52

Исторически парк

преди 1 месец

Отиде си арийската нация

51

Анонимен

преди 1 месец

Откакто се появиха ЛГБТ, вурстовете изчезнаха а останаха меките кремвиршчета..

50

аз

преди 1 месец

Е И? наште мачовци мъжаги гонещи коремите си с 2 сек закъснение кат нагъват месо по цял ден и само това се признава ли какво?

49

Анонимен

преди 1 месец

Германия - вурст от тофу, безалкохолна бира и гумена жена..

48

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик Абе и ти миришеш на сороска пропаганда, ама на - най-нагло ни будалкаш каква била храната по времето на социализма, сякаш само ти си живял тогава. Я хайде у лево дрънкало добре курдисано, ние също сме живели по това време и някак по-различно си спомняме тези неща. Ти си яж сега "демократичните" храни от ГМО или сирене от сухо мляко от Чернобил с палма и с "аромат" на мръсни чорапи, "пластмасови" домати и хляб от фуражно украинско жито.

47

Анонимен

преди 1 месец

Егати пропагандата - "много германски семейства все повече ядат л***йn@ и отровни храни"? Тоест, българи яжте и вие от бооклуците? Това "много" един на 10 000 ли е, един на 100 000 ли е или един на милион? И колко е "все повече"? То вярно, че с кризата в която набута Германия Шолц комбина с зелените екстремисти много семейства в Германия имат затруднения с прехраната, но чак пък толкова???

46

Бай Дрън

преди 1 месец

Деветдесетте маааме Витабел. Ама тогаз заплатите ниски, няма за кюфтета. Мусака с витабел, не можеш я различиш. Тя и прабаба ми не ядеше магарешко, ама един път пита за още, докато не разбра, че е магарешко. Драги ми германци, яжте каквито си щете лнаа, не ни пречите.

45

Анонимен

преди 1 месец

И всичко е внос .

44

Анонимен

преди 1 месец

Като им се яде месо да ядат месо, а не да правят вурстове от растителна храна. Веганите не ядат месо не за да спасяват животните. След като си на такова ниво че ти се иска да ядеш месо, яж месо, защо се мъчиш. Или щото сега е тренди, като електрическите коли, по скъпи и по-некачествени но ги купуват щото е тренд, същото е и с едикетите "веган" - по-скъпо и не се знае с какви химикали и овкусители е приготвено това "растително" месо. Ако са вегани да ядат чиста веганска храна.

43

Бай Дрън

преди 1 месец

И трева ще почнат да пасат. Откак им взривиха газопровода, еволюират в посока тревопасни.

42

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

Дойче ПропагандеН Ейджънси прИзентс,баце! Урсулю Фродолайнен и давоските ценности - яжте брашняни червеи, щурци и скакалци за да спасите планетата от себе си... Екоклиманеолибералнацизма няма почивка 24/7 с пропагандата... А наштЕ мили ми$$ирченца са на амбразурата да бранят юрогейските трансатлантически ценности и др подобни и33вращения.

41

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

40

Анонимен

преди 1 месец

А само насекоми ядат ли? Затова ли затриват фермите? Да спасим планетата?

39

Дойче пост

преди 1 месец

Сигурно е така, ама едва ли :)) Пропаганда пак някаква- я вижте ги германците, вий що сгъвате пръжоли, не е по европейски :) Я да си....

38

Анонимен

преди 1 месец

Абе оставете хората да ядат каквото искат бе - вие като всеки ден тъпчете месо, да не мислите че ви е много полезно??? Хубаво е да се яде месо примерно 3 дни в седмицата, да не говорим че много от това което вие ядете, е трудно да се нарече месо, че даже е пълно с Е-та и вредни съставки

37

Вурстове ли?

преди 1 месец

дюнери и баклава маат германците даже дресирани да ги купуват на турски

36

Анонимен

преди 1 месец

Ахаа..., месото било 80 ПЪТИ (8,000%!!!) по-скъпо от заместителите на "месо" и съответо спад в консумацията на месо!!!!! Е, не е чудно - Защо!!!

35

Анонимен

преди 1 месец

Яжте соеви кюфтета муахахах.

34

Анонимен

преди 1 месец

Ако искт да ядат люцерна.

33

Анонимен

преди 1 месец

Месоядните са доста по-умни и при хоратаи при животните.