384

Анонимен

преди 1 месец

Единствения читав танк на парада беше немския "Леопард",оставен от украинците за да видят руснаците какво е танк, а не тяхната блокирала катафалка "Армата",която ги направи за смях пред света на 9-и май преди години..

383

Анонимен

преди 1 месец

Само руснаците го могат, факт

382

Анонимен

преди 1 месец

Това беше най-смешния парад който някога путлеряците са правили..... Тая година - един танк. Следващата година - на велосипеди. Филип Киркоров ще направи в Мацква по-страшен гейпрайд от тая пародия....

381

09.05.1945

преди 1 месец

Честит Ден на Победата! Вечна слава на над 30-те хиляди убити и над 100-те хиляди ранени българи, участвали в освобождаването на света от фашизма! Слава на Червената Армия - Победителка! Крадците на история, натовските империалисти и тези, които сега възхваляват Хитлер, Мусолини и Бандера, нямат шанс. Победата отново ще е за нас, защото истината и справедливостта са на наша страна!

380

Радослав

преди 1 месец

До 372-рата/тото: ако си измиеш ръцете и изкъпеш може и да усетиш аромат различен от вмирисан путлероджендър! Вода и веро путлероджендърче, няма да ти отмие душата!

379

Шут

преди 1 месец

Днес се състоя внушителен военен парад с изобилие от военна техника - най-новите самолети, и танка страшилище Т 34.Великият вожд Путин обеща, че този път няма да се шегува и че ще превземе Украйна само за три дни

378

Анонимен

преди 1 месец

До Jojo--АВе какво НАТО и ЕС , кой те евава за нещо ?Нали сащ казаА :''НАТО няма да защитава ЕС ''... Сащ не слагат ЕС в НАТО , само на книга !Русия ако пусне тук там из някоя държава от ЕС ядрено оръжие , САЩ няма да си мръдне пръста !

377

Анонимен

преди 1 месец

Дааа. Англосаксите са се заели сериозно да фалшифицират историята. Всичко им е фалшиво на тях, и парите им, и историята им, и ценностите им.

376

Боби

преди 1 месец

До Хм... през 90те години практически всчки немци останали по каква да е причина да живеят на СССР територия мигрираха в ФРГ. Сега същите тези немци продават всичко в Германия и се местят обратно в РФ. Първо им е по-евтино особенно да започнат и им е евтино ако са фермери. Но финансите са малкия проблем. Тези немци бягат от Евро Джендърската политика в Европа.

375

Боби

преди 1 месец

До руски измишльотини Червената армия дава 11 милиона жертви като почти 2,5 милиона са пленени първия месец практически никой не оживява в немските конц лагери. Силите на Оста дават над 8 милиона жертви на източния фронт около 7 милиона са Немц и от4 Италия, Румъния, Хървацка и доброволци от цяла европа. Райхстага са го защитавали Нацисти Французи примерно.

374

Америакномучилките,

преди 1 месец

Щом всичко е благодарение на краварника, англия и незнайно кой - колко време тия "титани" "помагат" по всички възможни начини на укропитеците, а червената армия нито спира нито отслабва? Явно СССР си е победил въпреки западната "помощ"!

373

оакана европа

преди 1 месец

направо са препълнили памперса! Русия ги млати едва със 8-12% от военната си мощ! И се гаври с наглосаксите правейки военни паради! :)

372

Анонимен

преди 1 месец

Най-голямата въздушна битка е между Англия и германия през 1940. По това време руснаците не са познавали самолета....факт.

371

Анонимен

преди 1 месец

До този по-долу, Чърчил се е молил на американския президент, а не на сталин. Понимаеш?

370

москва

преди 1 месец

Парад има благодарение на САЩ, Великобритания и съюзниците. Приноса на Сталин е 20 млн.загинали съветски селяни. От името на путин благодаря на съюзниците.

369

Анонимен

преди 1 месец

В YOUTUBE има клипове какво са крали от западните страни.Най масово-велосипеди.Един руснак взел коса за косене на трева.И гордо заявява,че никой друг нямал такава. Друг задигнал 2 кашона електрически лампи.Но в селото му нямало ток!И при това клиповете и коментарите са си руски!Е,поне са откровени руснаците!

368

Анонимен

преди 1 месец

До 361. Както виждаш и Киркоров и Тату нещо не вирят добре напоследък. Бяха добре при Елцин. А за Путин нещо си предубеден, грешна информация.

367

Хм...

преди 1 месец

Милиони руснаци са избягали от Русия на запад и в САЩ.В Русия са избягали само 2 -Депардио и Сноудън.

366

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Русия!!!

365

Копейкин

преди 1 месец

Помним историята, разбира се. Тия през 1945 ограбиха Европа. Сега тръгнаха пак. Какво да правят, като си нямат свое? Чукчата отмъкнал пералня, нищо, че в землянка та няма ток и вода - ей тъй, за мебел си я взел. Мародери!!!