61

Крим не е руски

преди 1 месец

дано откраднатата земя от Украйна е тясна за руски гробища .. Руските военнопрестъпници си мислят ч ще върлуват, убиват цивилни и деца безнаказано.. Идва ден на страшния съд за всеки човек и народ

60

ъ

преди 1 месец

А къде са пейтриътите на Харкив? Какво е станало с пейтриътите на Харкив? Да не са избягали?

59

Анонимен

преди 1 месец

"Унищожиха я с ударен дрон, руснаците показаха и видео от дрона. Как лети, за момент забавя, коригира се срещу кулата, и я прати при Бандера" - Дрон е. Само не разбрах дали е "Ланцет" или "Герань-2". Може би е вторият, защото е по-дългосвирещ. Пречупи кулата на две. Случи се вчера. Нашите 24 часа мислиха дали да ни кажат.

58

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Според данни от Кремъл, в разрушената кула са се намирали 40 НАТОвски генерала, 10 комплекса Хаймарс и две американски космически станции.

57

КрадецъГрухгрухчерв

преди 1 месец

Явно Грухчевич е крал винкели от кулата защото всичкото важно , а кулата в Харков е била супер важна така са били строени че да издържат ударната вълна на първата атомна, радияцията на втората АБ и жегата на третата Атомна Бомба при война с НАТО. Кво да го мислиме. Той Крим от Русия е откраднал та на винкело ще прости. Та такивмти рапти Лель Стифънке мъ.

56

Анонимен

преди 1 месец

И кво? Руснаците са използвали пилонът на кулата за мишена и са я треснали. Като се отчета върхът на кулата е 3 пъти по дребен от главата на единДнепърскиУбиец е ясно в какви бетонени дебри ГрюненШайзеЧеДаОдиДаКенза

55

ТенекетоПееТанцува

преди 1 месец

Нашите да пратят два ешелона с по 100 вагона елитната сливенска група "Пее и Танцува Тенеке да струва" и они саминки железце по железце да накърмят всеки вагон с по 7-Тона метрияль и дорде чакат за втори курс ешелоните да дойдат да жувеят къ им сърце сака и джеб позволява. Оле Оле Оле за "Пее и Танцува Тенеке да струва"

54

Анонимен

преди 1 месец

Най-обикновени съвременни терористи, сър, които, като лудите, умора нямат.

53

Анонимен

преди 1 месец

Тая кула като я гледам, май я е строил и е от времето на видния украински гражданин Никита Хрушчов, текезесар по образование и поведение и генерален секретар на ЦК на КПСС от 60те години на миналия век. Ето колко са напреднали Окраинците след разпада на СССР.

52

Справедлив

преди 1 месец

Чудя се как все още Украинците търпят този долнопробен докладчик - Зеленски !!!

51

блицкриг

преди 1 месец

Шойгу докладвал на Путин че ГРУ са разбрали каква е абвиетурата на ATACAMS - ''прощай Кримский мост''

50

аддд

преди 1 месец

чудесно

49

vale_karo

преди 1 месец

Не разбирам. Кой е луд да използва скъпи балистични ракети за някакви си 30 километра?

48

Анонимен

преди 1 месец

Ии какво от това? Навремето американски удар разруши югославската телевизия в Белград, заедно с хората в нея. Каква е разликата?

47

Анонимен

преди 1 месец

Кулата е ползвана за ретранслатор за украинските дронове. Затова фашистката диктатура у нас забрани руските медии, за да не научаваме истината, а те да ни лъжат и манипулират както си искат. Втората лъжа е, че са я унищожили с ракета. Унищожиха я с ударен дрон, руснаците показаха и видео от дрона. Как лети, за момент забавя, коригира се срещу кулата, и я прати при Бандера. Затова и спряха руските медии - за да не виждаме истината.

46

Дончо

преди 1 месец

Русия има право да унищожава всичко строено по времето на СССР. Така помага на украинците да се откъснат от социалистическата епоха.

45

Бай Дрън

преди 1 месец

Ами така е, като укрите поставят военни антени там, дето не им е мястото. САЩ навремето удариха телевизията в. Белград, загинаха много хора, тук няма и ранен. Чуде се, кои са иззродите.

44

Кремълската

преди 1 месец

Фашистка хунта целенасочено изтрепва собственото си младо население в една безсмислена завоевателна война.

43

Анонимен

преди 1 месец

Дзеления се оплакал на дедо Бидон че му бутнали кулата. Война ли е или не е война последно !

42

Анонимен

преди 1 месец

Е дай да видим е, бах то умрел сайт. На кадрите се виждало, *** кадри няма. Аматьори.