27

няма лошо

преди 4 месеца

Много ми е интересно тези, които обясняват за елколела, елтротинетки и елблябля дали имат деца? Защото ако си с бебе на 2 месеца или на 2 години не можеш го метнеш в елнещото и да го откаряш по велоалеята на педиаанър или ясла. Не става! Така че не ми обяснявайте, че това било бъдещето! Хората имат нужда от колите си също, за да оцелеят

26

Бре

преди 4 месеца

Голям смях 2 млн карали колела. Я има 20000 общо в София, я не, от които едва ли 2000 се ползват и то не всеки ден. За многознайковците велотерористи първо застанете до една велоалея и пребройте колко ще минат за час. Ако не е час пик, бройката клони към НУЛА!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Като живеят там ул не е тяхна а е на 2 млн. софиянци които карат колелета, искат да ходят по широки тротоари и да пътуват бързо с гр транспорт!

24

Дедо

преди 4 месеца

Най-добре танковете да дойдат!

23

Анонимен

преди 4 месеца

С такова ориенталско мислене къде сте тръгнали в Европа и Шенген? Навсякъде в Европа има велоалеи. Велосипедите и електрическите тротинетки са бъдещето на придвижването в града. Спирате прогреса и промяната, заради таратайките ви по тротоарите. Само в Третия свят има таратайки по тротарите, вместо велоалеи и пешеходни зони. Направили сте си столицата на ориенталско гето. Трябва да се забранят всички коли в центъра на София и кмета да ви вдигне таратайките за скрап.

22

Анонимен

преди 4 месеца

За велосипедисите пазя още ролбаровете ... 8 санта ттании ...ххаххахахаха

21

Анонимен

преди 4 месеца

До 23 - Така е! Дяда е трепал хора без съд и присъда, татя е трепал у мазята по заповед! Една алея ще коригира семейната исъория!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Защото София ен е хубав град за колела, освен ако не си някое сбъркано студентче с неясна полова ориентация? Защото отнема места за паркиране? Защото стеснява ле тите за движение? Защото ми писна от самовлюбени хипстърчета на тротинеткин и "елбайкове"?

19

Анонимен

преди 4 месеца

То проблемът е,че искат да направят буслента в едното платно,велоалея в другото и за потока автомобили остава една лента.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Терзиййката има шанс да измие ДС срама като продължи с велоалеята!

17

Кестен

преди 4 месеца

Гледам провинциалистите и собствениците на 20 годишни бангии се нервират нещо. Свиквайте, София става европейски град. Бракмата ще си я паркирате пред вас в маалата.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Забрана на велоалеите в целия град! Който иска да кара колело да си ходи на село, так всички са с колела.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време почти нямаше автомобили и хората си живееха спокойно! Какъв ви е проблема сега? Има метро,автобуси,трамваи,тролейбуси,тротинетки,велосипеди!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Велосипеда и градския транспорт е бъдещето! Ако някой не е разбрал! И тротоари без паркирани автомобили,също! И скъпи горива и скъпа поддръжка на колите и високи данъци за собствениците и солени глоби! И предимство на пешеходците! Това ви чака скъпи собственици на движещи се ламарини!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Притежанието на автомобил е проблем на притежателя,не на общината! Като няма паркинг на тази улица,ще паркираш там където има място. Алтернативата е да отидеш да живееш в кварталите,където има същия проблем! Или да си купиш гараж,или да си построиш,или да заживееш в провинцията,или да си продадеш колата и да си купиш електрически велосипед!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Заради двама велосипедисти ще страдат стотици.

11

Анонимен

преди 4 месеца

" когато съм шофьор - мразя пешеходците, ... когато съм пешеходец - мразя шофьорите, НО ... и когато съм шофьор и когато съм пешеходец -- МРАЗЯ ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ! "

10

Анонимен

преди 4 месеца

Проекта е читав! Освен загубата на няколко паркоместа няма никаква друга алтернатива за този район! Показаха несъгласни няколко хора с някакви плакатчета,но не показват мнението на шофьори от градския транспорт и велосипедисти! Нагласена предизборна акция!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Софянец ли е, давай му го немит.

8

Анонимен

преди 4 месеца

на българите говняри не им трябват велолеи трябва джиповете на *** българ трябва да се пркират на тротоара и говняра смрадлив бългрин трябва да гледа страшно и с мания за величие от великия си джип също като великия си говнярски вожд мутра от банкя