15

До 12

преди 2 месеца

Тогава как си обясняваш това, че почти всяка къща, която има двор, има и домашен любимец, поне една котка или куче. Също така много хора гледат животинки и в апартаменти. Рядко са такива, които наистина не обичат животни. Тук се възмущаваме от липсата на мярка, тази жена подлага на инквизиция живеещите наоколо и то през цялото денонощие. Онзи, който избива кучета по мъчителен начин също е изверг. Проблеми има, защото нито държавата, нито общините се вършат работата.

14

Неутрален

преди 2 месеца

До Анонимен100% от кучкарите не обичат хора. Обичат само кучетата и себе си.

13

Светозар

преди 2 месеца

Тези, които одобряват убийството на животни за удоволствие са същите психопати, като този убиец.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Редно е такива кучкарници да се създават извън населените места. Преди време, в населено място имаше един такъв кучкарник. Беше избрано такова място, че в радиус на около 50 м от него нямаше нито една къща. И въпреки всичко врявата беше невъобразима. Имаше приятно кафене с градина на приблизително 60 м от кучкарника, не се усещаше неприятна миризма, но по всяко време ечеше лай и вой на много кучета едновременно. Не знам как са успявали да заспят хората, които живеят на около 50-60 м оттам.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Тя поддържала къща с двор, в която се грижила за около 20 улични кучета от различни породи и периодично посещавала адреса, за да храни животните, пише 24 часа. -----Какъв вой, лай и смрад е било около къщата. Гоним сериен убиец на кучетата, а безпомощни хора болни и гладни спят по улиците.

10

Анонимен

преди 2 месеца

90% от българите не обичат животни! Съдете по една нация от отношението към животните!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Кварталните котки знаят всичко, но няма да издадат ликвидатора на техните изконни врагове.

8

сериен кучкар

преди 2 месеца

Кучкарката глобена ли е, глутницата закарана ли е в приют? Докато е време, щото като вбеси достатъчно хора ще я подкарат и нея самата.

7

Алекс

преди 2 месеца

Не живее в къщата,която е превърнала в незаконен кучкарник.Живее си на спокойствие на друго място.Съседите и са принудени да живеят сред кучешки вой и смрад.Някой от тях се е погрижил да създаде по-комфортни условия за живот.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Откъде накъде ние трябва да се грижим за улични песове ?Цели глутници?Не е ли задължение на държавата?Против убийството на кучетата съм,но държавата отдавна е забравила какво се прави в цивилизованите страни за да се намали и сведе до минимум уличната популация-кастриране.Да не говорим колко нахапани,обезобразени има,особено по селата,а има и убити хора.Ако държавата си вършеше работата нямаше да се появяват такива като този убиец.

5

Анонимен

преди 2 месеца

А тя не живеела там ама си ги гледала ? Поредната ненормална..

4

Анонимен

преди 2 месеца

Отглеждала 20 улични кучета!?!!! И даже не живее там, просто минава периодично да ги храни на адреса!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Някаква откачалка се "грижела" за 20 кучета в двор, очевидно изоставен, и била посещавала адреса всеки ден.... А какво става през останалото време? Досега десетки пъти общината е трябвало да я принуди да ги махне от там или поне да си остави само 1-2. И сега тръгнала да се оплаква, че някой е взел законът в свои ръце? Еми това е нахално.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Хората са по зле от кучетата в България.Възрастни хора изнемогват,трепят ги ограбват и насилват,пишете за тях ,не смеете нали

1

Анонимен

преди 2 месеца

Киро улавото