30

баба Пена

преди 1 месец

Искаш да кажеш че у МВР-то пращи от акъл ли? Ами то нещо не се връзва, или и ти се видя у моето описание и взе че се издразни. Ами истината боли, това е което може да се каже.

29

Анонимен

преди 1 месец

Колко хора погребахме, колко хора избягаха с крясък, ти ми говориш за политика, Боко ли визираш, баш селския тарикат :)))

28

Анонимен

преди 1 месец

До баба Пена Ако зетя ти е глупав, значи дъщеря ти е два пъти по глупава, след като се е омъжила за него, а ти си още по- глупава след като си го приела за зет. Ама, за опорчовците, които по цял ден пишат небивалици, леят омраза и сеят размирици да мислят е непосилно...

27

Анонимен

преди 1 месец

То за какво ли има Воля в тоз народ Ако имаше Воля досега да сме ги измели не едни и същи хора да но обещават Светло Бъдеще защото с тях такова няма

26

Анонимен

преди 1 месец

ИМА ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ В МВР ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ

25

баба Пена

преди 1 месец

Като знам зетя дет бачка у ГДБОП колко е умен, мани мани. Ако и останалите са зле колкото него, значи е ясно защо МВР-то защо е на това дережде. С какъв конкурс ги приемат - само по мускули, ама овесн сила требе и акъл инак не става.

24

До Пенка 18

преди 1 месец

Най-добрата компенсация и за вас, и за нас, живеещи в България, е да не ходите да гласувате. Веднъж ни натресохте Славуца като първа политическа сила, после некадърните недоразумения ПП. За Бога, братя и сестри в странството, стойте си вкъщи!

23

Анонимен

преди 1 месец

Точно г-н "бях точен с парите" да говори за корупция е нагла арогантност. Но, това е типично за комунистическо/десарските кадри, от които е това министърче.

22

стоян

преди 1 месец

МВР и всички останали институции са превзети от мафията на Боко Тиквата и Шиши.Оръжието срещу превзетата държава се казва полковник Марков и партия Величие.Не случайно в последно време срещу тях идват атаки от цялото мафиотизирано задкулисие.Това говори всичко.

21

баба Пена

преди 1 месец

Е по показателно от това че полцията нищо не прави освен да цоцка заплатки, цел ден кафенца мафенца, ай лаф моабетче, я виж той деня минал. Тея шефове да започват да уволняват всички наред, или да бачкат и чао. Кой не работи не требе да яде е приказката

20

Анонимен

преди 1 месец

Каква политическа воля, то всичко е нагласено по сценарий :))) Едно големо шоу е в БГ, после що избегали българите да се гърчат на плантациите в Чужбина :))) Поне никога не ни е скучно :)

19

Анонимен

преди 1 месец

В МВР няма никакви реформи - дедовци на заплати и пенсии, клатибюровци, но пък има предизборно увеличение на заплати със задна дата и то с 20%. Ясно е какво значи това.Какъв продукт дава МВР - гласове предизборно се купуват, нелегалните си вървят , но в каналите участва и полиция.Рейтинг на МВР - около нулата.

18

Пенка

преди 1 месец

Може някой да обясни и да даде съвет: живея на около 150 км. от Валенсия, приятелите ми в Англия, също на около 200 км. от Единбург, където се намират най-близките секции за гласуване на 9 юни съответно. Ние НЕ продаваме гласовете си. Но също така не искаме да поемаме разходите за пътуване, което отнема целия ден. Как мога да компенсирам разходите за участие в избори, има ли начини?

17

От кол и въже

преди 1 месец

То вижте кои са кандидати за депутати и после се запитайте защо се купуват гласове.

16

Анонимен

преди 1 месец

Сарафов, Стоянов и Тончев ли?!И тримата слуги на мафията! Единствената им борба е срещу ППДБ.

15

ШЕНГЕН + ЕВРОЗОНА...

преди 1 месец

ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ/СДС СЛЕД ИЗБОРИТЕ.... РУZКИТЕ АГЕНТИ НЕМА СМИСЪЛ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ИНТЕРЕСНИ....

14

Анонимен

преди 1 месец

Пак ще се подчините на ГЕРБ, слаби сте в дипломацията!

13

Негър Скиор

преди 1 месец

.........-"Ало Ваню........обещах на "президента"............Ще видим Шенген с тези милиционери, но Друг път......

12

ТО И ПУТИН КАЗА:

преди 1 месец

АЗБУКАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА, А БИЛА МАКЕДОНСКА...... МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИ, АМА НИЕ НЕ ГО БРЪСНЕМ ЗАСЛИВА....

11

Ушеф

преди 1 месец

Милиционерите изпълняват руски поръчки и Началниците им са на разкладка в Лукойл....Вече редят депутатите и министрите според желанията на Кремъл. Заради тях ни наричат Руски Троянски кон в ЕС и НАТО.........П.С. Тиквата отдавна трябваше да е в Хага......