22

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

"лайф коуч" и спирам да чета :) Тези са грамадни ***. Кобилкина и Тонкин.... видяхме достатъчно! И написаното от тази жена е брутална глупост! Все едно да кажеш на наркома да спре да взема наркотици :) И той ще ти отговори: О, да. Как не се сетих!

21

стефчо

преди 2 месеца

Аз имам 180 хиляди в карта си, и ми се свиди да си купя маратонки -все ми се струват много скъпи и карам със протритите стари!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Аман от консуматорски глуппати. Жена, може би. Ама кто лажвте "човек" гпворите за всички.

19

Бай Дрън

преди 2 месеца

Новата стока лично мен ме държи напрегнат максимум една седмица, но може и повече, зависи от стоката. Примерно на нова кола се кефя и над 6 месеца, защото до 6-я месец още мирише на ново. Но ако е нещо по-дребно, кефя му се седмица две, после трябва на нещо друго да се кефя, макар и в различна категория. Самата покупка на стока е вид кефене и ако продължи месец, има за какво да се кефиш-че ще си купиш нещо. Тръпката от чакането е голяма ;)

18

Бай Дрън

преди 2 месеца

Навремето си купуваш нещо, караш с него поне 15-20 години. Днес ди купуваш техника и си късметлия, ако ти изкара гаранцията. Как да не купуваш, а да ми каже тая експертка. Да вземем пример с телефоните. Само допреди 15 години Нокиите изкарваха и по 10 години. Днес батерията на един телефон се скапва само след година прининте зивномползване или след две, ако не сте чак такива геймъри и тиктокъри. Е как да не си купиш телефон, като където и да отидеш ти искат регистрация чрез телефон?

17

бай работник

преди 2 месеца

Голямото безсмислено потребяване значи ,че имате някакви дефецити и ви лопа дъската! (А не че сте богати)

16

Анонимен

преди 2 месеца

Рядко се случва да се купи нещо което не ми е потребно, но после или се връща или се продава в OLX.

15

Бай Дрън

преди 2 месеца

Онлайн пазаруването си е като офлайн. Вече измамите са в самите стоки. Давам ви пример. Купувате печка Горене, без значение онлайн или на място. Отваряте я, тя няма капак. Отваряте упътването и виждате, че може и да имат капак и разни други екстри някои модели, но вашата , о, чудо, няма. Преглеждате функциите на фурната и о, чудо, една трета ги няма при вашата печка. Цената? Една и съща почти навсякъде. А да ви е честита новата покупка.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Онлайн пазаруването беше изгодно, преди онези търгаши от Еконт и Спиди да се наговорят да вдигнат цените за дотавка.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Жена ми преди години не знаеше какво е това онлайн пазаруване. Сега всеки месец си поръчва от Китай всякави bоkлуци. Заринала е къщата с всевъзможни ненужни джунджурии.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Ненаситен , обаче да отиде до Одрин и да си напълни Филип Плей за по 5 евро . Сайтовете продават абсолютно същото на за повечко евро

11

Анонимен

преди 2 месеца

Българина във всяко едно отношение винаги е бил "око да види , ръка да пипне " така че .....

10

Има един основен

преди 2 месеца

принцип - цената ме устройва, купувам ИЛИ цената не ме устройва, не купувам. Освен това, ако отделите 2-3 минути да се замислите дали имате практическата необходимост, от това, което ви рекламират, мисля, че никой не е в състояние да ви измами, като ви продаде нещо на висока цена, от което нямате нужда. Останалото е спекула.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата купува хайвер и трюфели - народа купува салам народен у Кауфланд :)))

8

Анонимен

преди 2 месеца

Който има пари купува който нема пари не купува :)))

7

Анонимен

преди 2 месеца

онлайн пазаруването не е за бедни хора. То е удобство и съответно струва пари.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Българските сайтове покойно си слагат 400% надценака , така че успешно пазаруване ви желая .Мога и примери да дам с една и съща стока .Видяхте цените в Тему , там също си имат надценки и стоките са в пъти по-евтини

5

Анонимен

преди 2 месеца

Вече всички се отказаха от онлайн . Една тениска за детето ,само доставката и е примерно 5 лева , а една тениска в Пепко е 4 лева , ами ще се поразходя малко .

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ако е нещо бюджетно вече поръчвам по 2-3бр от артикул,за да не пълня гушата ,не че не е наяден,на бившия министър Събев.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Пазарувам само във физически магазини и кеш.Лайн майн не ползвам!