16

Муахаха

преди 5 месеца

60% от Болните - Ваксинирани - Ама Тая Факсина по-Ефективна и от Оная Факсина - май само Съсиреците са Реални!

15

Deep Zone

преди 5 месеца

От две на четири бебета, драма е ! Да излизат властите и да затворят Витоша :)

14

афроамериканец

преди 5 месеца

Навремето само ромите, и то не всички, неглижираха подобни въпроси, 35 години преход доведе и голяма част от българите до плоскоземното тайно знание за всичко в живота и природата, непознато на нормалните хора.

13

Анонимен

преди 5 месеца

"Новината" вече над два часа стои като главна в това сайтче... Явно това е новата опорка!!! Сега мафиозите ще почнат да ни промиват мозъците обяснявайки как ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се ваксинираме, но спокойно - ваксината е безплатна, смъpтта също, а ако роднините ви нямат пари за пoгребение,общината ще ви погребе в общ гpoб, с другите ваксизомбита!!!

12

ЮдеюСемитМасони

преди 5 месеца

за Толко Векове - Не си ли Научихте Урока?! 2 пъти Балкански Неандертал с една и съща Измама - няма как да минете!!

11

НаПълно НеВаксиниран

преди 5 месеца

Колко Ви Платиха за Тази Статия от ФармаМафията, а и Не Разбрахте ли вече - Никой Няма Вече да Ви се Върже - Поне в България, за Пр0стите и Наивни ЗападноЕвропейци - Не Знам, ама Тука - Вервайте ми - Сред Балканците - Нема толко ЗаБлудени!!

10

Анонимен

преди 5 месеца

До 10:Ти си мъpляв и мислиш,че целия народ е като теб.Не е.

9

Анонимен

преди 5 месеца

До 3:Е,то ваксината си е задължителна и си е странно,че има толкова случаи.От хамериканските лаборатории са пуснали видоизменен.Още преди две години тук някакъв укро тpoл,който не знаеше къде се слагат главните букви пишеше,че ще пускат на руските деца,но си е ясно,че ще е за всички точно както и лабораторно създадения ковид не беше само за азиатците.Наскоро пробваха шарка,но ваксината се оказа ефективна.Сега това,а като се мълчи и друго ще е.

8

Анонимен

преди 5 месеца

значи ем да дам 60 кинта за изследване и после да ми изпишат някакъв антибиотик за още толкова и да ме карантинират , айде у лево

7

Аман

преди 5 месеца

Да не настъпи епидемия от тежки протести с тежки винкели! Опичайте си акъла ей бели мафиоти, че тоя път няма да ви се получи!!!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Калво се ослушват , да налагат локдаун ...после ще е късно .

5

Св.Кунча Триигленик

преди 5 месеца

УжасТ!Веднага маски, каски, противогаз и наметало.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Курортистите дето живеят като царе в БГ, някои криейки се от военна служба и близките им донесоха доста заболявания. Пишеше че има разлика между имунизационните календари на укр и другите страни вкл БГ. Доста хора ходиха и в кожно-венерически кабинети и се лекуваха от разни екстри. Другото вируса да е пуснат пак от някоя лаборатория за сеир и оборот .

3

Анонимен

преди 5 месеца

Айдеееее, юруш - стадото пак трЕбе да се ваксинира!!! Който иска нека се боцка, но аз ако ще се тровя, ще го правя с домашна рКия, а не с ваксините на гейтс.

2

Бойко Борисов

преди 5 месеца

1 седмица след като поех властта и в България настана мор. Случайност? Не мисля.

1

Мдаа

преди 5 месеца

Не вярвам и думичка на бялата мафия след "пандемията", която така пламенно подкрепяха. Че даже им ръкопляскахте.