30

Анонимен

преди 1 месец

Тодева-Областната, наряза Паметника на Съветската армия, след забрана на Съда, а кмета и кметчетата, преустройват движението на възлови места, без съгласуване с МВР... Това са ПП-ДБ, но няма да им се размине. Ще отговарят за всичко, дори и след години!

29

Мммм

преди 1 месец

До Анонимен Да бе ,в Твърдица е така-700 българи ,800 румелийци!От 4 паралелки в първи клас 3 са римляни , а в четвъртата само наполовина българска!Още ли ще спинкаме на кълката евроатлантически ценности?

28

Анонимен

преди 1 месец

Важното е,че гей дружинката изхарчи 1 милион за нещо,което още не е узаконено. Пък дали е добро като идея или не е отделен въпрос.

27

Popa ot razgrad

преди 1 месец

Тоя як мъжага на снимката Русинова ли е...

26

Анонимен

преди 1 месец

То пак големия скандал , не всички живеем в София , даже сега чух за това ..та посмалете малко

25

Анонимен

преди 1 месец

Скандалът се разраства, явно този проект е незаконен.

24

Малииии

преди 1 месец

Като чуя за европейски политики, институти, перспективи и незнамсикакво още ми се драйфа!

23

Анонимен

преди 1 месец

Прокуратурата сега като нагази Боневица и ще се разбере къде са потънали подписите.

22

Тази дали си вярва

преди 1 месец

1. Всеки може да се нарече "експерт" без диплома, без каквото и да било съградено в съзнателният си живот = много опасно.2. Уличната мрежа е собственост на конкретната община, промените на движението се извършват на база решение от комисия в състав: участник от КАТ, пътен инженер, общинска собственост и ред други доказани Експерти, след предоставяне на идеен или работен проект за организация на движението на улица или част от квартал итн. 3. Много евтин пиар много.

21

Анонимен

преди 1 месец

Таз е кадъна Мехмедали :)))

20

Анонимен

преди 1 месец

То всичко е съмнително в БГ госпожо или госпожице :)))

19

Анонимен

преди 1 месец

Тази лелка или лелинчо вече не съм сигурен може ли да се разкара, дървени философи бол!

18

Анонимен

преди 1 месец

Туй е Любо Нейков - маскиран.

17

Анонимен

преди 1 месец

Пътят към Ада е постлан с добри намерения.Съзнателното затрудняване на транспорт и комуникации е на ръба на престъплението.Какво се прави при пожари, как ще се придвижи линейка със сирена, интересно паяк, ако трябва да вдигне кола, за колко време ще блокира всички. Ако катафалка спре за десетина минути за да вземе покойник , опечалените ще трябва ли да подтичват под звуците на стотиците клаксони.

16

Анонимен

преди 1 месец

таз ша *** страх да я срещна в тъмното

15

Анонимен

преди 1 месец

таз мома мяза на борец тежка категория..да не неква рода на дебелия

14

Олимпий Панов

преди 1 месец

Като гледам Русинова е готова с генералния план за Хладилника!

13

Анонимен

преди 1 месец

Като имащ 2 имота там, категорично съм "за" промените. Имам 4 гаража, не ме мислете. Имаше ли обществено обсъждане по въпроса? Имаше. Колко от мрънкалнициъте присъстваха? 0. Центърът на София не е за коли на бедни бачкери от крайния квартал. За живущи там е, за пешеходци, за колела.

12

по добре

преди 1 месец

да подаде документи за дeбелаpиум, и да ходи малко там. После вместо с кола, да се качи да поспортува малко на колело, та белким влезе във форма, че както е тръгнало.....за 50 паркоместа ни надуват главите вече 2 седмици. Първо се подобрява движението на велосипедистите и пешоходците, има нови пешоходни пътеки и велоалеята слиза на улицата. Второ с бус лентите става по бързо за ГТ, по бързо и безопасно за линейки, пожарни и полиция. Печелившите са хиляди срещу 50 паркоместа....аре у лево....

11

Тъпа овца

преди 1 месец

Тази каква е?Защо не ни остави на мира?Три улици, рев за милиони!*** и тази с тях, да си ходи на село да си регулира мегдана