Путин, чрез мафията на ГЕРБ и ДПС. ГЕРБ и ДПС са основани от агенти на Държавна Сигурност. Може да го проверите!!!! Държавна Сигурност е пряко подчинена на КГБ и Путин. Толкова в лесно. Путин контролира България, Унгария, част от Босна и вече ще контролира и Македония. Путин няма нищо против членството на Македонка в ЕС. Та вече МК влиза в ЕС!!!

64

Анонимен

преди 1 месец

За Сведения на Скопие, Радефф е Руски Агент!!!

63

Анонимен

преди 1 месец

Интересно е че Радевф, ГЕРБ и ДПС са ръководят от службите на Путин , с Мицкоски и ВМРО ДПМНЕ е същото, само че там ръководи Путин, чрез службите на Сърбия УДБА. Та едни и същи клоуни Ви правят на неандерталци и Вие и Македонците им се вързвате!Не налагайте измислената от Русия история на Македония, нека да я ползваме само за наша употреба!

62

Алекс

преди 1 месец

Браво на Президента.Ясно заявява,че ревизия няма да има.Шарлатаните и най-вече Про100то успяха да съсипят и тази тема и сега се налага Радев да оправя нещата.

61

Анонимен

преди 1 месец

Македонците са най-смелия народ в Света. Според мен не трябва да се примиряват с държави като Гърция и България, защото те са както се казва послушковците на ЕС и НАТО, защото са корумпирани до дупка. Ако Македонците си направят реформите и спрат корупцията, може да се казват както си искат и да си ползват историята както си искат. Няма да зависят от корумпирани държави като България и Гърция. А този Радев по-добре да мълчи, защото в ЕС е лесно разпознаваем и наричан Про-Руския президент.

60

Кмет

преди 1 месец

Сега президентът повдига тапката на тамошните българомразци.Преди беше онзи дебелия и онзи историка все руски приятели от ДС.Така не се работи умно.

59

Кмет

преди 1 месец

До АнониТо вече се вижда -около Смедерово са осмрадили целия район.А в Бор са им купили находищата за цв. метали и съораженията.Докарали китайски затворници да бачкат.Така казват сърби от района.Направили и общежития.В Ч. Гора за неплатен кредит им вземали цяло пристанище.Сэрбия има 30 млрд.кредити но поне има инвестиции.А Бг горе долу толкова без такива.Никойп не инвестира в такава мафиотска държава с толкова малко останало и малоумно население.

58

Анонимен

преди 1 месец

сега щели да с е прекръстят на српска македония....

57

Анонимен

преди 1 месец

ЧАКАМ ДА ВИДЯ КИТАЙ КАТО ИНВЕСТИРА В СЪРБИЯ, КАКВИ ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМ ДАВА ХИ ХИ... кИТАЕЦ ДА ТИ ПЛАЩА ХАХАХ ТОВА Е ГОЛЯМО САМОНАКАЗАНИЕ. ТЕ НА СОБСТВЕНИЯ НАРОД НЕ СИ ПЛАЩАТ СТАБИЛНО, КВО ОСТАВА ЗА НАЙ- ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ!

56

Анонимен

преди 1 месец

КИРО, ЗАЩО ИМ ПОДПИСА ЗА НАЧАЛО НА ПРЕГОВОРИ БЕ? ЩОТО СИ ГРАЖДАНИН НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ЛИ?