82

Юлиян до...

преди 4 месеца

той си знае.Нищо подобно.Основната идея,послание на статията е точно целта да се достави по всякакъв начин още"пушечно месо"за неонацисткия режим в Киев.Неслучайно"помощта" от САЩ беше гласувана в деня,в който Зеленски подписа указа за "новата вълна" на мобилизация."Оръжието ще дойде,когато намерите "смъртниците",които ще боравят и умират с него"."Смъртниците" се намериха и оръжието след него също.САЩ са истинските палачи на украинския народ,а Зеленски и шайката му техни слуги.

81

Христо Христов

преди 4 месеца

Преди 10 години стотици хиляди протестираха за повече афроараби Факт. И Меркел ги послуша. Факт. Сега да не реват, че са про'с'ти!

80

Христо Христов

преди 4 месеца

До 87 "Нио не работят, а ги хрантутим" - какво ревеш?! Про"с"таците дет гласуват за ЕС друго не заслужавате!

79

Христо Христов

преди 4 месеца

Малко са им имигрантите на про"с"трите немци! Още милиони им трябват, за да им подобрят сбър"ка'ния ген!

78

Анонимен

преди 4 месеца

И на Слънчака е пълно с такива безплатни туристи. Нио не работят, а ги хрантутим, докато родните ни пенсионери мизерстват. Само за сравнение - един укрохохъл получава по 1842 лв месечено джобни пари и безплатна храна и хотел, докато един БГ пенсионер, работил и осигурявал се 40 години за България и в България, получава мизерните 527 лв социална помощ, наречена пенсия.

77

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Русофилите как издържат да живеят в прогнилия нацистки Запад без да се изприщят като руснак пред пералня? Няма ли влакове за блатото?

76

анонимен

преди 4 месеца

Копейките се оживили и бълват фонтани от слюнка, плюейки по украинските бежанци. И в омразата си към тях пак не са прочели статията внимателно. А основното в нея е, че всички бежанци трябва да бъдат третирани по един и същи начин. Точно е вашият лозунг "Свобода, равенство, братство", нали?

75

Закривай окрайна!

преди 4 месеца

Вън наглите окраинци!

74

срам!

преди 4 месеца

Как може ве, скъпи ми дойчета? Нима няма повече да помагате на тезси изстрадали, измъчени украински бежанци? Кой друг, ако не вие немците може да им помогне най-добре? Интгрирането на всички вече не било възможно? Абе имате още възможности! Германия е локомотивът на Европа. Давайте, продължавайте!

73

Аз не съм съгласна

преди 4 месеца

Украинците са най-малкия им проблем! Нито изнасилват жените им, нито терористистични актове правят нито пък призовават за шириат! Ще платят малко, но после децата на украинците напълно ще се интегрират в обществото както става с нас и с поляците. За разлика от някои други.

72

Анонимен

преди 4 месеца

поне това мога да и призная на блатная, много добре манипулира хора и държави, дестабилизация на Европа иска...

71

мак

преди 4 месеца

Да сърбат попарата, която си надробиха барабар с меркел. Но са прави, че ор.дите трябва да са третирани еднакво, или да дадеш на всички всичко, или нищо, или малко, но да е по равно.

70

Хем обрат,хем не

преди 4 месеца

Искат спиране още не значи спиране!

69

Анонимен

преди 4 месеца

Не са виновни украинците, избягаоха хората от Украйна, защото искат да са живи. Не ни харесва как се държат у нас, но кой им подреди това положение? Приказката за баницата и лудия е известна. И никакво връщане обратно, Зельо завъртя войната, да се оправя.

68

Анонимен

преди 4 месеца

До Гиб Мелсън Да не говорим, че бай Тръмпо пак ще нахлупи малката шапчица и южнохазарската рода на укрите съвсем ще си повярва и ще разбута Близкия изток.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Влязоха ли в час и Немците? Да им спрат и оръжията и да си ходят в Хоглия Уйрите Ана едва ли ще си тръгнат! Като воденичен камък са!-:(

66

ЧЕРЕН ПАПА ФРАНЦИЦК

преди 4 месеца

ЕРЕТИЦИ!) ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСУВА С БОГ ПУТИН

65

Анонимен

преди 4 месеца

В Европа много скоро може да започне гражданска война. Германците вече трябва да се борят за държавата си. Имам приятели там и скоро ходих на гости. Центъра на Дуисбург вечер е като арабски квартал. Има повече араби и турци отколкото немци. Жените вечер не ходят сами по малките улици. Страшно е.. в България е много по-спокойно за живот

64

Анонимен

преди 4 месеца

Центристът Шолц е обърнал руската резба, а се оплаква от Алтернатива за Германия.

63

Анонимен

преди 4 месеца

А ние да спираме ли помощите за украинци, кво ще кажат шефчетата от Европата?