314

Анонимен

преди 1 месец

Заради такива измислени професори хората бягат в чужбина! Представете си че сте някъде далече и прочетете такава статия! Тоя е депресиран индивид и го публикуват за сеир!

313

Много антипатичен

преди 1 месец

пост-съветски полезен *** и пишман професор. През живота си няма и един работен ден реално...

312

Политкретен

преди 1 месец

....1300- години е имало България --И ПАК ЩЕ Я ИМА ...въпреки руско-комунистическите жалби и прокоби...БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СА НАД ВСИЧКО !!!....Доказано е от вековете!!!!

311

Политкоректен

преди 1 месец

Този по цял ден само ни повтаря как сме болни от тумор и скоро ще умрем. Ама лечение нямало, леталният изход бил предопределен. Това добро ли е за болния? И го казва със злорадство, а не със съжаление към измъчения българския народ. А всъщност цял живот е бил на държавна хранилка, няма си представа какво е да работиш в индустрията на смени, да тичаш сутрин рано под дъжда в задръстванията, да киснеш след работно време и после да те карат да работиш съботи и недели. Та ни се чуди, че сме уморени.

310

СМЕХ....

преди 1 месец

.....АМИ, И АЗ НЕ СЪМ ОПТИМИСТ ЗА "СОЦИАЛИЗМА" В БЪЛГАРИЯ----ТОЙ УМРЯ И БОГ ДА ГО ПРОСТИ....ХАХАХАНИЩО НОВО...!!!!

309

Британски учЕн

преди 1 месец

Прав е човека, аз след 89 бях достатъчно глyпав да чакам 3 правителства поред, барем някой управи държавата, след третото разбрах че България е загубена кауза и човек просто чака смирено докато му дойде края, взех си багажчето, продадох това-онова, събрах към 4000 евро и си бих камшика. Сега съм един преуспял човек но единственият, който има принос за това съм аз самият. Успех на всички вярващи абоpигени!

308

ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ...

преди 1 месец

....И НА ВАШЕ МЯСТО, ДРУГИ ЩЕ ДОЙДАТ---- СВЕТА НЕ ТЪРПИ ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО....ХАХАХА....ВИНАГИ ИДВАТ ДРУГИ, ПО-УМНИ И КАДЪРНИ....!!!!

307

СМЕХ....

преди 1 месец

СОЦА СЕ РАЗПАДНА, ЗАЩОТО БЕ МЪРТВО РОДЕН И СЕ КРЕПЕШЕ НА РУСКИЯ ПОРОБИТЕЛ--- НОРМАЛНО Е ТОВА СОЦ-ОБЩЕСТВО ДА СЕ РАЗПАДНЕ....И БЪЛГАРИЯ ДА НЕ Е СЪЩАТА.....ХАХАХА...КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ИСКА!!!....ЗАБРАВЕТЕ ЗА РУСИЯ И СОЦ- РОБИЯТА, ТЯ НЯМА КА ДА СЕ ВЪРНЕ, ЗАЩОТО НЯМА И КОЙ ДА ВИ РАБОТИ ЗА " БЕЗ ПАРИ" А ВИЕ КОМУНИСТИТЕ, САМО ДА ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ И ВЕЕТЕ ЗНАМЕНАТА.....ТАЯ---СВЪРШИ!!!!

306

Анонимен

преди 1 месец

Резкият спад на раждаемостта в България започна от август 1990 година, точно девет месеца след промяната от 10 ноември 1989 година. Дали е случайно ....

305

Анонимен

преди 1 месец

Демографската катастрофа в България започна през 1990 година и вече през 1992 година стана съвсем ясно, че българите ще изчезнем. Тогава трябваше да се направи нещо, но СДС бяха заети да крадат, а не да мислят за българите.

304

българина

преди 1 месец

казвал съм го много пъти, всеки роден на тази земя е наказан и прокълнат. Който го осъзнае се изнася. Не си губете времето тук вашето и на децата ви... Генетично увредени хора, изтърбушени като консерва, инфраструктурна и духовна дупка, без перспектива. До ес и нато не беше така, младите да си знаят

303

Анонимен

преди 1 месец

САЩ държи юздите на България чрез кредитното робство. Ако не слушаме, САЩ ни спира външното кредитиране, а ние не можем без него, когато има падеж на външен дълг. Взимаме нов външен кредит, за да погасим стария кредит. Така направиха САЩ през 1987-1989 години, за да свалят социализма в България, така направиха и през 1996-1997 години, когато правителството на Виденов намали с 3 милиарда долара външния ни дълг и и можеше да излизем от финансовата зависимост от САЩ.

302

Пенсионер

преди 1 месец

А да си песимист и ме-рз-ав-ец какво е ?България ще я бъде.

301

До 305

преди 1 месец

Какви санкции са ни наложили САЩ 95та? Сега и те са виновни за кризата 97ма? И какво точно направи Жан Виденов да избегне от САЩ? Нищо! Просто остави държавните предприятия и те фалираха държавата!

300

Анонимен

преди 1 месец

В свят, в който доминира САЩ като империя на злото, нищо добро не чака държава като България, превърнала се в колония на САЩ след 1989 година. Имаше опит през 1995-1997 да отхвърлим колониалното робство, но САЩ ни наложиха санкции, които предизвикаха огромната инфлация, подпомогнати от протестите организирани от СДС, които винаги са били слуги на САЩ.

299

Анонимен

преди 1 месец

Да сме американска колония се оказа унищожително за България.

298

Отврат

преди 1 месец

Този е отвратителен! Национализма скъпи социоложе сме го гледали! Завършва зле! А България е периферия заради такива като теб дето дърпат на изток и ДС разбира се дето оркестрира всичко!

297

Информация

преди 1 месец

До Раздвоениети е необходимам драги !! Проф. Иво Христов не е евродепутат и никога не е бил! Бъркаш го с един друг Иво Христов. Пълно е с профани из форумите, които се правят на анализатори. Иначе професора винаги е обективен.

296

емо

преди 1 месец

абсолютно всичко, което казва професорът е истина и представлява обективна диагноза на обществото ни. тази истина професорът винаги изрича на висок глас и в нея има много болка за това състояние на нещата и повик за промяна, което го прави българолюбец, а не българомразец. за съжаление поредните избори ще задълбочат кризата, което пък доказва правотата на мнението му за българския народ.

295

Факт

преди 1 месец

Всъщност проблемът на България е в смачканото национално самочувствие и липсата на патриотизъм, които се подхранват усилено от основните партии. Те разглеждат страната като ТКЗС в ликвидация, което да изсмучат докрай, преди да загине окончателно. Тоя проблем е много стар, още от края на първата световна война. Комунизмът само забави изкуствено процеса, България щеше да се спихне още през 60-те години и да приключи. Сега просто настъпва неизбежното.