6

Да ги искат от

преди 2 месеца

Главчев,хем е премиер,хем министър на външните работи..

5

Анонимен

преди 2 месеца

Бай *** разбрал недоразбрал, пак хейти срещу цял отрасъл, който носи голяма част от БВП, а респективно налива пари и в държавната хазна. Щом хората имат нужда, държавата е длъжна да е насреща с адекватни действия, защото чиновниците се хранят от техния труд. Стига мързел и бездействие. Браво на хората, че си търсят правата.

4

Вдигнете

преди 2 месеца

Тройно заплатите и ще си намерите хора .

3

Анонимен

преди 2 месеца

бизнеса май е забравил да работи!Всяка година работници му липсвали.Имате 30 000 украйнци по морето и те май не искат за бизнеса да работят.Всяка година търсите балъци от чужбината да ви работят.Що не си запретнете ръкавите и хванете жените и децата си и да работите заедно?Или всички шефове станахте?

2

Лудото Ленче

преди 2 месеца

Майната им на хотелиерите !!! Държавата не им е длъжна !!! Ако даваха добро заплащане българи щяха да работят там !!! Българите предпочитат Гърция и Турция за туризъм ....защо ли ?!?? Поради същата причина и няма кой да им работи !!! Не им е държавата виновна за нищо !!! Да затварят и да вървят на майната си !!! Алчни ,прости и нагли !!!

1

Анонимен

преди 2 месеца

6 хил. узбеки?!? Ми, те като пристигнат у нас и директно за Европата ше духнат, веее... и пак ше сте с пръст в уста...Закривай тоя мpъсен бизнес