18

ПроСоТо

преди 1 месец

жените практикуват най-древната професия,но умирват да са прават на "жертви"..

17

Анонимен

преди 1 месец

Сичко има в реалити шоутата . Рокендрол...

16

Анонимен

преди 1 месец

Aтлaнтичeckи цeннocти...

15

Анонимен

преди 1 месец

Пак рев на ощипани феминистки, които се държат предизвикателно към мъжете.

14

Лакомия

преди 1 месец

За пари. Като не ти харесва - махай се. Изходът е на една крачка.

13

Анонимен

преди 1 месец

До 11 - Ами няма лошо! Аз искам да видя отново дой в клетки до смърт, ама го запряха и вече нищо не е останало в нета :(

12

Анонимен

преди 1 месец

Че ко муй на секса уе

11

Анонимен

преди 1 месец

Ами имат си явно глад за концлагерни изпълнения, и понеже вече е незаконно в класическия си вид, се прави доброволно, срещу известност. Намерили са му начина просто, как да затварят хора, да ги довеждат до оскотяване и да ги гледат какво ще направят. Цивилизация, сър. Всичко е законно, доброволно и срещу подпис.

10

Traumhaus

преди 1 месец

Всички влезнали знаят, че там са за да са интересни, че ще ги наливат с алкохол и сблъскат един срещу друг за да се карат. Никой не очаква да ги хранят и поят и да се грижат за психичното им здраве? Те пък са там за да станат известни. Вече някой искат просто да са известни, дори не е важно с какво. После има си своите фенове в социалните канали и си изкарва някакви пари. В Германия обаче на героите от тези формати повечето народ се присмива. У нас им се възхищават. Малко са усмихващите ги.

9

Чао бамбини

преди 1 месец

И за това са правили разследване? Това ти става ясно само след гледането на 1 сезон от тази режисирана простотия.

8

Анонимен

преди 1 месец

Струваше ли си труда да го преписвате това нещо от ард. Печеливш бизнес, водещ зрителя до крайно затъпяване. Какво става зад кулисите на реалитита, се интересуват само изтрещели зомбясали телезрители.

7

Анонимен

преди 1 месец

Такива глупости не гледам.

6

Анонимен

преди 1 месец

"Тъмната страна на риалити шоутата: Секс, насилие и провокации"-----------------А коя е светлата страна на риалити шоутата? Моралния упадък, простотията и пошлостта ли?

5

Анонимен

преди 1 месец

Секс, насилие и провокации са само за участниците, дето сами са пожелали това и са се подписали да участват в тази простотия. По-страшно е въздействието върху милионите зрители и особено онези от тях, които нямат здрав разум. Най-добрият вариант е изобщо да не гледате телевизии. Ще избегнете затъпяването и ще имате свободно време за по-смислени занимания.

4

Lina

преди 1 месец

Т.нар " реалитита" ги печели някой ит екипа, или някой , работил в тв. Справка " един за друг" биг брадър, хелс кичън и ергенът ( спечелени от каПитонова( златен ***) , която, дори не умее да готви) и т.н .

3

Ъхъ !

преди 1 месец

Големо пъхане пада след като свършат снимките! Не спят дори по 1 час - само се гъзят и се "опрашват" ! А те са интелектуално на равнището на порно актьорите.

2

Синьото апче

преди 1 месец

България със 80% е застаряващо население е рай за старите любовници като мен .Аз съм стар коцкар и бабите ги лющя със 300км/ч .

1

все едно пишат

преди 1 месец

за политиката зад кулисите свързана със подкрепата за Украйна!