84

ИЗБОРИ

преди 2 месеца

Мутрите държат МВР и ще опорочат изборите. Трябва всички да излезем и да гласуваме. Времената са сериозни, бъдете отговорни. Вземете живота си в ръце, стига сте си оставяли съдбата на мутрите. Те това искат - да не гласувате.

83

ПеПе

преди 2 месеца

Джинс България

82

Кюлчан

преди 2 месеца

Имате консенсус с чекмеджето ми, г-н Първанка.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Кирето ще обещае преди изборите,че навсякъде ще се продават пици с кристали след тях и дрогираните ще гласуват за тях,не заради самите тях а заради пиците.А може и да им обещае,че ще им подарява и по саксия с канабис.Майстор е на зомбирането.Няма да му е за първи път,пък и нищо не му струва.

80

НА ВЪПРОСА

преди 2 месеца

На въпроса "Защо мислите така, г-н Първанов?", той възкликнал: "А, аз не мисля! Бойко така ми каза да кажа!"

79

Анонимен

преди 2 месеца

Буки мафията е големио печеливш, тупа се топка, делата седат на трупчета

78

аде де

преди 2 месеца

Подкрепете българското, купете си от Фантастико, печено агнешко бутче, само за 99 лева килцето.......

77

ароматния пръч

преди 2 месеца

Не се знае,въведат ли епидемия за коклюш,ако е с мерки ограничаващи работата на хората,първите и вторите лесно могат да си сменят местата.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Мазното кафенце им излезе бая соленко!!! Сега Ристоо, кирЕ и компания дори и с крайцер да дебаркират на брега на Росенец вече няма кой НОРМАЛЕН човек да Гласува за тях.Дето има един лаф "Парен каша дyxxa"!!! Излъгаха и предадоха гласоподавателите си и ако изобщо минат 4% ще са най-малката партия в НС.Чао-отиват при волен,марешки,Симеонов,каракачанов,и всеки който се е хванал с бацццце!!!!

75

Анонимен

преди 2 месеца

На парламентарните избори ще гласувам за "Не подкрепям никого", защото не виждам партия, която да иска промяна в статуквото. Приказките на ПП ги видяхме колко струват - 0. Щом се обединиха с ГЕРБ и ДПС, значи за мен не са стока. На изборите за ЕП ще гласувам за Възраждане с отвращение, защото не виждам партия, която да иска силна и обединена Европа, но не като васал на САЩ, а защитаваща собствените си интереси. Поне Възраждане ще ла_ят срещу американските марионетки в ЕП.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Проблема е, че другите са същите лъжци тоест хората нямат избор.

73

Големият губещ

преди 2 месеца

Отново е народа

72

ППДБ

преди 2 месеца

Отдавна вече са под 4%, а който твърди Обратното - е със Сигурност купен, кИкИ сам си каза, че плаща на "експертите"!

71

Кой

преди 2 месеца

От миналото лято не спряха да ни повтарят, че ПП-ДБ са големият губещ ! Големият губещ е България ! Бойко, Шиши, Корнела, Копейкин или Тошко Африкански са по-добрата версия?

70

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено, че ще са големите губещи на изборите, след като след предишните се оказаха големите лъж_зци. Предизборно "Да премахнем моделът ГЕРБ". След изборите "Да направим сглобка с ГЕРБ". Всеки рано или късно си плаща сметката. Дойде време ПП да си я платят. Те получиха такива резултати на последните избори заради протестния вот. Сега обаче няма как да получат протестен вот, защото прегръщайки се с ГЕРБ и ДПС станаха част от проблема т.е. част от статуквото и няма как те да го променят.

69

Анкета

преди 2 месеца

Експерта каза, че нямало Българи, да Искали Излизане от ЕС и НАТО - ами нека да ни Питат на Референдум тогава, а те дори за Еврото - Погазиха и Конституцията от Страх да се Пита Народа, както си и е Редно в Демокрация! така, че Вие за какво сте?

68

Анонимен

преди 2 месеца

Колко ти платиха?

67

пп ПП - ППС

преди 2 месеца

НА ИЗБОРИТИ!!!!

66

Подобре ПеПе

преди 2 месеца

Отколкото. Партия ГРОБ копейци чалгари или комунисти

65

R

преди 2 месеца

Това, че тез момчета ще са губещи, беше ясно изначало...... Няма как абсолютни аматьори, създаващи впечатление, че защитават всеки друг интерес, освен националният такъв, да получат " тоягата" на избори! Жалко, че много от нас видяха в тях полъх за промяна....., а получиха "мазно" турско кафе в нейчий скут.... Цялото им управление, се обрисува с тази фраза