12

Четете

преди 1 месец

но с разбиране. Много разбирачи, че чак и критики отправят. Това е като вица - 7- на бира пия и не изтрезнявам. Ти опраскай 3-4 бирюхи с 2 порции пържени картофи със сирене, пък после се оплаквай, че дебелееш. Не бирата, а нейното количество и това на мезетата определят крайния ефект.

11

Бананчо

преди 1 месец

Таз професор Многознайкова.

10

аойъэф

преди 1 месец

Не само се качват килограми,а направо се издуваш. Тъжно, но факт.Биреният корем, наистина е от бирата.Спрях си любимото питиенце и се стопих, плюс хляб не ям.

9

яаожгтн

преди 1 месец

Защо лъжеш, бе ***?Откакто спрях любимото си кехлибарено питие свалих 10 кг. за един месец,при това съм 40 плюс год.жена, без особени диети, дори пийвам по винце или сайдер,хапвам по малко черен шоколад и така.

8

Тон за песен :

преди 1 месец

Който пие бира не умира...

7

Пфф

преди 1 месец

Тази толкова е диетолог. Трябва да си скъса дипломата. Да прочете защо мъжете качват на корем от бирата.

6

Анонимен

преди 1 месец

ЕЕЕ ЩОМ СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ, КЪДЕТО СА ПОТОМЦИ НА КРАДЦИ, ДИВАЦИ И БАНДИТИ ТАКА КАЗВАТ... ПИЯНИЦИ

5

Вещ

преди 1 месец

Пиенето на бира може да допринесе за натрупването на коремна мазнина при мъжете, което понякога се изразява във феномена, известен като "пивен корем". Освен това, хмелът в бирата съдържа фитоестрогени, които са растителни вещества с естрогеноподобен ефект, и при прекомерна употреба, може да повлияят на хормоналния баланс, водейки potencijalno до изменения като увеличаване на гръдната тъкан при мъжете. Това е.

4

Фин

преди 1 месец

Не знам за килограмите, но мъжете пиещи много бира заприличват на бременни жени в 7- ия месец.

3

Анонимен

преди 1 месец

Тая иска да пием.

2

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

РАЗБИРА СЕ, В ИМЕТО НА ТЪРГОВИЯТА ЩЕ ОБЯВЯТ ВСИЧКО ПЕЧЕЛИВШО ЗА ПОЛЕЗНО... ТО И МАРИХУАНАТА Я ОБЯВИХА ЗА ПОЛЕЗНА ЗА ЗДРАВЕТО.

1

Права Си

преди 1 месец

от Мезето е!