282

Чери00

преди 1 месец

ГОЛЕМИ ГАДОВЕ СА ТУК! НАПИШЕШ ЛИ НЕЩО ПРОТИВ УКРАЙНА И ТОЯ *** ЗАЛЕНСКИ И ТЕ МАХАТ! А сега за да видиш че " не е така" може и да ме пуснат.

281

Анонимен

преди 1 месец

СССР наложи социализъм/комунизъм в Северна Корея и помагаха на другаря Ки Мер сен- и сега Северна Корея храни обитателите с корени, жаби, скакалци и подобни, имат широки магистрали, но по тях се движат двуколки, имат невероятни жилищни сгради, но са празни- показност...

280

Анонимен

преди 1 месец

СССР "помага" дълги години на Куба да наложи социализъм, а сега Куба е развалина.....

279

Анонимен

преди 1 месец

СССР беше в Афганистан 10г да налагат социализъм и оставиха след себе си над 3 000 000 загинали афганистанци и 15 000 руснаци, а сега над 20 000 000 Руснаци живеят извън Раша, в тоя лош обединен запад- що?!

278

Захарова е мегафон

преди 1 месец

Каквото й нашепнат от канцеларията на Путин тя го предава и усилва за масите! Историята е странно нещо, никога не се повтаря в един и същи вид.И след като СССР обучаваше, въоръжаваше и снабдяваше Виетнам, то днес САЩ правят същото в Украйна.По аналогия на станалото във Виетнам очаквам същия развой и в Украйна.И САЩ са ядрена сила, но не използуваха ядрено оръжие нито във Виетнам, ни в Афганистан.Даже и намек не направиха, за разлика от арогантните руснаци.Малка, но ЦИВИЛИЗАЦИОННА разлика!

277

Мужик

преди 1 месец

Дрън дрън, приказки под крушата на старата алкoxoличка, предназначени за лековерните мужици, а нашите русофили пригласят като зомби в транс!

276

Юлиян

преди 1 месец

"Унижената" операция продължи с превземането на Очеретино.Още един ключов стратегически "възел" за който утре ще чуем,че няма "никакво стратегическо значение" за Съйрски ,Зеленски и компания.

275

Юлиян

преди 1 месец

Имах предвид мислещите и знаещите,а не папагалите и мисирките.

274

Taliban

преди 1 месец

МАЙ СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ НА РОСССИЯ Е УНИЖЕНА. БЕЗ КИТАЙ КРЕМЬЛ Е ОХЛЬОВ БЕЗ ЧЕРУПКА.

273

Юлиян

преди 1 месец

Това е ясно на всички,естествено на мислещите и знаещите."Европатърите" нормално не ги слагам в сметката.Нито могат да мислят,нито да правят някакви изводи.Бива ги единствено за "високоговорители",да повтарят със стиснати очи,до пресипване спуснатите им опорки.

272

Анонимен

преди 1 месец

Нато го е шубе. Не става със селфита на *** и ***. Ядрена сила като Русия не може да бъде победена. Пробват с избиването на славяни.

271

Алекс

преди 1 месец

Захарова пак е пияна и пропуска съветското фиаско в Афганистан.Тогава американския "Стингър" разнебити чебурашките.Сегашните 61 млрд. насочват нещата в същата посока.

270

Анонимен

преди 1 месец

В стремежът да разчлени Русия, НАТО си спечели непобедим враг в лицето на Русия, Китай, Иран и С. Корея

269

Ей Винету

преди 1 месец

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите рус0р0би мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази ютопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

268

Анонимен

преди 1 месец

Бе не баш убедена.

267

Анонимен

преди 1 месец

Уж е САЩ,но не е точно така.Пакостите ги е направила Виктория Ню Ленд като е раздавала хапчета на Майдана.От тези хапчета са развили страшна агресия и халюцинации.По произход тя е като Зелето.След Майдана всичките им управляващи са с такъв произход и са се грижели укрите и руснаците да продължат да се карат по между си като си играйкат в 21-ви век на нацисти и комунисти.Който се върже да си играе на тази игра се праща в месомелачка,за да се разчисти територията за Нов Велик Небесен Йерусалим.

266

Анонимен

преди 1 месец

Шо? Нападнете ги!Да видим що ще стане.

265

Анонимен

преди 1 месец

Русофоби импотентни гадно ли ви е?

264

Анонимен

преди 1 месец

КОГА???!?!

263

Страшно е

преди 1 месец

Да нападнеш държава 25 пъти по-малка като територия и да те спукат от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Ахмат в тикток да ти помага! Еленовъд три години Киев да взима. Флагманът по дъното да лази. Валутата на една стинка да стане! 4 таджика хастара на Москва да обърнат. За Париж и Лондон да тръгнеш,до Белгород да стигнеш!Страшно е!