51

Межд експ

преди 1 месец

Чук определено не е ***,но е категорчино потвърждение на поговорката,че музиката е за който я плаща!Колко е експерт,па и международен не е ясно,ясно е обаче,че експертно трябва да се произнесът анализатори за прекомерната му и неадекватна жестикулация,мимики и поведение като цяло за краткото време в ефир,където само дето в ушите не си бръкна?То не че нагримирания мисир му подаде много де ама си е трибуна!

50

Анонимен

преди 1 месец

Градинарят Жозеп каза, че без доставки на оръжия, Украйна ще капитулира за две седмици.

49

Ентропия

преди 1 месец

Това че Путин чисти РФ от корупцията звучи толкова достоверно, колкото Бойко Борисов да си подрежда библиотеката.

48

Off

преди 1 месец

Горкия, за какво се прави за няколко рубли в повече.

47

Дромос

преди 1 месец

Ако следите руските канали за дезинформация ще разберете, че на Чуков тезите са взети на 100% от там. Това е достатъчно да си направите генерални изводи за него. В България има относително малко на брой интелектуалци и те почти всички до един са безмълвни по темата на войната, затова и използването на фалшиви анализатори тип папагали, е толкова ефективен метод за дезинформация.

46

читалище заря

преди 1 месец

Хм...като гледам май верно са дигнали норматива коментари за 20 кинта на ден...

45

Анонимен

преди 1 месец

като премахнат корупцията в русия пуснете друга статия. ама чак тогава. преди това - не, че ни се доповръща - русия това русия онова, тях не ги *** за вас, максимум колония която да изнася ресурси, това сте за русия

44

пияница мистик

преди 1 месец

Този не е никакъв анализатор. Това си е чист говорител на посолството на Мутрафонова и Решетников. От там му плащат заплатата все пак. То бива бива да си пристрастен, ама толкова явно да го правиш е направо смешно, пък и да имаш наглоста да лъжеш, че си "анализатор" някакъв си :))) Защо го канят изобщо, като е ясно какво ще каже, не знам. Чудя им се на тези от ОнЕър

43

Микрон

преди 1 месец

Микронът праща покани на казаци да дойдат отново в Париж на културният престой и да поизмислят някои по-нови думички, тъй като "бистро" е вече досто по-остъркано.

42

Анонимен

преди 1 месец

Чукови фантазми и неволи.

41

Анонимен

преди 1 месец

За да остане само една корупционна схема покрай вожда, който поставят за 5 път ли?

40

Анонимен

преди 1 месец

Леле леле, Русия се чистила от корупция! Казал някой си проруски агент Чуков. Не знам как Кремъл го разбира това чистене, нека сподели опит и ние малко да се прочистим.....пази Боже.

39

MNENIE

преди 1 месец

В Русия за Корупция се лежи в Сибир . Няма Ромски Банди . Горивото и Хляба са по 1 лев .Всеки има право да си построи Къща и Фотоволтаичен Парк . Нов Автомобил струва 10 000 лева (китайски с 8 години гаранция ) .

38

Анонимен

преди 1 месец

Сега като се изчистат от корупцията и че ни остъклът! Олеле майкоо!

37

Сата НАТО

преди 1 месец

60% и повече не са европейци а мигранти ------///------ Хххаааххааахххааааа!!! ::::))))))) Аве, уродец, ти бъркаш ЕС с Фашизка Просия, където секи втори е монгол. В голема грешка си, да знаеш!

36

За какъв Макарон

преди 1 месец

Говорим за каква Фон дер Г0 в-нен. Европа заминава към небитието. 60% и повече не са европейци а мигранти. Тях ли ще мобилизира Макрон, нали ги видяхме как опожариха Париж за три дена, на тях ли ще дадат оръжие да се бият. В Хамбург имаше протест на ислямисти, които искат Халифат в Германия. Всяко трето германче иска да приеме исляма, защото се чувства отритнато при 70% мюсюлмани в училище. В Англия белите хора в големите градове са под 30% има цели квартали в които не говорят английски.

35

Изнервен

преди 1 месец

Ама докога ще давате трибуна на този руски чук?

34

Анонимен

преди 1 месец

Направо се просълзих.....няма вече корупция при дядя П.у.т.каЧисти невинни като меченца от картина на Шишкин

33

Сръб и чук

преди 1 месец

Това не е вярно!

32

Анонимен

преди 1 месец

Макрон привлича внимание, да бъде интересен на Си Дзин Пин.