15

Зелен Сделкаджия

преди 3 седмици

Ще загубите пари за да хрантутите нас, зелените сделкаджии!

14

Анонимен

преди 3 седмици

Еми да затворят предприятията на бензинсмените та да не се променя климата - разни рудници, леярни, заводи все големи като градове да няма метал, да затворят нефтените платформи на разни корпорации с доход по-голям от този на малки държави да няма гориво и пластмаси и готово. Ние малките човечета какво можем да направим ? Дали ползваме нещо или не то си се произвежда, а производството замърсява. Не се обръщате към когото трябва.

13

Анонимен

преди 3 седмици

С това че обвиняват човек за климатичните изменения просто озаконяват един грабеж във вид на "такса въглероден отпечатък". Климата може и да се затопля, но си е съвсем естествен процес. И вместо да ми поставят разни перки , да сечат гори за да поставят слънчеви панели, трябва да се строят напоителни канали, станции за добиване на вода от морето, да се садят гори и още подобни за да се справим с това което идва и не можем да спрем.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Не е "светът" а няколко диви краварски колонии ! И вероятно отличен стратегически ход на Китай

11

Анонимен

преди 3 седмици

Искат да ни внушат че човек е виновен за климатичните промени. Немога да разбера какво са тези учени които го казват. Може би тези дето искат да изкарат че имало N на брой пола. Изкат да ме убедят, че нашите предци от пещерите в комбина с неандерталците и мамутите пръцкали, духали и стопили ледовете от последния ледников период. А на земята е имало поне 5 такива ледникови периоди. Кой тогава е предизвиквал затоплянето и засушаването. Глобалистите постоянно измислят способи да ни товарят с такси

10

Пешо

преди 3 седмици

Каква е тази пропаганда, какво значение колко са паднали доходите, приходите и всичко искате ли да живеете или не? Земята да има бъдеще? Каква е цената на това, искате ли декември да е 25 градуса след няколко години?

9

Сашо

преди 3 седмици

Климатични промени има само в болните ви екоталибански мозъци! На Земята има климатични цикли! ...Ама докато има кой да ви се връзва що пък да не проповядвате и връщане в пещерите!

8

Анонимен

преди 3 седмици

Оррките от Оркс бяха издавени. Няма климатични промени обаче. Да се забранят електрическите автомобили. Бензиностанцията трябва да си продава бензина.

7

Анонимен

преди 3 седмици

До До айде бе 1. А с "копейката" само показваш колко ти е акъла.

6

Анонимен

преди 3 седмици

До До айде бе 1. Малко си спомняш. Не си живял 10 000 години. Спомените ти не струват.

5

АнонимеН

преди 3 седмици

ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ ИМА НО ТО НЕ Е ВРЕДНО ЗА ЕВРОПА А ТОЧНО ОБРАТНОТО!!!! СТАТИЯТА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА, ЧЕ ЗА ЕВРОПА Е ЗЛЕ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ!!! КОЛКОТО ПО-ТОПЛО СТАВА ТОЛКОВА ПО ЛЕКИ ЗИМИ И ПО-МАЛКО ПАРИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ :D ЛЕТНИЯ ТУРИЗЪМ ПЕЧЕЛИ , ЗИМНИЯ ЩЕ ЗАМИРА! ЗА РЕКОЛТАТА НА ЕДНИ МЕСТА ЩЕ СТАВА ПО-ДОБРЕ НА ДРУГИ ПО-ЗЛЕ. В АФРИКА ЩЕ СТАВА ПО-ЗЛЕ НО ТАМ ВИНАГИ СИ Е ЗЛЕ ТА ВСЕ ТАЯ :D КАКАОВИТЕ РЕКОЛТИ ЩЕ ПОСТРАДАТ ЩОТО ТЕ 90% СА В АФРИКА НО Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОТГЛЕЖДАТ И ДРУГАДЕ!

4

Анонимен

преди 3 седмици

Климатични промени, Украйна, Дзиленски, Путин, липса на работна ръка, епидемия, ръст на цените, политиците не стаат кво ше прайм... Общо взето с това ни страхуват всеки ден. И някоя статия за никому неизвестна световна "дзвиздъ"

3

Запознат

преди 3 седмици

"Аз си спомням сняг до коленете, а сега м. декември 25 градуса. На очите си ли да вярвам или на някаква копейка....? АЙДЕ,БЕ!"Не всички изменения в климата са в следствие на замърсяване от човека. Земята много преди големите замърсявания също се е променяла. Другото което е САЩ са най-големите замърсители и макар, че имат 320млн.души население замърсяват повече дори и от милярден Китай. Да не говорим за разхищението им ток, храна и пари. Първо те да вземат мерки тогава и ние ще вземем.

2

До айде бе 1

преди 3 седмици

Аз си спомням сняг до коленете, а сега м. декември 25 градуса. На очите си ли да вярвам или на някаква копейка....? АЙДЕ,БЕ!

1

Айде бе

преди 3 седмици

Разходете се до Ефес. Преди 20 века пристанище и ще разберете колко брутално ни лъжат.