153

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 1 месец

Няма нужда от наказание- какво по-голямо наказание за нежелаещите да полват долрари от рублата!

152

хахаха

преди 1 месец

а говняни руски рубли някой не ще ли? Жално ми става за бедничките копейчици с какво настървение убеждават аудиторията каква стабилна валута бил китайския юан. А за жалката рубла - нищо. Явно са се примирили, че Сибир скоро ще приеме юана.

151

Анонимен

преди 1 месец

Форумната копейка ще сподели ли къде си е изхвърлил доларите?

150

Анонимен

преди 1 месец

Митрофаноива в юани ли плаща?

149

Анонимен

преди 1 месец

Даже и Китай много внимава САЩ да не им наложат сериозни санкции. Иначе САЩ непрекъснато налагат санкции на държави от целия свят обикновено замаскирани като санкции към отделни фирми или отрасли. При това САЩ принуждават и други държави даде присъединят към техните санкции. Към най-непослушните държави САЩ преминават към военна агресия, както стана с Либия и Ирак.

148

така е!

преди 1 месец

нали оня ден американците гласуваха кражбата на руските активи в долари! Руснаците трябва да са не у ред ако повече ползват доларите за търговия!

147

ХАХА ХА ХА!

преди 1 месец

отдръпване от доларите - така става като американците почнат да крадат чуждите активи в долари.

146

ХАХА ХА ХА!

преди 1 месец

"наказания за държавите, отказващи да използват долара "- ще им забранят търговита с долари ли? :):)

145

амриканска демокраци

преди 1 месец

И що да не могат да не ползват долари а?

144

Анонимен

преди 1 месец

Нагльорите сами забраниха плащане в долари с налагането на т.нар. санкции срещу Русия. Нали наскоро тук неграмотен копи-пейстър подскамаше как Китаъ нямало да приема от руска страна плащания в долари и това беше "сухер" новина?! Сега Русия търгува с държавите в друга валута. Харакирито си го направиха самите печатари на гущерите.

143

Хи хи

преди 1 месец

Държавите се отказват от долара, щото е несигурен. Плащанията стават често в китайски комунистически юани, като техния пазарен дял непрекъснато расте ! Даже и центаджиите пишат на китайски комунистически компютри ! Защо не пишат на американски, тия с монитори по 100 кила, флопита, дискове 20 мб и модем който заема тел линия с часове ???

142

Анонимен

преди 1 месец

най големите грабители в човешката история краварите от вашингтон

141

Анонимен

преди 1 месец

ай ай ай кой си позволява да се отказва от долара - какво ще прави печатницата на зелени книги на която дължим постоянната инфлация - сталин пасти да яде

140

Анонимен

преди 1 месец

Има си хас да позволят. Все едно Митьо очите да остави дилърите да зареждат от друг. Прави са, че Европа не харчи за сигурност колкото тях. Но пък покорно участва в схемата петродолар и по този начин поставя своята икономика в подчинено положение и изгода на САЩ. Иначе схемата е гениална - всички енерго ресурси се търгуват само в долари, тоест всеки първо трябва да си ги купи, а САЩ са насреща да задоволят търсенето- винаги прясно напечатани свежи $....парят още, парят...

139

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, надниците ви при митрофанова в каква валута са?

138

Чери00

преди 1 месец

До Коста Мутрофанов "Копейките приемат от руското посолство надници само в долари не признават рубли или йени." Много си тър бе Костя, ама много!Всяка страна ползва месната валута за себестойност и иплаща с долара за хора работещи в тяхната страна, а те ги обръщат после в тяхната си пара!Много си *** бе АНОНИМКО!

137

Хахаха

преди 1 месец

Всяка сутрин едно и също - копейките бутат долара.

136

НРБ

преди 1 месец

Бай Тошо го е измислил. Който няма долари, няма да го пускат в корекома.

135

Анонимен

преди 1 месец

Наказания ?!?!? Кой ще ги налага тези наказания ?

134

Анонимен

преди 1 месец

Моля се всички да се откажат от долара и дяволската им система