87

Vol'Jin

преди 1 месец

Ще ти цитирам един петъчен Туитър , че е разпети петък!" Тая година олайневих къде каквото можах, догодина пак!"Айде пробвай се да олайневиш 140+ суверенни държави дето знаят как да се защитават за разлика от българите!Требва да разбереш думата невъзможно и ураган 5 степен пред който си плюнка!

86

Анонимен

преди 1 месец

Авторите на материала знаят ли какво е станало на Бабий яр? Това е Киев. Има смисъл бъ;гарската общност да бъде попросветна. Защото поради политика за запазване на авторитета на народностите в състава на СССР и намаляване на междуетническата вражада, много-много факти, умишлено се оставят на заден план. Но трябва да се знаят, за да се разбира настоящето. И за да се вземат правилни решения.

85

Анонимен

преди 1 месец

До 90 прекалил си с компютърните игри

84

Анонимен

преди 1 месец

Белите вълци идват!

83

Българин

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ! ОТ ПЕПЕЛТА КЪМ СЛЪНЦЕТО!

82

Vol'Jin

преди 1 месец

195 суверенни държави има на тоя по последни данни! Толкова простии хора има , че юридически са нападнали 140 от тях! Повтаряйте си го като мантра.....мандрата свърши!

81

Анонимен

преди 1 месец

Русия работи активно за разпалване война на Балканите. Сигурен съм че няма да и се получи, защото повечето баркански държави са в НАТО.

80

Анонимен

преди 1 месец

С такива като тоя нищо чудно!

79

Анонимен

преди 1 месец

Европа създаде 22 арабски държави и още 30 мюсюлмански преди 70 години, та дано си седнат на задниците мюслиттата и да си оправят страните. Те не само успяха да ги разсипят набързо, а плъзнаха из Европа. В единствената що-годе биваща мюсюлманска държава Обединени арабски емирства, 70% от населението са работещи образовани европейци, иначе там нищо нямаше да има. Тия там не произвеждат, не създават, само рушат.

78

Анонимен

преди 1 месец

В Босна си беше чиста религиозна война. Не знам защо нещата не се казват с истинските им имена. Над 10.000 талибани и муджахидини от Афганистан заедно с 6000 араби от Северна Африка се биха срещу Югославия. За турските и чеченски наемници да не говорим. Там си беше религиозно прочистване, както в Индия и Пакистан. Едно и също племе, но мюсюлманите не могат да живеят с немюсюлмани и си направиха държава от северозападна Индия.

77

мам им наглосакси!

преди 1 месец

Искат всички славяни ли да унищожат?!

76

Бонго Бонго

преди 1 месец

От етноса на шака зулу са ха ха ха хаШвейцарците от Ал Каспичановскиян род дето като спят и хвърлят гюбейци ха ха хаА Босна от сем Гулденбург фон дьо тен

75

Анонимен

преди 1 месец

Ей,големи умници значи.Няма що!Заради нещо,което било станало в миналото искат да се трепат в настоящето и да си унищожат бъдещето като всички разправии на Балканите ги прави един дърт изкуфелник Сорос,защото дава пари да разпалват интриги.

74

По същество

преди 1 месец

Ако НАТО и американците не изчезнат от Балканите, да ще се разпали.

73

Анонимен

преди 1 месец

В Босна има католици, православни, атеисти и мюсюлмани. Пак ще питам - от кой етнос са? Че германката нещо недообяснила с пропагандата, а ние сме преписали. Въобще правите ли разлика между етнос и религия? А националност? От кой етнос са швейцарците например? А последователите на каре Кришна?

72

Анонимен

преди 1 месец

Пълна глупост е това с "клането". Било е война, има много по брутални убийства извършвани от мюсюлмани тогава, но тенденциозно се натрапва само този случай.

71

Анонимен

преди 1 месец

Сърбе - на върбе .

70

Vol'Jin

преди 1 месец

Нападение над лице под юрисдикцията на Международния военен трибунал се счита за нападение над самия Трибунал и подписалите спогодбите му държави! Шииииии простттт ли си? Не мога да повярвам колко е просттттттт, защо за бога той е толкова простттт..... Шиши вързал съм един клуп за бесене от едно малко въженцееее! Можеш ли да си го представиш в ръката ми как го поклащам....

69

Анонимен

преди 1 месец

То преди ВСВ не е имало Ливан, Сирия, с. Арабия, Мароко, Тунис, Индия, Пакистан, Бангладеш, Камбоджа, Мианмар, Ирак, Кувейт, Бахрейн, Йемен, Оман, Алжир, северна мънкедония, за новите държави в Африка дори нямам желание да изброявам. А малко по-рано не са съществували и половината държави на СССР. Въобще, ако говорим за 'картата', май освен Европа, Япония, Китай друго не е съществувало. Че и в Европа има измислици като Белгия, Норвегия и Беларус.

68

Бонго Бонго

преди 1 месец

Русия наостри Сърбия срещу нас в люта война, затова бг русофили са благодарни и лоялни на руският ботуш. Те реват и искат да бъдат тъпкани.