29

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да разбера защо Израел не бяха изхвърлени от Евровизия, точно както Русия преди. Същото важи и за спортните състезания.

28

Някой към 25

преди 1 месец

Искаш да кажеш истина, но с целенасочена омраза. САЩ не ги е пуснал в Европа и ЕС, а предатели свой който ги поддържат в ЕС поради една и съща някаква тяхна си престъпна дейност на много нива. Пуснати са за подкупи, защото има наши предатели за чужди страни, пуснати в Шенген разграден двор, пуснати са заради ООН и някой който има изгода от закона за дискриминация....подкупи, наркотици, кражби на държавни пари, политическа безхаберност и на работодатели. Всичко е огромна машина за кражби.....

27

Libre comme air

преди 1 месец

Значи на Зеленски забранили..пък на Израел разрешават...Явно е че богатите евреи са платили яко на Евровизия..!!!Даже израел ще спечели евровизията!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

Е погледнете картата.на света. Израел не е в Европа..както и Грузия, Армения и тн

25

Колония

преди 1 месец

Не, не мюсюлманите са проклятието на Европа. Марионетките на САЩ, които управляват Европа са нейното проклятие. Те разръчкаха и почти унищожиха доста мюсюлмански държави и даже подпомогнаха бежанците от там да дойдат тук, което разсипа нашия континент. САЩ е тумор - преобладаващият брой жители са европейци, които са емигрирали в Северна Америка, а сега съсипват родния си континент.

24

Анонимен

преди 1 месец

20 000 фенове на терористичната организация Хамас. Европа е свалила гащите пред ислямистите, а се сърди на Израел, че ги лекува. Ислямът трябва да се унищожава навсякъде!

23

Анонимен

преди 1 месец

???????= смърт

22

Анонимен

преди 1 месец

Евреите ????????

21

Анонимен

преди 1 месец

За какво е тази Евров из измислица. Златния Орфей искат хората..нещо смислено

20

Анонимен

преди 1 месец

Мюсюлманите са проклятието на Европа.

19

Някой

преди 1 месец

Дано България не участва и на мис свят и подобни. Все са еднотипни и повечето нямат нищо общо с женски изглед нещо като травеститоподобни изкуствени същество еднотипни бля бля бля.

18

Някой

преди 1 месец

Евровизия и няма Евровизия. Вече всичко е пошлост, кич и измислена помия. Най-хубаво е, че България не участва. Такова унижение не заслужава Евровизия да участва в пълна пародия и кич. Иначе става за Азис, Софка и подобни...... България запазва някакво достойнство да не повярва човек. Като се каже евровизия, Европа и ЕС вече никой не знае какво е това. Евро хората не участват само чужди като мислят, че Европа е тяхна. Твърде извратено е всичко.....

17

Анонимен

преди 1 месец

няма да гледам този бълвоч,пълна пародия на музика :)

16

Varg

преди 1 месец

Свобода за Палестина

15

Кончита

преди 1 месец

Вурст е моят/а кумир/ка! Без нея няма евровизия!

14

Анонимен

преди 1 месец

Ушати клюноноси терористи и масови убийци,нямат място участвайки в европейски конкурс. Отделно територията която те наричат държава,е непризната. Да не говорим че се излагат неимоверно много,още помним как едно кудкудякаше на конкурса за европейска песен.

13

Анонимен

преди 1 месец

Евровизия отдавна се превърна в синоним на нещо долнопробно.

12

Анонимен

преди 1 месец

За участието на ИЗраел протестират с право, но какво да кажем за участието на УКрайна? И те не само ще участват но се канят да им подарят поредната победа! За оная отвратителна дебела украинка, която се е снимала на официалната страница на ЕЕвровизия с памперс?! Отвратително, пошло и не знам какво още да кажа., за да не ме цензурират. Изобщо това отдавна не е музикален конкурс, а зрелище за хора с психични проблеми

11

Анонимен

преди 1 месец

Нормално е да протестират хората. Някви терористи които дори не са европейци, на какво основание ги пускат в европейски конкурси.

10

Анонимен

преди 1 месец

Опасни жени, Eдин инцидент една такава е по съдбовен от 35 000 човека, 15 000 от които деца.