31

Ехеей

преди 1 месец

Усещам как доктори и директори да училища ще се хванат за гушите, когато от училищата изчезнат една значителна част малцинствата и делегираните бюджето намалеят драстично:)) Пък и политиката за интеграция и тя ще отиде в канала, и се започват там едни истерии от едни НПО-та, едни порицания от ЕС...:))) Мисълта ми е на сила хубост не става , трябва проблемът с масовото ваксиниране и поддржане на процента висок, да се бори по друг начин според мен не с наказателен и ограничителен подход.

30

Някоя си

преди 1 месец

Лошото е, че много родители намират начин да изкарат децата си алергични към нещо си и така избягват задължителните ваксинации! Обаче акъла им е толкова, че това остава до живот!

29

:-)

преди 1 месец

Медици искат да бъдат отстранявани, като Алексей Петров.

28

1 долар

преди 1 месец

До Хахаха Как смяташ, кой поема разходите по боледуването на неваксинираните? Господ от небето? Или нашите джобове опразват, от нашите данъци по линия на здравната каса?

27

Хахаха

преди 1 месец

Чакайте малко ...Нали ако се ваксинираш си предпазен, тогава какъв е тоя вой за неваксинираните?Те не са предпазени, а васинираните са?!Или май не е баш така, а?И второ ... предлагам след като има задължително ваксиниране, при осакатяване или смърт на дете, родителите да имат правото да разпродадат органите на лекаря поставил вактината, за компенсация!

26

Анонимен

преди 1 месец

Е, вече имат опит с ковид ваксините. Хубаво е родителите да решават, децата са техни, не на докторите.

25

Анонимен

преди 1 месец

Тия против ваксините са много просто нещо, нямат акъл и за дишане дори. Кво ги слушате такива, приемаш закон, налагаш го и толкова. Пълно с *** тука

24

къв е проблема?

преди 1 месец

Ако ти се смяташ за Йосиф, а сина си смяташ за Исус Христос, можеш да бъде напълно спокоен. И не го ваксинираш за никоя болест. Дори и да умре, нали после отново ще възкръсне? Наскоро беше Великден. Защо някой нашенец да не повтори възкъсването на Христос?

23

Анонимен

преди 1 месец

Правилно, ще стане, който не иска, пишлигарчето му, вън от училище и ще се научите

22

Значии

преди 1 месец

Този взима кинти за всяка поставена дозичка.Дали му пука какво и на кого поставя? Аре нема нужда

21

Анонимен

преди 1 месец

Антиваксърите са най-долното племе и си заслужават да измират като мухи, от познати болеси, за които има надежни ваксини. Преди, хората бяха много по-разумни и житейски грамотни, от сегашните невежи нещастници.

20

Анонимен

преди 1 месец

Тея се превърнаха в търговци на здраве и човешки съдби.

19

До тенгри кан

преди 1 месец

Слънчевите изригвания са изострили психологическото ти заболяване. Дано да хвърлиш топа скоро, че и без това си излишен и потенциално вреден.

18

Анонимен

преди 1 месец

Много ми е интересно тоя фантазьор как точно си представя да ваксинира малцинствата, чиито деца и без това само се водят по документи, че посещават училище?

17

До 16

преди 1 месец

Вие сам/сама ли лекувате децата си, когато са болни?

16

Анонимен

преди 1 месец

А ние пък искаме проверочни изпити на всеки 5 години за лекарите, и които се издънят, да ходят да учат пак. Ама нема...

15

Анонимен

преди 1 месец

Не медици, а палачи!

14

Анонимен

преди 1 месец

Много са ми интересни родители, които отказват задължителните ваксините.. Ако, не дай боже, детето се разболее от морбили например, нали пак ще тичат веднага на лекар или може би ще го лекуват с витаминчета, за да е по-безопасно?! Чели недочели в БГ мама и вече знаят повече от специалистите за ваксини, антибиотици и всичко останало..

13

Тенгри Кан

преди 1 месец

Сотирош, аз съм филибелия! Ще те открия в Пловдив и ще ти разбия главата в стената на собственичт ти кабинет. След това ще я отрежа и ще уринирам в нея. След това ще те транжирам изцяло, сготва и изям! Вторият вариант е да те оставя жив на собствената ти глупост, да се приеме такъв закон и аз автоматично изваждам детето си от училищната система, в която ни насилват да си даваме децата чрез задължителноо образование по закон и фатаме гората;))) Ще ни сториш добро, гомньо гомнишарски;))) Т

12

драган

преди 1 месец

До Иван Стига си дрънкал глупости бе,копук!Точно тогава ваксинациите бяха масови и задължителни!Но ваксините бяха проверени,не като тези измислени за пари ковид-бози!