85

Г-нът Димитър Бонзов

преди 1 месец

Информирайте се какъв бизнесмен е той! Оставете пропадналата личност Божанков! Поговорката беше, покажи ми?приятелите си да ти кажа какъв си! Това е България 2024 и вие всички сте доволни и ще гласувате за всички тези личности, защото партия те не са! Информирайте се и тогава дайте мнение!

84

Анонимен

преди 1 месец

Бонзов не знае ли, че е на тържество с крадци? Как си оставя оръжието в джоба? Те децата на политиците от малки са научени да крадат от джобовете на хората. Партията майка на Божанков фалира 3 пъти България. Новата му партия е известна с лидери международни крадци и измамници. Да му е за урок, друг път да си носи оръжието на колана както е по закон.

83

До 86

преди 1 месец

Уцелено е в петата. Не в пръста както пишат.

82

До 80

преди 1 месец

А детето на Божанков има ли право да тършува по джобовете на хората? А ако беше взело някакво силно лекарство и да го помисли за бонбони? Можеше също така да се застреля докато си играе на стражар. Така ли възпитават децата си? Кое дете рови в чужди якета в ресторанта?

81

Анонимен

преди 1 месец

Мен пък ме впечатли най-много кви железни пръсти на краката има това момиче! "...е улучено в пръста на крака. Куршумът - 0.357 калибър от револвер "Смит енд Уестън" е останал в тялото на детето и сега го оперират, за да го извадят."

80

Анонимен

преди 1 месец

А, детето на Божанков рови в чужди джобове. Божеее! От баща си се учи да краде.

79

Айляк

преди 1 месец

Ех, душички мамини златни. Дечицата на политическия ни елит изглежда от малки ги учат как да претършуват чуждите джобове и изведнъж хоп, попаднали на...патлак. Възможна е подобна версия. Но по-вероятно ми се струва малкото божанче да е карало леля си да играе казачок, целейки се до краката й, понеже тя не е искала :))) Тъй, тъй, богатите също плачат...

78

Анонимен

преди 1 месец

А, детето на Български Цанков рови в чужди джобове. Божеее! От баща си се учи да краде.

77

Ббб

преди 1 месец

Ясно че оръжието е законно притежавано, остава и да не е, Но незаконни са действията с оръжието, няма право да го оставя без надзор, няма право да го носи навсякъде където си иска. Трябва да си понесе отговорността. Егати Виповете, Брадъра е по-Сип..

76

Ленко

преди 1 месец

Как се променят нещата в България, от роднина,милиционер,а днес - роднина,политик,полицай, депутат,бизнесмен,слагачи и все повече страдалци в живота! Има промяна , тя е видима!

75

Анонимен

преди 1 месец

Простреляното в петата с боен пистолет 12 годишно момиче е дете на тъста на Божанков.

74

До Стамат

преди 1 месец

Туй е 9мм олово прав си пръстчето заедно с още 5 см месо щеше да е на каимъ освен лапето ако не е било с патъци с железни бомбета ...прав си

73

Анонимен

преди 1 месец

Какъв бас.тун требва да си за да отидеш на рождения си ден въоръжен,това е сигурно нова мода сред бизнесмените ако го нападнат любовниците със силиконите да се предпазват...

72

Лъки

преди 1 месец

Господи,страшни бизнесмени,политици и само си представете,ако тук у нас се продаваше свободно оръжие,както във ФАЩ!На парти с оръжие!!!

71

Анонимен

преди 1 месец

Божанков не може да си възпита детето както трябва а ще ни пише законите! ОСТАВКА!

70

Дон Кикот

преди 1 месец

Тоя бизнесмен е бил на доста ракии за да си остави пистолета така. Че и зареден го зарязал егати и идеотина.

69

Стамат

преди 1 месец

Ако те уцелят в пръста с .357 ... няма да имаш пръст. Изглежда не я е уцелил, а в крачето ѝ са попаднали осколки от куршума. Дано се оправи детето без последствия, а другото да се научи да не пипа където не му е работа. А собственикът на тази ютия трябва да му я вземат. Това е оръжие за лов, не е продължение на п е н - и с а.

68

Помните ли?

преди 1 месец

Московски уби детето си пиян с моторна шейна. И нищо. Тиквата го изпрати в Солун да е шефче. Тук ще стане още по-нищо!

67

Бааа мааа

преди 1 месец

му .....на семеен рожден ден утиваш с .357 и докато акаш го меташ на стола зареден докато чаветата тичат наоколо. Пръщят от ум ...куките дават разрешителни на *** и пуля стига да си платят , а колко акъл имат дето плащат ...е вече се видя

66

Анонимен

преди 1 месец

"Борисов прави много за държавата и хората оценяват това. " Да, краде и я обира като невиждал! С неугасима алчност и стръв!