8

Анонимен

преди 2 месеца

Идва нов инвеститор,за една година набира персонал и приключва с печалба годината.След това идват Борисов и Пеевски, които ти искат 60 процента от печалбата или започват бухалките!

7

Перниканец

преди 2 месеца

E то чекмеджан паша, който управлява нашия вилает от около 15 г си мени мнението днеска и нощеска. Никой не иска да е заложник на такива фурнаджийски лопати. Кой ще построи завод за милиони и утре Боко да каже, да ама нема да е така, иначе ще е. Даже Фолксваген отидоха в Турция. Единствено Тръмп му обеща работа за няколко пилота, ония се израдва, плати няколко милиарда народна пара...и самолетите не дойдоха. Никой няма да дойде, както се очертава и на следващите избори.

6

Crypto K0xng

преди 2 месеца

Да бе ще ви работим аз се пенсионуирах вече на 30 години с крипто трейдинг. Никога повече няма да работя като роб на някви 'инвеститори' 'шефчета' феодалчета и тем подобни да се спасяяят си правят роботи и тн

5

Мухаха

преди 2 месеца

То няма голям инвеститор от поне 25 години... А някой спомня ли си за големия инвеститор КРАЙСЛЕР , който построи завод, оборудва го и като започна производство и нашенските държавни рекитьорчета започнаха да го изнудват за пари. Имаше забавяния по митниците... имаше разни проверки и измислени глоби и Крайслер напусна. Изостави всичко и се махна. Ами помните ли Грейт Уол джиповете. И те избягаха. И защо WV предпочете Турция? Накараха ги да купят на тройна цена терена на "човек на правителството"

4

ще става по-зле

преди 2 месеца

Номер 2 е прав, но не в само това. За голям инвеститор няма хора. Но дори компаниите, които идваха да отварят диливъри центрове през 2000-те ще се пренасочат. Тогава имаше кадри, образовани през 90-те, последните години когато имаше образование. Сега кой да дойде за да наеме полуграмотни висшисти, които не можеш дори да обучиш. Вниманието им се задържа за 2-3 минути. И дотам. Освен това, искат пари, почивни дни, хоум офис. За 1/3 от разходите отива в Индия и вършат същото качество работа.

3

Че

преди 2 месеца

кой е луд да инвестира в еветуална бъдеща мишена на руски ракети?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Хората гледат, червен президент и някакви докарани от него но полуграмотни добре мотивирани едеоти!

1

Честита Промяна!

преди 2 месеца

Партията на Пуделите и контрабандата освен да си слагат родата на дебели заплати друго не вършеха последните години!