50

50 по-малко.

преди 1 месец

Центъра на столицата да не ви е паркинг?! Там трябва да има по-малко коли, за да се движат спокойно туристите и да се наслаждават на архитектурата. Само на село е разрешено да спираш където си искаш.

49

Йо

преди 1 месец

Кой гласува за тези?! То беше ясно, че само бели ще правят. Не че другите са цвете, ама поне с бездействието си не правят тъпотии

48

Браво на ПП/ДБ

преди 1 месец

По-добре е от ГЕРБ.

47

ВАСО ТЕРЗИЕВ

преди 1 месец

Васил Терзиев и Спаси София имат много хейтъри. Не съм си и помислял, че е възможно да ги похвалят за нещо. Така ще е цял мандат - плюене, обиди... просто да не обръщат внимание и да си бачкат момчетата. Аз съм доволен от тях за сега.

46

Става много добре.

преди 1 месец

Фъндъкова само копаеше дупки на здравите булеварди и после ги ремонтираше. Тези поне правят нещо.

45

Шаши

преди 1 месец

Към изборите да се включи и избор за нова столична община. Това е спасението от спасителите

44

Анонимен

преди 1 месец

Демокрация, а? Вслушвали се в мнението на народа, а? Работели за същия тоя народ докато му показват среден пръст и му казват - Ние знаем по-добре и ще правим каквото си искаме... Поредната Пародия с обич ПП

43

ПППП

преди 1 месец

В ДЕЙСТВИЕ. ЗА РАДОСТ НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТЯХ.

42

Анонимен

преди 1 месец

не е само в софия. в цяла европа е така. идват 15 минутните градове и нашийниците. за бедните де. началниците просто така им нареждат, нашите изпълняват. ако искате непослушковци, на улицата и протести до дупка. бесим и идват нови. ако не слушат повтаряме, докато дойдат читави....

41

Анонимен

преди 1 месец

"Съсипи София" в действие. Честито на всички, които гласуваха за тях!

40

Браво Васкоо

преди 1 месец

Къде ще ми паркирате по центъра маймункииии.Марш на село откъдето сте дошли.Тва ме дедо ти е бил Янкошумкар и е откраднал апартамента по центъра от елита на нацията 44та не ти дава право да се р еш насекъде да пречиш на останалите и са си паркираш скап а тата кола.

39

Софиянец

преди 1 месец

Мислих, че Леля Данче е зле, ама тия от "Спаси София" са СУПЕР-ЗЛЕ!

38

Геле

преди 1 месец

Пълна глупост сътвориха тия. Няма мисъл как се зареждат тия магазинчета. Явно парите трябва да се гепат па бедните да го ду......хат

37

HeinrichHimmler

преди 1 месец

50 места по-малко, за да могат тримата велосипедисти да карат на платното, а не на бордюра. ППДБ направиха ли нещо градивно з държавата на местно, регионално и национално ниво ?

36

Анонимен

преди 1 месец

Жалка картинка

35

Анонимен

преди 1 месец

Коментар 15 кърти:"1.Не харесвах ППДБ, но ако така продължават ще гласувам за тях. 2.Градският транспорт освен че е супер евтин е и много удобен. 3.Продължавай така Васко и ще се сдобиеш с много гласове от нормални хора" Хахахахаха. То бива умствени измения, ама чак толкова.

34

Съсипи София

преди 1 месец

Реешение има паркинга на НДК има 4000 места ама е на Таки и ако го вземат ще падат глави

33

Сельо

преди 1 месец

Голям зор всички да стават "столичани". Да дишат мръсен въздух, да си късат нервите и да си пропиляват живота в задръстванията. Не мога да го разбера това. За "столичани" сигурно съм *** селянин, но какво ли разбирам аз. Живея скромно в къща с двор и градина, сея си прости зеленчуци, дишам обикновен, чист въздух не е обогатен с тежки метали. Паркирам си колата в гаража или където пожелая на улицата. А в София по-добре няма да става, само по-лошо- надявам се да го осъзнавате :-)

32

Съсипи София

преди 1 месец

Кофите за смет от Патриарх Евтимий отиват под балконите на живущите, това ли ви е иновацията и средствата срещу замърсяването? От изградена инфраструктура да съсипете 3 булеварда!

31

Стоян

преди 1 месец

До МодеренТ ЛявТози, преди време беше на опашка в популярна кафетерия...Може ли, да не го правите много горещо, че не мога да го държа :) Ааау :)