20

СМЕХ....

преди 1 месец

А, ВИКАТЕ, ЧЕ САМО БОЙКО ФЪРЛЯЛ ПАРИ ОТ ДЖИПКАТА.....ХАХАХАААА.....ЕЙ, ТЕ, ТИЯ ФЪРЛЯТ МИЛИОНИ КАТО ПРИ СОЦА....НА ВЕТЪРА...!!!!

19

ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ:

преди 1 месец

....ТИЯ ПАК ЩЕ ВИСНАТ ЗА ПАРИ ПО УЛИЦИТЕ, ЗАЩОТО СА МЪРЗЕЛИВИ И НЕГОДНИЦИ---ВСИЧКО ТАМ СЕ КОПАЕ И РАБОТИ С МАШИНИ--- ЩЕ ИЗПУКАТ ПАРИТЕ И ПАК ЩЕ ИСКАТ ОЩЕ....ХАХАХАААА

18

Пудел Денков

преди 1 месец

Ще има за всичките роднини до девето коляно! Честита Промяна! P.S. Още търсим 10 милиона за да построим детска болница! Слава Украини!

17

Хемус

преди 1 месец

И на мен да отпуснат 200 бинки да сменя плочките в банята,че цветът ме дразни

16

Сега

преди 1 месец

Нали нямаше пари откъде ги изкопахте лелеее много миньор много въглищар дишай народе чист въздух

15

Магаренко

преди 1 месец

Вноска за украйна

14

Ужас

преди 1 месец

Комунизъм в действие.Ще вземат от всички нас за да ги налеят в предприятие работещо на загуба.На всичкото отгоре ни задължиха още една година да купуваме по-скъпия му ток в сравнение с другите.Нещо такова май се получи.КласиКА!Всички ние,ще плащаме милиарди за огромните заплати на тези хора,като се знае,че и щата е раздут там и тока е скъп,но няколко партии за да вземат по 1000 гласа ние,ще платим милиарди.

13

Анонимен

преди 1 месец

тия дават ли си сметка, че ние ги издържаме ?!

12

Браво

преди 1 месец

Един милиард за да копаме въглища .А хората вече ходят на екскурзия в Космоса.

11

Анонимен

преди 1 месец

Нали знаете че този 1 млд е взет от здравеопазването и пенсииите които няма да се увеличават, за да могат да крадат в Мариците. Това се очаква от ГЕРБ-ДПС, кражби и постни пици.

10

Двойно дране

преди 1 месец

Веднъж плащаме един милиард,втори път плащане най-скъп ток.

9

Анонимен

преди 1 месец

Десните бесни софиянци искаха тези пари за тяхната комунистическа Топлофикация. Те са десни бесни за провинцията, а правоверни комунисти за София.

8

Анонимен

преди 1 месец

мините са за закриване, заради тях всички плащаме скъпия им ток

7

баба мара

преди 1 месец

сега ще се изтрепят кои да свие парите за два месеца

6

Все тая

преди 1 месец

Нали мрънкаха че Кокорчо харчил на поразия и взимал кредити, сега гласуват пак да харчим, много интерсно какво значи "рекултивация" на миньорска каска ли ще се раздават парите, или пак някоя "наша фирма" случайно ще спечели обществените поръчки за половината средства. Не казвам че хората трябва да останат без работа, но преди няколко месеца купуването на тока на преференциални цени спря и Контур Глабъл спря работа. Това значи че няма грам пазарна стойност от тези централи, само цоцане на държава

5

Анонимен

преди 1 месец

Денков нали подписа меморандум с енергетиците защо лъже Денков постоянно

4

Анонимен

преди 1 месец

Мини Марица Изток,че и Запад,са за закриване от над 20 години.Същиствеват на джтации с милиарди от държавния бюджет.Ти са като Кремиковци,комунистическото недоносче,дето го източната от 1989г до 210 г.МИЛИАРДИ....

3

Р0ботете Р0бе

преди 1 месец

Задни Части да са Ви Яки - Милиард Тук, Милиард - Там, ама някой Първо Ке Трябва да ги Изработи - за да ви ги Вземат в Данъци и Такси! дори в Късният СССР - нямаше Такава МалоУмщина като Сега! така, че Очаквайте скоро Сиренето да е 100 лева килото!!

2

НС нищо

преди 1 месец

Не е дало.Тизи един милиард ще го вземат от данъкоплатците,от пенсиите ,заплатите ,образование и здравеопазване.За да може 10000 души да взимат по 5 хил.лв .заплати и да ни дерат с най-скъпият ток.

1

Анонимен

преди 1 месец

Пак залъгаха енергетиците.