224

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Великобритания и Украйна?Англичаните с доминация във флота,украинците в какво имат доминация?Флота прави невъзможен немски десант и се насочват към СССР.Какво обаче ще попречи на Русия?Ами нищо.Това е положението,освен ако не идат европейски войски,но дори и те не могат да я спрат удари ли ги с цялата си армия и то без да е необходимо атомно оръжие.Я да си видят статистиката НАТО от бюлетина си - 22000 танка срещу 10000 в Европа,от които 4000 на Турция,а тя няма да прати войски в Украйна.

223

Анонимен

преди 1 месец

ПАМПЕРСИ

222

До неграмотния

преди 1 месец

До 224 Анонимен Капейки . . . Какво капе не разбрах? На абсолвенти от началнито не трябва да се разрешава да дискутират! Просто е трудно толкова ниско да се наведе човек, за да се доближи до нивото на дискусия!

221

Все пак ще остане и

преди 1 месец

по някой доларес за зеленото имение в Италия или лондонското лукс жилище! Може и за жената някое ново палтенце от Нев Йорк! Нали си имат глупави поръчители! Няма да ги пиша, както в България типично се говори! Знам, ама няма да кажа - балканска врътка!

220

Анонимен

преди 1 месец

Та колко метра останаха до Киев?

219

Sata NATO

преди 1 месец

Между другото, едни пари ще отидат за локализиране производството на боеприпаси и ракети в самата Украйна.

218

Анонимен

преди 1 месец

90% ще се върнат в САЩ, И З П Р А Н И. Както и предните $200 милиарда. И ще се разпределят по либерастията за лгбт и БЛМ движения, с част от тях ще се купят картини на великия американски художник Хънтър Байдън, огромна част ще потънат във фирми приближени на криминалното "семейство" Байдън, братя, дъщери, синчета. Огромна част ще отидат във корумпирания военно-промишлен комплекс...и така, те са разпределени вече още преди да са ги гласували.

217

Анонимен

преди 1 месец

Американците удариха джакпота с тия украинци. Такива баалаами да се бият за тях до последния обитател няма да намерят никъде в галактиката.

216

$61 млрд.

преди 1 месец

САЩ нямат лостовете за влияние върху трансформацията на страни като Китай и Русия.Страни, по-стари от Съединените щати, със самосъзнанието на империи, с огромни ресурси, производство, ядрени оръжия и страни - партньори, по никакъв начин няма да се подчинят на желанията на Белия дом.

215

Анонимен

преди 1 месец

Колко време трябва да се правим че ни харесва задната прашка на чичо Сам, так че да ни повярва.

214

Анонимен

преди 1 месец

Явно им трябват тия пари да се защитят от рушисткия рай - кажеш нещо срещу путинака и пожелание отиваш на фронта в чужда държава да вардиш милярдите на 100 олигарха. Да живей руския рай в който даже и кАпейките обаче не искат.

213

Анонимен

преди 1 месец

Капейки не ги мислете урките ако искат и пуканки ше си купят с тия пари. Вие гледайте да щипнете от на баба ви пенсията, че спрат ли ви нета секват сандвичите от пасольството.

212

Анонимен

преди 1 месец

Така се гради американска демокрация - малко пари, малко оръжия и вечна признателност на длъжника.

211

Sata NATO

преди 1 месец

Това ще причини поне още 60 000 загуби в жива сила на руснаците. И това е абсолютния минимум. И ще изтреби всиката техника, която руснаците щр произведат до края на годината.

210

Идеалист

преди 1 месец

"Почти всички пари ще бъдат похарчени обратно в САЩ, осигурявайки работни места и помагайки на икономиката, и това ще помогне за унищожаването на военния капацитет на агресивен диктатор, без да излага на риск нито един американски военнослужещ.'От Америка заемите, от глупавите украинци кръвта!

209

помощ и за Русия

преди 1 месец

Копейкаджиите вместо да мучат по форумите, да организират една доставка на черни чували за любимата им Путеландия, че рашистите не смогват с производството им. Явно ГРУЗ 200 се очертава като най-масовият транспорт за войските им...

208

Анонимен

преди 1 месец

Какви са най-важните нужди на Украйна? Първо, четвъртит в г-ъ-3-ъ. Половинметров. С релеф, да задоволи нуждите на 3еля и всички останали нуждаещи се украинки. Второ, бooй по kрaтyнитe. Ама много, много бой. Да има вой. Трето, виж първо. Повтори всичко до омекване. А какво ще си купят?Ами, 3eлко, след като се нарадва на четвъртития, ще си купи остров, на който да избяга с kифлътъ си, щом го погнат ykрите. За тях-пуканки, а за Сирски - 10-20 ракети бакшиш. Другото обратно на чичо ви Сам.

207

Анонимен

преди 1 месец

Как какво? Нови мишени за руската армия! После всичко това ще стане на скрап и ще бъде използвано в тежката индустрия! Еех, ако имахме Кремиковци...

206

Анонимен

преди 1 месец

Слава на Русия и президента Путин!

205

Анонимен

преди 1 месец

Това е истинската демокрация - любовта на клиента към лихваря му. Американска демокрация - лихваря е чичо Сам. Европейска демокрация - лихваря е Германия. Арабска демокрация - арабски лихвари. Еврейска демокрация е носител на основната идея на световната демократична пирамида. Са някви руснаци и китайци нямало да се демократизират, а ще я карат по заръките на Маркс.