238

Минуващ

преди 1 месец

Руснаците разпалват войни по границите си за да може ВПК на щатите да реализира свръх-печалби. . . Логиката на една копейка и вицът сам се пише.

237

не може да бъде!

преди 1 месец

От Белият дом вероятно считат че виждат и разчитат добре обстановката за да изпратят тази "помощ"!Слагам думата помощ в кавички защото считам/ въз основа на солидни аргументи/че тя ще излезе на украинците през носа!?Украйна икономически е съсипана а тая "помощ" ще я довърши -след края на войната!?новините от войната казват-и това е в големите западни издания-укранците са претърпяли фатални човешки загуби и продължават да губят хора!? При тая демографска картина -каква "помощ" какви 5лв!?

236

Анонимен

преди 1 месец

Основното е пропагандата по всички начини вкл. жестомимичен превод който ви набива в канчето мислите на диктора . Не е случайно въведено сега...

235

Анонимен

преди 1 месец

До няма пари за ... Но не само пари за войни но и за пропаганда пропаганда което е още по лошо и то на фашизъм и хитлеризъм така добре прикрит от НПО .

234

=)

преди 1 месец

За изгорелия Хавай по 450 долара на калпак , няма пари за градовете от бездомни в Лос Анджелис , няма пари за лекуване на наркозависимите , които са наводнили цели квартали във Филаделфия , за войни обаче има пара винаги :)

233

anonimen

преди 1 месец

До Българин СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ !!!!!!

232

Анонимен

преди 1 месец

Зеля провежда геноцид срещу народа си, но нашите управляващи не са по-различни .... опичайте си акъла докато още може да се направи нещо ...

231

Анонимен

преди 1 месец

цвиленото и истерията на краварските изтривалки е музика за моите уши.Слава на Путин!

230

Анонимен

преди 1 месец

Украинците си плачат за санитарна зона до Днепър и Одеса също

229

Мунчо

преди 1 месец

..ако е в анонса не се трие ако го употребиш в изложението и идва голямата гъба...пародия..

228

Иди на лекар

преди 1 месец

***...и цялата фамилия и приятелите...да не прескочиш някой...забери и всички от Възраждане..

227

Анонимен

преди 1 месец

Страните от ЕС трябва да минат на непрестанен режим на производство на муниции...без да спират...все едно е нападната дадена страна...денонощно..

226

Всички ахмаци

преди 1 месец

сънуващи атомни нападения са ЛГБТ никога не държали MG в ръката си, а само меки саламчета!

225

Напред на нож

преди 1 месец

Война до последният украинец. Долари има достатъчно.

224

БГ форумен Мужик

преди 1 месец

До БГ форумни мужици ... Не не са виновни украинците. Виновно е корумпираното им правителство начело с оня зелен Клоун и предишния им президент Порошенко, когото Украйна съди за държавна измяна и корупция в особено големи размери. За нацистките им групировки спомняш ли си. Азовци... Сектори разни... ? За ТРИНАДЕСЕТЕ биолаборатории спонсорирани от Пентагона? За бомбандировките на Донбас и Луганск започнали 2014. За закона против малцинствата приет 2018г.? За избиваните бесарабски БЪЛГАРИ 2016г?

223

Анонимен

преди 1 месец

Сащ се превърнаха в терористична заплаха!

222

Иво

преди 1 месец

Връщат се в Руската империя, ама с това темпо, ще влязат в империята през 2375 година.

221

анонимен

преди 1 месец

и извънземните да дойдат, вече НИЩО не може да помогне на разбитата украйна - връща се като област в руската империя!

220

Иво

преди 1 месец

А руснаците, защо се хванаха на тази игра, след като нямат способности, и не умеят да я играят. Излагат се 2 и половина години като кифладжии.

219

емо

преди 1 месец

до 231. ами американците са такива. военно-промишленият им комплекс реализира свръх-печалби от разпалваните войни по света, а каква благодат е тази в украйна - американците ще воюват до последния украинец, а после ще воюват някъде другаде, където и да е.