9

Кашкавал

преди 1 месец

Е как няма да даде? Ние вече ще караме със 130, а онези дето летяха с 200 ще карат пак с 200.

8

Анонимен

преди 1 месец

В Чехия, отскоро е 150 (но може би не по цялата им мрежа). В Италия също има участъци с 150 (освен ако не са ги махнали), там където има видео контрол мисля.

7

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ преди годинии , щерките на Буш взеха книжки след 3-тия поправителен !!! Тука всеки индус с 1000 лв. в джоба е готов с книжка за 20 дни . Друго няма какво да кажа.

6

ГлобоГлобев

преди 1 месец

Тия 140 км/ч Бойко ги въведе, защото били "хубави" нашите магистрали и коли. Е - трябва да е ясно за всеки, че магистралите ни са зле. Не бяха "хубави" тогава, сега с по-зле. Чист популизъм.

5

Реалист

преди 1 месец

С думи нищо не става, искат се наказания и то за отрицателно време, не ви ли увряха главите!

4

Анонимен

преди 1 месец

След като най-голяма смъртност от катастрофи има по I, II, III _класна пътна мрежа, как точно 130 на магистралата ще помогне? Ще помогне контрол при взимането на книжка най вече. Как по дяволите, едни индийци взимат книжки, като дори да четат не могат? След това не плащат внетки, но се вихрят по пътната мрежа. Не скоростта е проблема, а зад кормилото, където като цяло не само е ниска културата, ми изобщо липсва. Всеки е по- по- най... от останлите.

3

Анонимен

преди 1 месец

Проблема не е в скоростта, а в корупцията. Щом като се продават книжки на хора с психични отклонения и такива дето им е трудно да си напишат трите имена без грешка, ще е така. Всеки средно интелигентен човек може да прецени ситуация и да взе разумно решение да шофира с по-ниска скорост, да си потдържа изправен автомобила, да познава правилника за движение...

2

Отговор

преди 1 месец

Не.

1

Анонимен

преди 1 месец

Ще даде резултат, ако намерите начин да накарате джигитите да си плащат глобите! Ако пак си ги събират в колекция както до сега, резултата ще е никакъв