583

Къде е Европа?

преди 1 месец

Къде е Израел?... отделно от това, тия политически акции, дето малoyмните им конкурси и състезания ги печелят "праведните" хора, трябва да престане, никого не заблуждавате... с изключение на жълтoпaветниците, може би.

582

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 600 - "Тази година Немо, догодина Емо" - Догодина Емили с тротинетката ,докато изпълнява песента ,ще прави "кръгчета" със 100км/ч :)))

581

гост

преди 1 месец

*** с поличка

580

Анонимен

преди 1 месец

Тази година Немо, догодина Емо

579

Доктор Хук

преди 1 месец

Колкото този конкурс е аполитичен,толкова аз съм жител на Венера

578

Анонимен

преди 1 месец

Отивам да повърна.

577

Математик

преди 1 месец

EU+USA=Содом+Гомор

576

Лейля

преди 1 месец

Аз съм Умерено Цъковна Транc Бинарна Високоенергийна Фея и не досаждам на хората,но те ми досаждат на мен с 200лв в час,хотел и вечеря стек с вино всичко за сметка на досадника.

575

работник

преди 1 месец

Ако ми падне ще му отпоря хастарана в Ана-Ллютвито.

574

123

преди 1 месец

чудя се това "неопределено" същество ако отиде на някакво мероприятие - коя тоалетна използва ?!? ха-ха-ха

573

Анонимен

преди 1 месец

За пръв път да не пропуснем шанса си да си замълчим и да не участваме в европейското издание на Ергенът! Това вече си е за гордост!!!

572

До 591

преди 1 месец

Явно вас доста са ви "отвлякли". Хранете бръмбарите по - често.

571

Анонимен

преди 1 месец

Ех, ако някой тук си беше направил "труда" да чуе интервюто на БНТ (в Светът и ние) с известния коментатор на Евровизия Уилям Лий от wiwiblog, щеше да чуе от него, че тази година ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ в конкурса ще изглеждат "доста луди и ексцентрични", ще бъдат облечени в странни костюми, за да се опитат малко да отвлекат зрителите от ужасните събития в света - войни, политически трусове и т.н.А и да бъдат в съзвучие със ставащото.

570

Анонимен

преди 1 месец

Все по - често печелят анналнно податливи младежи, обичащи да крият кренвирша.

569

Анонимен

преди 1 месец

Ако е небинарен, значи е квантов!

568

блицкриг

преди 1 месец

Той беше прав.

567

без ентусиазъм

преди 1 месец

Очевидна позната шенгенска схема- не е между най- добрите, но са го нарочили да спечели заради ръководната роля на партията и новия комунизъм, който се налага! Ок, но да не очакват ентусиазъм от нас, които искаха да видят добри песни и обективност!

566

СПОКО,

преди 1 месец

ТИЯ ЩЕ РЕВАТ СЛЕД ЕВРОИЗБОРИТЕ...

565

Поручик Ржевски

преди 1 месец

В бъдеще централния компютър ще зачева бебета в епруветка, хората ще са небинарни, а говеждото ще е от 3д принтер. Децата ще бъдат отгледани от социални служби. Мъжете ще бъдат забранени със закон и който е без рокля и неепилиран ще бъде задържан за 24 часа за нарушаване на обществения ред.Дано продължим да сме изостанали в България !!!

564

Анонимен

преди 1 месец

До БРАВО!!! НЕ ТОВА НЕ Е БЪДЕЩЕТО НА ЕВРОПА- НО ИМА И ТАКИВА ХОРА, А ВСИЧКИ НИЕ ПРИЗНАВАМЕ ТЯХНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ- ДА СИ СПОМНИМ ЕДНИ ВРЕМЕНА, КОГАТО ХИТЛЕР ИЗГАРЯШЕ ТАКИВА ХОРА В КАМЕРИ, А СТАЛИН ГИ ПРЕВЪЗПИТАВАШЕ В ГУЛАГ- СЕГА ТАТКО ПУТИН Е ПРЕВЪРНАЛ РУСИЯ В ОГРОМЕН ГУЛАГ А НЕГОВИТЕ ОЛИГАРСИ МИЛИАРДЕРИ ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО С ЕТО ТАКИВА ХОРА В ЛОШАТА ЕВРОПА!