78

Пак

преди 2 месеца

Глупости

77

тъпомер

преди 2 месеца

Абе кво ИИ кви пет лева,няма ИИ.Ай прочетете малко по умните от вас,имало ИИ щото така им пишело в телефона и но компютюра.ПФУ.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Понеже не мжем да победим Путин, ще правим филм за него. Белким помогне.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Преди да направи филиа, май ще е добре Вега да прочете малко книги. Иначе ще излезе ДисниЛенд.

74

Анонимен

преди 2 месеца

аз съм путинофил и русофил всяка сутрин се моля пред лика на путин и руското знаме като арабите имам си килимче ,после и на обед стоя на 1 крак по 1 час вечер пък медитирам по 3-4 часа правя ритуали през останалото време съм зад оградата на сайта и пропагандирам до побъркване пиша по 1000 коментара., по някой път гладувам и не пия вода по 3-4 дена за славата на путин ,готов съм да си прережа вените по всяко време или да се самовзривя.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Наскоро прочетох статия "НАТО няма да пази ЕС '' ... А ЕС не е ли и той НАТО , не че не се знае че НАТО е само САЩ !

72

Анонимен

преди 2 месеца

До Х....Збравихте да допълните , че ''операциите'' / войните/ на САЩ , са ''хуманни'' / както сами те се определят !

71

Анонимен

преди 2 месеца

Те могат да контролират всеки, ако пожелаят, защото контролират мислите и физическите функции на човешкото тяло и налагат властта си чрез първични инстинкти, като страх, болка и т.н., като кучето на Павлов. И си играят игри за развлечение с вас, а вие си мислите, че сами управлявате живота си или нещо.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Те могат да контролират всеки, ако пожелаят, защото контролират мислите и тялото на човешкото тяло и налагат властта си чрез първични инстинкти, като страх, болка и т.н., като кучето на Павлов. И си играят игри за развлечение с вас, а вие си мислите, че сами управлявате живота си или нещо.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Издирва се най-бруталния престъпник НОМЕР 1 награда 1 милион долара.-

68

Германец

преди 2 месеца

Тоа по-доле вече тегли паралели м/у кремълския многоходовец и джисъс... Няма дъно, което не сте готови да подкопаете, чебурашки. Хахахахаха :)

67

ИИ

преди 2 месеца

Въпрос към ИИ: - Как да се спасят от войни хората по планетата Земя? Краткият и точен отговор: - Унищожете юдео-ционизма.

66

rambaldievskievich

преди 2 месеца

До Анонимен 1: Едва ли е "пропаганда и дезинформация" както пишеш (макар че може и да има такива елементи). Така се постъпва в русия и сродните й страни (северна корея, беларус, китай...). Там най-вече процъфтява пропагандата и дезинформацията. Друг е въпросът какво ви изнася на теб и подобните ти, т. е. как ви се иска да е.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Безсилието на Запада , до тук води , нямат друго оръжие вече , и последното е ОЧЕРНЯНЕ на дадена личност . Ще има и нещо от Марс ...

64

Ционизъм дами и г-да

преди 2 месеца

В плановете на ЦРУ сега е разпадането на Германия, за да може Великобритания да командва целия ЕС и да го хвърли в бъдеща война с Русия.

63

Германец

преди 2 месеца

С тоя само гаврата е подходяща. Както и със задунайските му чебурашки. Ноу мърси :)

62

Анонимен

преди 2 месеца

В момента , Германия има големи проблеми с Източна Германия , които са на страната на Русия ,... защо ли !?

61

Щерю

преди 2 месеца

- Мижитурки! Установявате типичния юдео-ционистки прийом - очерняне на личността, която не могат да победят, понеже те самите с нищо не я превъзхождат! Дребнави и злобни, уродски душици! Така юдеите навремето са постъпили и с безгрешния Исус Христос! А сега се крият зад "Изкуствен интелект", за който те плащат за да дава крайни резултати, каквито ционистите искат...

60

Анонимен

преди 2 месеца

До Х .... А вожда ви от герб , Баце от Банкя , какъв ще е тогава ?

59

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименА аз мисля, че и американските президенти нямат власт, дори се страхуват, властта не е и в тях, а както Тръмп ги нарече в "дълбоката държава", каквото и да означава това.