169

Щирлиц

преди 1 месец

Идват първите прахосмукачки на дребни предмети.Предназначени са да почистват пистата за МИГ 29.

168

Дядо Йоцо гледа

преди 1 месец

Идат ли първите Ф-16 по жицата.

167

Трагедия

преди 1 месец

НРБ - 200 000 армия и 1 000 000 запасняци. Демократична БГ - 35 000 армия и 5 000 запасняци. Демокрацията/капитализмът унищожиха не само армията, но и българския народ.

166

Анонимен

преди 1 месец

Тая сутрин гледах едно интервю с началника на ВВС в нашата армия,ами толкова жалък главнокомандващ не съм виждал,жалък позьор!

165

Анонимен

преди 1 месец

"Армията е в добро състояние"Абе смешниk,на кое викаш добро състояние,35 години след промените нашата армия ползва в основната си част съветско(руски)въоръжение!

164

Ша видим, казва

преди 1 месец

пишман европееца от Балканите!

163

Изправи се.

преди 1 месец

Toя фашист е толкова зле, че фъфли като говори.

162

Анонимен

преди 1 месец

До до 157 "Армия, която тогава беше в състояние да даде отпор на агресора," Какъв "отпор" Отпор даваха само на хартия. Условните наклонения са специалитет на съветските фашисти и техните марионетки в България. И там както и у нас на хартия и някъде в бъдещетп всичко щеше да е "супер", в реалността БНА се използваше за репресии, а СССР буквално ни ИЗТОЧВАШЕ.

161

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 157 Идииот, само послучай 1300 годишнината на България руснаците ни подариха цяла ескадрила самолети с цена милиарди долари. Сега ни подттискат агентите на световния поробител и нищо не ни подаряват. Виждам, че ти е увреден мозъка и затова служиш на Сорос и посолството, но това не се оправя. Все пак, един преглед в Карлуково, може да ти осигури спокойствие да съчиняваш следващи измислици

160

Анонимен

преди 1 месец

Ало Фейк БГ, допуснали сте печатна грешка в заглавието. Не 2025, а 2085 г и директно за музея, като пример за слугинаж и национално предателство.

159

Анонимен

преди 1 месец

Ний не ги ли поръчахме миналия век,очаквах да ги получим през следващия.

158

Кравар

преди 1 месец

Ноу шит?

157

до 157

преди 1 месец

Армия, която тогава беше в състояние да даде отпор на агресора, днес, дори не бихме могли да пръ:::м, просто ще се събудим бидейки част от територията на друга държава, с друг език, религия, култура и закони! Миналото си е минало, реалноста не търпи съслагателни наклонения, каквото си постелихме/надробихме - това и получихме!

156

Анонимен

преди 1 месец

До до всъщност Ми тогава за каква "велика" армия говорите по времето на комунизма, какви пет лева на по 13 стотинки? Истината е, че "армията" служеше на тогавашния режим за две неща 1) за РЕПРЕСИИ срещу населението и защита на режима и 2) за ИЗТОЧВАНЕ на България аот съветските другаре, които ни ПРИНУЖДАВАХА да се въоръжаваме до зъби с тяхно въоръжение, без икономиката ни да може да поддържа такова нещо. 12% от БВПто на НРБ отиваше за руско оръжие. Ако това не е пладнешки обир ...

155

до всъщност

преди 1 месец

"""""официалната доктрина на БНА беше да ЗАДЪРЖИМ настъпващите турски/гръцки войски""""" -------- Защото общата численост на населението на Турция и Гърция тогава беше около 70 Милиона (59 + 12), към тях прибави и Натовския военен контингент на Западните държави срещу 9 Милионна Бг. Наистина ли сте толкова умствено ограничени, за да не го разбирате?!

154

Олимпий Панов

преди 1 месец

Как ще дойдат пеша или на чертежи втора копия?

153

Анонимен

преди 1 месец

До Всъщност... Ето лъжите, които си наредил: 1) изтребителите не се произвеждат в САЩ - невярно. 2) изтребителите се "сглобяват от резервни части" - невярно 3) купуваме ги без въоръжението - невярно 4) за всеки проблем ще ги пращаме в САЩ - невярно. Това, че американската армия не ги поръчва е ирелевантно, както и това дали имаме договорки за определен тип верига на командване.

152

до бна

преди 1 месец

Центаджия, "Старите Опорки" останаха единствената надежда на тази държава при евентуален въоръжен конфликт с Турция днес. А, жизнения цикъл на младите "ПОДпорки" кът тебе шъ е не повече от час - два на ЛБС и то без дори да поразиш нито един противник, просто ще се насер... от ужас преди снаряд, мина или куршум да те прати на оня свят, ние, "Старите Опорки" поне шъ продадем живота си скъпо!

151

Всъщност...

преди 1 месец

До Анонимен . И само можеш да намериш и прочетеш договора , който са сключили за изтребителите а не да пишеш наизуст. Дори тук имаше статия ТОЧНО за тази договори , когато Бойко Борисов и Каракачанов / с торбичката на Била / ходиха в САЩ да ги похвалят за "успешната" сделка . ЧЕТИ. Образовай се.

150

Анонимен

преди 1 месец

2 самолета Каръл, 2 самолета на се причина за хвалба. Положението е трагично, и леко комично