113

bb

преди 1 месец

Щом сега причината е в нас, много ми е интересно защо е имало такива периоди предди милиарди години! Изригването на два вулкана изхвърля толкова отровни газове, че ние още 5000 години да караме коли и да се топлиме на въглища не можем да му смогнем.

112

Анонимен

преди 1 месец

А също и хотелиерите ще са доволни - по-дълъг летен сезон

111

Анонимен

преди 1 месец

Смешници, нормално мислещите хора не можете да уплашите. Никога не сме мръзнали толкова като през Април и Май.---------------------------------------------------------Април месец на +30 ли мръзна бе, ***? Няколко града в България си подобриха температурните рекорди тогаваПромените са очевидни, но дай им на форумните *** да спамят, седнали удобно под климатика естествено. Може би климатът ще стане като в Гърция, (не ми се иска никак), но който желае ще може да гледа маслини и цитруси

110

Логика

преди 1 месец

Едно време също имаше глад даже по-голям , но тогава имаше граници и се стреляше първо после се питаше кой е . И незнам защо България , която е 33% резервати ,живеем 5 милиона на площ за 60 милиона (Белгия,Швейцария и Холандия са взети заедно с нашата площ) трябва да плащаме греховете на тия дето се множат прогресивно и неспирни и тия дето отиват с джип с двигател за тир до магазина? Не ние трябва да плащаме за СО2 , а на нас трябва да ни плащат. Но с подложени като ПП и др. ще ядем буболечки...

109

Анонимен

преди 1 месец

Климатизмът е опасна манипулация на населението, като оправдава падането на стандарта, поскъпване на колите и енергията и изобщо увеличаване на експлоатацията. В същото време населението е изпратено за зелен хайвер и вместо смислени социални борби за доходи и развитие дефилира на прайдове за смяна на пола, побъркване на жените с феминизъм и прочие глупости, разделящи народа и създаващи му лъжливото усещане, че се бори за нещо смислено!

108

Анонимен

преди 1 месец

Смешници, нормално мислещите хора не можете да уплашите. Никога не сме мръзнали толкова като през Април и Май. Климатични промени има единствено защото манипулирате климата за ваши цели. Нищо лошо, просто да си знаете, че ви знаем номерата.

107

Анонимен

преди 1 месец

Глобално затопляне лятото не е глобално затопяне, а лято.

106

Ко?

преди 1 месец

Горещини, суши, затопляне а навсякъде рекордно ниски температури за сезона.... Тия наистина ви мислят за тревопасни хехе

105

Обективен

преди 1 месец

И природата се обръща срещу хората. Вчера е имало 37 минутно слънчево изригване от най-високата възможна степен. Преди него е имало още няколко също доста силни изригвания.

104

Анонимен

преди 1 месец

Отглеждайте си храната сами :) Направете всичко възможно да си произвеждате ток, и да добивате вода :) Що касае бедствията: преди няколко години в обедните новини съобщиха, че в момента в Бургас има буря с много силен вятър и пороен дъжд. Погледнах през прозореца и имаше едно грейнало слънце без нито едно облаче на небето. Целият град се къпеше в страхотно време. Всичко останало е въпрос на вяра ;)

103

Смел Гибсов

преди 1 месец

По добре природни бедствия отколкото да храниш депутати ....

102

Анонимен

преди 1 месец

До хъмВ Гърция слабоумнико се отглежда много пшеница, официалната статистика показва над 500 хил. тона годишен добив.

101

селянин

преди 1 месец

само преди 30 40 години северния магнитен полюс беше в источна канада близо до гренландия в момента е над сибир демек се е изместил с 4000 км а до какво води промяната на магнитното поле кой е учил електротехника ке се сети

100

Анонимен

преди 1 месец

По цял свят наводнения , а вие снимка със суша сте сложили,

99

Анонимен

преди 1 месец

Трудно ще ми е да го начукам на 400 автора, блеещи глупости да паникьосват стадото.

98

Анонимен

преди 1 месец

Русия разполага с изобилие от продоволствия и храни. И енергии и суровини и всичко. Русия не е заплашена от никакву конфликти, който влезе в конфликт с Русия ще бъде унищожен. А климатичните пропасти никой не може да ги избегне.

97

Анонимен

преди 1 месец

Водата може да стане по-скъпа и от петрола. Русия притежава 40% от световните запаси на прясна вода на планетата.

96

Шаши

преди 1 месец

Има, има затопляне. Да ходиш с 39.5 градуса температура не е лесно. И това всеки ден, години наред.

95

Спокойно

преди 1 месец

Тоз който контролира матрицата ако реши ще я рестартира, както го е правил много пъти преди. Живейте и си носете новите дрехи. Не се кахърете за работата на друго същество. Предполагам, знае какво прави.

94

...

преди 1 месец

Това са си климатични цикли. Скоро на научни конференции, учени(наистина разбиращи материята) доказаха, че преди няколко хиляди години средната лятна температура е била с 3 градуса по-висока от сегашната. Е ??