170

Анонимен

преди 5 месеца

176 Всички виждаме и чуваме, няма нужда някой да ни лъже. ПП,ДБ са тези които лъжат. Гафовете им нямат чет и брой. Само заради изтеклия запис трябва да бъдат изхвърлени от политиката.

169

Анонимен

преди 5 месеца

176 ПП,ДБ управляваха самостоятелно, дори се хвалят, че три от редовните правителства са с техен мандат. При последното имаха всички министерства без едно, външно, което оглави Мария Габриел. Точно заради нейната успешна работа влязохме частично в Шенген, което все пак, е успех. С него ПП,ДБ се хвалят. Пълни некадърници.

168

Анонимен

преди 5 месеца

Долу тумора на България ГЕРБ!

167

Анонимен

преди 5 месеца

Престанете да си подритвате вота!Не ви ли унижиха достатъчно?

166

Анонимен

преди 5 месеца

ДА ДАМ ШАНС ДА НАПРАВЯТ РЕФОРМИ В СЪДЕБНА СИСТЕМА! АКО Е С КАЧЕСТВОТО НА ПРОМЯНАТА НА КОНСТИТУЦИЯТА! ЖАЛНА НИ ....!ПЛАНА ЗА ПРИХОДИТЕ НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ?АМИ ЯВНО ВМЕСТО В БЮДЖЕТА ПАЧКИТЕ ОТИВАТ ПРИ ПУДЕЛА.НО ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ПО ГРАНИЦИТЕ ИМА ОЩЕ МНОГОБРОЙНИ ПУДЕЛИ,КАКТО И ПОСРЕДНИЦИ.

165

Be wise!

преди 5 месеца

ППДБ просто нямат друг шанс да реализират реформите в държавата, освен да търсят временно колабориране с Герб, докато българите Не им дават право да управляват с мнозинство. Проумейте го накрая, фенове на bg мафията! Вие гласувате за Герб, като антивот за ПП, вярвате на лъжите че били шарлатани, а после ги обвинявате, че пак преговарят с Герб или ДПС. А сами как?! Дайте шанс на ППДБ да управляват самостоятелно, тогава ги съдете!

164

Реалист

преди 5 месеца

Нито глас за тия шарлатани и безгръбначни, набутаха страната с милиарди!

163

Анонимен

преди 5 месеца

Атанасов, за да вземе депутатска пенсия през септември 2024 е готов да влезе в киреча. Гнома чака 2 чувала пари обещетение за пенсиониране и пенсия, която ще изкърти тавана на Пенсионно осигуряване. Денков, за да пътува може да бърше и задния двор на Борисов след голяма нужда. Тези двамата са чамови дъски.Един ден говорят едно, на другия друго. Уж Атанасов не искаше да влиза в една зала, където е Борисов, а к"во стана? Лазели пред вратата на Боку като пудели и дращели по вратата му да ги приеме.

162

Анонимен

преди 5 месеца

Опънете палатка пред Банкя , клоуни

161

Анонимен

преди 5 месеца

Тоа Атанасов комунистически прокурар, пенсионер, вечният депутат на СДС още не му стигат парите? още и до кога иска да е във власта? Заради такива нема да гласувам за тех. Немат наяждане.

160

И що да гласуват за

преди 5 месеца

вас???Който си пада по престъпленията без последствия, ще си гласува направо за герберите. А останалите ще плюят на офертата ви.

159

Анонимен

преди 5 месеца

Н А Г Л Е Ц И ! До кога ще ни мамят Продажниците !?

158

Анонимен

преди 5 месеца

Тази снимка е кадър от реклама за инсектициди, нали?

157

:)))

преди 5 месеца

До Евроатлантик Ти добре ли си?:))))))))))

156

Радослав

преди 5 месеца

Бойко е бившо БКП, а Герб са пълни до пръскане с бивши БКП, затова политическата им ориентация е кражба и слугинаж на Москва!

155

Анонимен

преди 5 месеца

До Евроатлантик. Спасението е така . Но тук в България са повече симпатизанти на Азия и Москва и си гонят интереса. Не са напуснали трайно България или не са приходящи само за един месец. Тези тук са свързани с хиляди схеми за точене на пари от общински и държавни имоти , други от фондове , но Европейски. Без да се интересуват , че се дават да сме с по чист въздух , вода , енергийни съвременни съоражения . Те взимат парите и да живее Русия

154

Анонимен

преди 5 месеца

Охх, милите мамини! "Ами че иска ми се, бай ***, как да не ми се иска да стана депутат" - каза Бочоолу."Че то и на мен ми се иска!"- каза Гочоолу."Добре, нейсе, ще ви направя депутати"-рече бай ***.Познайте кой кой е. В ролите: Tukвyн, *** и Гн0м.

153

Анонимен

преди 5 месеца

От руските имоти в България се облажват стотина олигарси и хиляди около тях.

152

Анонимен

преди 5 месеца

Бойко Борисов е верен на Москва но го прави тихо без резки движения . Бута напред други да му вършат работата

151

Анонимен

преди 5 месеца

България е 3- 4 милиона без тези от вън . Русия си има в България над 100 000 верни симпатизанти . Клакьори. Те който и да управлява в Москва са сигурни на власта им . По знамената ще ги познаете и по действията.