74

Джонатан

преди 1 месец

Нещо за ППДБ няма ли, или не е полит коректно да се пише колко са спаднали?!?!

73

германистан

преди 1 месец

В европа има ли други такива недоразумения като етническа партия дпс /движение за права и свободи/ ? Какви права и какви свободи ??!??

72

Анонимен

преди 1 месец

До БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИТН Доган е платил на ИТН, Слави може и да не знае, но е така.

71

Анонимен

преди 1 месец

Голяма части от гласоподавателите на ДПС, дори не говорят български, а също голяма част и не живеят в България. Как се допуска етническа партия да има такова голямо влияние в България.

70

Алекс

преди 1 месец

Ива коментира всички партии,но незнайно защо пропуска ПП/ДБ.Прогнозите за предстоящите избори сочат,че те са шампионът по загуба на електорат.

69

баба мара

преди 1 месец

президентът да наложи вето на закона за пенсиите на репресираните на законаза продажбата на зем земя на чужденци това е купуване на гласове неморално ис нашите пари да се спре издаването на бълг документи на чужди граждани

68

Абе цензуристи

преди 1 месец

от ДНЕС.БГ. защо не блокирате този 73, 74, 60,61 някакъв лYмпен неграмотен или типичен пещерняк драскащ само проsтотии на някакъв уличен сеLяндYрски език типичен за сурикати ?

67

До 57 от емигрант

преди 1 месец

Няма закони в България има текстове които са в услуга на комунистите които след преврата който сами си "сготвиха" създадоха мутрите за да контролират стадото както овчарски кучета ! Да има ОСЪДЕНА мутра, а която мутра не "слушаше" или имаше вероятност да проговори "млъкваше" ЗАВИНАГИ ! Комунистите са най-голямото ЗЛО което съществува на земята, за жалост в България народа е много ПРОSТ и не може да осъзнае реалността, а комунизмът вирее само в опроsтачена среда !

66

Цомчо Ходжа

преди 1 месец

Приемете Русляма станете роби на Русия и ше получите руски паспорт.Оферта е.

65

СпасителаОтМаксуда

преди 1 месец

Време е за Изруждениее!

64

Емигрант

преди 1 месец

ДС-комунистите внедрени като агенти в СДС регистрираха ДПС като политическа партия въпреки забраната от Конституцията за етническа и верска партия осъзнавайки,че без разделение на обществото ще загубят за винаги властта ! Не одобриха ЛУСТРАЦИЯТА и до днес съд, прокуратура,следствие и полиция са червени"българоубийци",злото КОМУНИЗЪМ днес съществува само в Русия,С.Корея и България дори в Куба вече не вирее и е на изчезване,да не говорим пък за Виетнам които дори не търгуват с Путин ! Ние сме мърш

63

do 64

преди 1 месец

що ,са зъфтиш ли при сглобката

62

бай Ганьо

преди 1 месец

Още 1-2 пъти предсрочни избори и ще си докараме вожда Копейкин на власт. И тогава вече цъфтим и връзваме одма.

61

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно Доганя че прелее малко гласове на ИТН, все пак си трябват клоуни да вряскат

60

IQ 3.14

преди 1 месец

Нормалният протестен вот на идващите избори е масово гласуване за дпс, колкото и невероятно да звучи. тва е единствения начин шумкарите да се самоизбият за кокала. ако и това не помогне... терминал 2

59

Румен Радев

преди 1 месец

Абе всичко е мафия

58

57

преди 1 месец

Конституцията е писана от пребоядисани *** още след 'падането'

57

В българия има

преди 1 месец

Някакви не добре направени закони от неграмотни конституционалисти депутати и нотариуси но все пак има закони.Тези закони обаче феодалите мутрите комунистите службашите и ДС си ги слагат на Ку ро.

56

Анонимен

преди 1 месец

най-стабилен = най-беден и необразован и ако не гласува за дьепьесье = проблеми

55

Хаха учудва

преди 1 месец

ли ви електоратът на тYрчолята бе, те не гласуват по съвест, а по "фанатизъм", не са и умни да могат да разсъждават, а идват и от Турция без да знаят и една бг-дума, само гледат цифрата която са им казали да маркират, има и такива които живеят в България, но въпреки това не знаят български от Делиорманът с шалварите и миризмата на овчо, същата работа задраскват цифрата по указание на оджата от селото...контролиран вот, Доган настъпва,ужас, а ние "100"шайки и всички да гласуваме пак сме в помията