63

програмист

преди 4 месеца

ти гладен програмист виждал ли си ;) не ми описвай себе си, минималнозаплатник ;) просто се преместихме във фирма, която е 100% хоум офис

62

Анонимен

преди 4 месеца

Българите са тунеядци!! Те НЕ работят а само крадът!!!Бугарин и на снимка-БОЙ !!

61

Анонимен

преди 4 месеца

До Програмист (67) Той фалира а ти си гладен безработен.. МУ-ХА-ХА

60

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки първи Българин НЕ търси работа....

59

Иван Анисий

преди 4 месеца

3 млн българи потърсиха и намериха работа в чужбина, предпочитали да им се заплаща труда...

58

Анонимен

преди 4 месеца

И защо искат от вкъщи? Пестят тока, водота, чистотата, оборудването на работодателя? Или работата по пижама е по-креативна? Научиха се на леност покрай пандемията? Хибридната работа е една бурлеска, една пушилка, една вносна дума прикритие за нищоправене.

57

Анонимен

преди 4 месеца

В IT сектора няма ли избор офис-хоум офис умните хора си бият камшика.После яйчарите да ви програмират, мухаха...ITсектора е единственият конкурентен ,че и отгоре на международния пазар.

56

34 г, с вишу, безраб

преди 4 месеца

а който не търси :)))

55

Анонимен

преди 4 месеца

всички искат капитализъм, но държавна работа с гарантиран отпуск един месец, почивни дни, редовна заплата над средната за страната и платени осигуровкки

54

Работодател

преди 4 месеца

Е като не идвате в офиса само аз ли ще "оправям" колежките?

53

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки мисли да се спасява като е застрашен от геноцит. И турците не са успели да унищожат бг, но сегашните евроатлантици ще успеят.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 5 бона е малко при тия цени на имоти. Трябва да спаднат цените за да се задържат заплати.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки иска да е директор с 20к заплата, но българина е доста мързелив. Само това ще ви кажа и че положението сред 21-25 годишните н работа е трагично. Селяни без покритие очакващи заплати начални по 5000к. Няма как!

50

Анонимен

преди 4 месеца

"Πoĸaзaтeлнo e, чe 20% oт aнĸeтиpaнитe ĸaндидaти изoбщo нe биxa ĸaндидaтcтвaли пo oбявa, aĸo зaплaтaтa нe e пocoчeнa в нeя" - Разбира се! Защо да си губя времето? Досвга едиб път не е било, да отида някъде, късеъо пише "над средната за бранша" или любимото ми "конкурентна заплата" и някой да ми предложи заплата, която е над средната или се конкурира със сегашната ми работа. Все е шашма! 5 интервюта, "задача за вкъщи" и мега мизерия!!

49

Програмист

преди 4 месеца

Мен в офис не могат вече да ме накарат да стъпя. Само ако е някакво фирмено събиране. Работя си от вкъщи и си пиша програми.

48

ссс

преди 4 месеца

Едно и също се повтатя а реално няма кой да бачка като хората.. да му мислят псевдобизнесмените в бг които ни докараха до тук...

47

Яжте Банани

преди 4 месеца

и си Мълчете!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Като започнеш от Боко и Магнитски надолу всичко е КОРУПЦИЯ до последният метач от Чистотата.

45

Сохо

преди 4 месеца

Тотално объркана статистика .... или стъкмистика...Хем няма кадри, хем сме на последните места по заплата...Искат да работят хибридно или от вкъщи основно ИТ-та, щото те и без това са асоциали хора.... С удна дума - нищо не казва това "проучване"..

44

До 53

преди 4 месеца

Не знам дали е истина каквото си написал. Няма да се учудя, ако наистина някъде си плащат за да ги назначат на изгодна позиция. В БАН така се търгуват някои места за редовни докторанти. Няма смисъл да описвам. За един, който почина отдавна, се говореше, че още по времето на социализма е взимал пари на ръка, за да пробута този и онзи. За по-ново време и аз знам какви солидни услуги получиха някои, за да вземат нечий близък като редовен докторант и да го назначат впоследствие на научна длъжност.