8

християнин

преди 1 месец

135 000 човека трябва да бъдат ликвидирани.Толкова са хамас.Палестинците са античовеци.По какъв начин да определиш детеубийци?На заслужават да живият.А,за арабите не ми се говори.Който ги познава поне малко,знае,че по-долно население в света няма.

7

ясно като 2+2

преди 1 месец

Който се е заял с евреи добро не е видл-справка Хитлер. какво остава за някакви ченгенета наричащи се палестинци които колят е убиват деца жени и старци.Тепърва започва тяхната трагедия още нищо не са видели!

6

Анонимен

преди 1 месец

Ще атакува още 22 предградия Израел!И после още 22!И няма да спре,докато "смелите борци за свобода"които с весел смях стреляха по спящи жени,деца и цивилни мъже и ги снимаха с GoPro на каските още мърдат някъде по тунелите!Сега идват братята и бащите на спящите-те не спят,те също имат оръжие и са БЕСНИ!Едно е сигурно-палестинците ще помнят 7.10.23г. още 200 години!

5

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Палестинците ще бъдат изхвърлени от Газа . Така е справедливо.Израел даде уникален шанс на тия роми да приемат предлаганото и дори неизгодно за Израел примирие,вместо това пак тунели ровили къртиците. Е, вече съм казвал,че тия са генотично увредени по рождение. Сега предстоят огромни разкрития свързани с лицемерието на египтяните,които не само,че подържат стотици тунели водещи към Газа и Израел,но и снабдяват чрез тях терористите с оръжие и доброволци за бой срещу Израел. Краят на Палестина.

4

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай наглите араби до последния! Християнски юдейски земи от 3500 години преди Новата ера. Който не е бил в Израел, не знае наглите араби какво представляват. И то не всички, а крайните ислямисти, криещи се зад жени и деца. Страхливци. Иначе евреи и нормални араби са приятели.

3

Анонимен

преди 1 месец

Международни престъпници.

2

Анонимен

преди 1 месец

Срам за това злокачествено образувание, дето се зове цивилизован запад свят

1

Анонимен

преди 1 месец

И всичко това става благодарение на спрените доставки на оръжие от сащ