143

Дедо

преди 2 месеца

Блатната руска орда си намери майстора в Украйна. Реално без ядрените си оръжия , вече три години едвам завладя 1/5 от Украйна с цената на 500 хил.убити..

142

Анонимен

преди 2 месеца

Да живее президентът Путин! Слава на Русия!

141

Петър

преди 2 месеца

Да Украйнзите сте съвсем друг народ,най продажната тация на Света.

140

АЗ

преди 2 месеца

Слабото място на Русия е джудженцето в Кремъл !

139

Анонимен

преди 2 месеца

Муахахахахаа....10 години нищо не направихте срещу Крим ве, жалки укреееенски фашисти, та сега ли? Вие преди 10 години го дадохте без бой. Аз такова нещо не знам в историята на света.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите са упорити, дори твърдоглави, но колкото и да си блъскат дървената глава в бетонена стена, най - много да си строшат главата.

137

Тон

преди 2 месеца

Ами той направо призна ,че Крим е руски,***!

136

Тон

преди 2 месеца

А на вас слабото място ви е главата!

135

Ванга

преди 2 месеца

Русия ке падне

134

Дежурен Санитар

преди 2 месеца

До radohan господине успокойте се, и се оплачете на лекуващият след визитация

133

Анонимен

преди 2 месеца

Вие ударихте и след това оревахте орталъка когато Путин на*Ра Киев. Сега няма да е по различно.

132

Оооо

преди 2 месеца

Този е първи братовчед на нашият адмирал Тагаренко. Много силен в думите и слаб в действията. Типичен Укроп!

131

Хахаха

преди 2 месеца

"въпрос на логистика, първо моста, после удари с дронове и ракети вътре в територията на рф по логистиката... дядо ви бидон даде разрешението да се ползва американско оръжие по територията на рф... така, че др0гаре, мнооого руска салата ще се произведе, надявам се поне милион още да станат "добри", както казват украинците до нова година"Смешно ще е ако имаш повече от 11 години. Тва е Русия бе приятел. Не Либия или Афганистан. Руснаците ако ги запукат истински Украйна ще стане пустиня.

130

До Красьо

преди 2 месеца

"Поне вече на целия свят му е ясно какъв балон се оказа тази така наречена "вторая армия в мире". 3 години превземат 20-30 цена с цената на половин милион жертви. Половината руска армия изчезна в Украйна."Да ама тяхното не е нищо в сравнение с резила на НАТО в Афганистан. В Кербала още мирише на български кебапчета. Скоро ще е така и в Европа защото краварите няма да ни оставят докато не ядем бахура и в Украйна.

129

Хахаха

преди 2 месеца

Точно на Русия 17 млн.кв километра територия с хиляди ядрени оръжия Крим е слабото място. Много са запознати украинците затова и сега са в това положение.

128

Красьо

преди 2 месеца

Поне вече на целия свят му е ясно какъв балон се оказа тази така наречена "вторая армия в мире". 3 години превземат 20-30 цена с цената на половин милион жертви. Половината руска армия изчезна в Украйна.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да си ударите една .... докато сте още живи. Друго за удряне не ви е останало.

126

Анонимен

преди 2 месеца

украиини се провали, а Запада стана за смях- всички се клатят на Руският ***

125

Анонимен

преди 2 месеца

Тва тука големи стратези, големо нещо! Дека сте бре? Зеленски ви търси да му спечелите войната на бойното поле, а вие громите руснаците по форумите. Дано укрите да четат тука и да поискат капацитетите при тях! Ще ви призоват по линия на НАТО! Също като в щатите. Мобилизация и на фронта. Само че на вас ще ви връчат цели комуникационни центрове за управление на войските и боя и тогава, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам данооооо!

124

крундел

преди 2 месеца

въпрос на логистика, първо моста, после удари с дронове и ракети вътре в територията на рф по логистиката... дядо ви бидон даде разрешението да се ползва американско оръжие по територията на рф... така, че др0гаре, мнооого руска салата ще се произведе, надявам се поне милион още да станат "добри", както казват украинците до нова година...