18

Анонимен

преди 1 месец

До 24:Кой е казал само графен?Написах "примерно".Може и нещо от марулката да са хапнали и сега да са като антени.Или пък да са яли укро яйца,обогатени с обеднен уран.Не на всички влие и това е факт.Явно влияе на онези,които приличат на антени.Едно време не е имало никакво влияние върху хората,а само върху телеграфите.Ти пишеш за последните няколко години,а аз за 1859г.Усещаш ли разликата?

17

до 22

преди 1 месец

Пълни глупости говориш. Изобщо не се говори за влияние от сега, а от доста години. От повече от 30 години съобщават за изригванията и за влиянието им върху хора с различни заболявания. Например още тогава, след като баба ми претърпя инсулт и беше в кома, започнаха да и влияят тези изригвания с по-силно главоболие, световъртеж, проблеми в съня. В момента също има такива хора, много от които не са ваксинирани. Какво ще кажеш за това?! Или те са пили графен нарочно.

16

Анонимен

преди 1 месец

Как е възможно да ви влияе слънчева буря?Вие да не сте антени случайно?Може да ви влияе само ако имате тежки метали в кръвта.Примерно графен,който слагат във ваксината срещу ковид.Винаги е имало слънчеви бури,а напоследък говорят за влияние върху хората.Преди не им влияеше,а имаше влияние върху телеграфите.През 1859г. е имало толкова силна буря,че спира телеграфите.В днешно време една такава би ударила сателитите и ще им избие от главата да въвеждат неонацистки 15-минутни лагери и ИИ за фюрер.

15

Ром"с

преди 1 месец

От 12 до 24 ще е ефекта към нашата страна..

14

Ром"с

преди 1 месец

Ефекта от бурята ще се чуства от 10 часа до края на почивните дни ..различно по света..при нас най-верятно ще е от 12 -14 часа ..тя е "върхлетяла " към нас след полунощ 1-2 часа ..

13

Полковник Нострадаму

преди 1 месец

Дрън дрън, последните години направо пооляха! Слънчеви петна може да има, но в повечето случаи съава въпрос за друхо! И преди да подскочат " полезните казионни ид..ти" да си спомнят само последната година колко "странни" небесни и вътреземни явления се случиха, колкото не бяха виждани за последните 100 години, то червени небеса навсякъде, то светкавици и светлинни явления при заметръси, то сияния по тропиците, то марсиански оранжеви гледки в Средеземноморието и не само, то метерити ли не бяха..

12

Анонимен

преди 1 месец

А аз се чудех защо ми е лошо вчера вечерта, а кучето ми получи нещо като припадък, за първи път.

11

Анонимен

преди 1 месец

Предният път като светеше небето над Колонията, преди няколко месеца, се оказа, че освен слънчевото изригване, бил работил и краварския ХАРП.. да видим дали няма да има дежа-вю.

10

Анонимен

преди 1 месец

То скакалци да ядем ще е лукс, гответе се за мухите от фермата която Просто Киро откри преди години!

9

Баба гуси

преди 1 месец

Куку руку вафла чудна,пълна с течен шоколад

8

Да спасим планетата

преди 1 месец

Край! Започваме да ядем скакалци. Данък въглероден отпачатък веднага. Къртете пейките!

7

Хах

преди 1 месец

Да бяхте дали някоя друга картинка подходяща като за екстремен избухващ клъстер, нали тъй му беше името.

6

Анонимен

преди 1 месец

Сега кой е виновен и зелената сделка ще помогне ли на слънцето? Или пренасочените самолети ще разпръскват розова вода и кислород?

5

Гaля

преди 1 месец

A cъrлacyвaнo ли e c nocoлcтвoтo?

4

Анонимен

преди 1 месец

Магнитски, правописна грешка. Не е избухнало в Ню Йорк, а в Нью-Йорк, в ДНР.

3

Анонимен

преди 1 месец

'последният избухва около 3 часа сутринта в Ню Йорк' -- отпишете го тогава, оцелели едва ли има :)))

2

Търча за бустер

преди 1 месец

Веднага отивам да се ваксинирам, за да съм подготвен за следващата страшна буря.

1

Магнитски

преди 1 месец

И какво е избухнало в 3:00 часа в Ню Йорк?