15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Понятието ЦИОНИЗЪМ е позитивно,а не негативно такова.ЦИОНИЗЪМ Е РЕЧЕ ДЪРЖАВНОСТ ! Аз не съм Израилтянин,а чист Българин и се определям като ЦИОНИСТ,защото искам Народът Израел да бъде гарантиран от Държава.Обвиняващите ЦИОНИЗМЪТ в престъпления от номадски характер са всъщност истинските лоши евреи,които викат "дръжте евреите!". Ашкеназката Държава Израел е статична и неноюадска Народна Структура и няма нищо общо с расзни иберийци-испанци,които грабят навред с катуните си. Да, на Цион !

14

Анонимен

преди 4 месеца

Европа е свободна от евреи. Да му мислят арабите.

13

Анонимен

преди 4 месеца

С терористи не се преговаря. Невинните ви цивилни в газа, дето държат по къщите си заложници, имаха 8 месеца поне да съобщят за отвлечените жени и бебета. Още не са го направили, само като едно наше не интегрирано малцинство знаят да искат, още и още. А Европа им е длъжна. Грам не ги съжалявам, ама грам. Още помня какво причиняваха арабите на нашите медици в Либия.

12

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Отново ще оризова към разум! Понятието "евреин" се употребява без никаква грамотност от мнозина.Научете се да правите разлика между "евреин",чието правилно разчитане е ИБЕРИН,ИБЕР, "юдеин" и Израилтянин. Ще напомня,че думата "евреин" означава "онзи отвъд,онзи от другата страна,онзи,който пресича,кръстосва". Израел бе реконструиран като Държава от ЕВРОПЕЙЦИ,ТОЕСТ ОТ ЛИЧНОСТИ С БЪЛГАРСКА КРЪВ,ТОЕСТ АШКЕНАЗИ. Оставете религиите настрани.Религията не е произход. Произтичаме от Отец Ашкеназ Великият

11

Анонимен

преди 4 месеца

Всяка държава по света, на която съседите са обявили война и са им избили, изнасилили, изгорили и отвлекли хора, ще направи същото. Докато не се върнат заложниците, там въобще не може и няма да се преговаря. Всъщност, замислих се. Само България не постъпва така, на нас не ни пука за отвлечените от араби български моряци, даже не говорим за това. Ама ние пък не сме държава.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Спасението от евреите в Европа.

9

Анонимен

преди 4 месеца

И Европа ни е наричала лоши хора, след като френските и немските кореспонденти са намирали сърби с отрязани гениталии и заврени в устите им. И никой не се е интересувал, че предната седмица те са изнасилили и избили стотици български жени от Македония. Но ние сме си знаели, защо ги шамарим

8

Палестинците

преди 4 месеца

не се славят много ум. Но да нападнеш една от най-военизираните и подготвени за конфликти държава само с гол фанатизъм и омраза, си е направо мал0yмщина!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Всички терористи са мюсюлмани. И всеки мюсюлманин е потенциален терорист. Толкова за миролюбивата религия

6

Анонимен

преди 4 месеца

Тези кланета можеше да не се случат, ако Путин не ги беше наредил.

5

До 6

преди 4 месеца

А какво ще кажеш за арабите в израелската армия? И за убитите от Хамас над 200 израелски араби мюсюлмани? И те ли са лоши хора?

4

Анонимен

преди 4 месеца

Всички вече сме наясно, че евреите са лоши хора. С нищо не са по-добри от Хамас, по-лоши са даже.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Путинизъм=фашизъм

2

Да

преди 4 месеца

Ционизъм = фашизъм

1

До кога

преди 4 месеца

Реки от кръв и сълзи от хиляди избити араби в Газа а света се прави на луд и нищо не прави!?