463

Анонимен

преди 1 месец

Колко много лъжи в толкова малко изречения. Бойко Лъжеца!!!

462

Анонимен

преди 1 месец

473 Бойко Борисов е уважаван политически лидер в Брюксел. ГЕРБ е уважавана членка на ЕНП. Доказват го редовните посещения на шефа, на тази най-голяма дясна, европейска партия, Манфред Вьорнер, който винаги идва в България за да подкрепи Борисов и ГЕРБ, преди избори. Урсула фон дер Лайн се очаква да посети скоро България по същия повод. Къде са ПП,ДБ, в Брюксел? Хааах, никъде? След като обадиха Габриел, получиха розочароваща реакция от ЕК.

461

Анонимен

преди 1 месец

Боко не е никакъв лидер , а е мафиот и рекетюр. Можеби си прав, че е лидер на мафията.

460

Анонимен

преди 1 месец

Бойко с мафиоти като вас няма как да излезем от кризата. Докато няма Лустрация и не Ви затворят всички шпиони няма как да се получи.

459

Поли

преди 1 месец

И се потите и се препотявате и се пенявите и се препенявите и Борисов си остава истинския лидер и държавник на пук на злобата и лъжите ви.Жалки сте беееее не ставате !

458

ГЕРБ

преди 1 месец

Група за Ефективно Разграбване на България

457

Анонимен

преди 1 месец

Еййй,тоя Борисов ви е взел акъла.По цяла седмица му държите простотиите и му правите реклама.Защо?Или да не питам.

456

Европейска народна п

преди 1 месец

Бойко Методиев Борисов е вреден за европейското развитие на България

455

Елена

преди 1 месец

Само знам едно,че българите сами ще си затрият държавата.Злобата,омразата,лъжите ,лекотата с която вярват на всякакви мошеници ,които им обещават ,,чудеса" - Кировци,Копейковци, и още куп мошеници ,да променят нещо си?! Какво ще променят бе,какво?! Да се докопат до кокала, да променят собствения си живот е това ще променят .За 3 години 6- ти избори това е катастрофа Българите сами ще си затрият държавата . Трагедия но неосъзната

454

Последна ода за БГ

преди 1 месец

Боко, Боко гърло дълбоко! Ти на Шиши повери ни и държавата затри ни! Да се слави наред по света наш башпакан и хулиган Делян, мъж на Ристьо, Лена, генерала и Доган! Кой да знае таз държава славна, че ще потъне в ***, но така се полага на хора забогатяли с убийства, кражби и измами! С меч бе България основана, а с *** бе завинаги закрита за радост на продажници и лакоми "канадски" и други еврейски измамници!

453

Анонимен

преди 1 месец

Боко ***!

452

Коментар

преди 1 месец

Чакам с нетърпение кога на хората ще им писне да са роби на "гражданите за европейското развитие на България" и на "движението за права и свободи" и ще им правят граждански арести на тези ненаядени престъпници

451

МВР служител

преди 1 месец

Борисов е контрабандист и от поне 30 години се занимава само с контрабанда

450

Анонимен

преди 1 месец

От както се появиха Киро просто, Лена от парапета и Кокорчо, държавата тръгна надолу. И нищо не може да я спре. Честито!

449

Анонимен

преди 1 месец

Киро просто, Лена от парапета, Кокорчо международния измамник, си нямат и понятие от това, как се управлява държава. Умеят само да лъжат, изричайки лъжи на развален българскикато/ Киро харакиро, да фалшифицират чужди подписи/ Лена парапета, да прикриват контрабандата и да су чу...ат в тайни апартаменти, да надуват инфлацията, като Кокорчо. Три пъти се провалят вече. Стига, толкова! Държавната не е учебен полигон.

448

лойко

преди 1 месец

Ами то точно ти агент Буда, заедно с другарите си от ДПС разделяте държавата и я дърпате назад

447

Sheen

преди 1 месец

Мазен лешояд

446

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ е първа политическа сила, дори с манипулирания от шарлатание машинен вот. Пре ГЕРБ почти бяхме влезли в Шенген, Хърватия бе по-назад от нас в подготовката, но дойдоха измамниците Киро просто, Асен свинското със зеле и компания, и всичко спря. Непреодолима загуба. ГЕРБ построи много национално значими обекти, а при ПП,ДБ лаладжиите, нищо. Само говорят против Русия, но работят за Русия. Киро с бутафорния си бодигард?! Ако руските служби искаха, щяха и двамата да ги затрият.

445

Анонимен

преди 1 месец

Клоуните КироАсен със своята надутост и некомпетентност, със своята алчност и похот, са опасни за държавата. За съжаление, след тях тръгнаха много висшисти, някои с дипломи без покритие и си съсипаха кариерата. Те станаха посредствени брокери, които стагнираха и съсипаха държавата. Да им бере греха този/тези, който ги доведе на власт. Защо още се ползват машините на избори? Те се манипулират от същите арогантни случайници, които се представят за това, което не са. КироАсен обогатиха Газпром.

444

Анонимен

преди 1 месец

Бойко всички пенсионери твои поддръжници са наредени в администрацията и спъват всякакво развитие на България. Време е да се премахнат. Също така като повишиха заплатите на военните и ако не са ходили на война трябва да им се вдигнат годините за пенсия.