105

Анонимен

преди 2 месеца

Православни ислямисти vs Израелски ционисти

104

Анонимен

преди 2 месеца

СПИРАНЕТО НА БОКОВИТЕ КАНАЛИ ЗА ДРОГА ОТ ИРАН ЩЕ ПОМОГНЕ ЛИ?

103

Анонимен

преди 2 месеца

И защо да се спира Иран, след като първи започна Израел с покушението над иранското посолство?

102

redordead

преди 2 месеца

В България вирее много интересен вид - православни ислямисти - поддръжници на пазителя на православието - джуджито от терораша, като в същото време поддържат Иран и Хамас - въобще, всичко що е срещу Запада...а в действителност не отиват да живеят във Воронеж, а живеят по Западна Европа - ползват се от благата на запада, а душицата им все за Блядоатан копнее...

101

Анонимен

преди 2 месеца

и в двата случая с израел е свършено... иран ще ги смаже, а хизбула ще ги довърши...

100

⁴&#831

преди 2 месеца

Нали това ви беше целта да набутате и Иран в кацата.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Всички евтей през комина в ада

98

И рече бог

преди 2 месеца

Юдейте идолопоклонници на златният телец проклети да са и вечно да скитат по света никаква държава.

97

Анонимен

преди 2 месеца

Иран не е равно на иранското население. Това е брутален режим на джихадисти, които бесят собствените си хора по кранове и ритат бременни жени по главите заради накривено фередже. Не знам колко болен мозък трябва да си, за да се радваш на тия талибани.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Да бе, лъжел посланикът. Брадатите козли аятоласи пратиха 300 балона на мира с плюшени мечета по въздуха, та чак Йордания и Саудитска Арабия трябваше да вдигат изтребители и да обявяват въздушна тревога.

95

Хахо

преди 2 месеца

Иран каза че е използвала стари ракети и въпреки това пак е пробила железният купол на Израел който толкова много бе хвален Самите американски специалисти потвърждават това че наистина се използвали стари ракети и въпреки това са пробили железният купол и сега израелците треперят защото Иран е натрупал много нови ракети

94

Анонимен

преди 2 месеца

Кой обсажда Константинопол 2 пъти и на кого Кан Тервел нарита зелките? Кой пороби Испания за 700 години? Кой се взривява по площади и реже глави заради джихад? Защо народът ни пее за 'чер араб и три синджира роби'? Може би будистите или евреите? Или християните? Толкова ли сте слепи и късопаметни?

93

Хахо

преди 2 месеца

Посланикът лъже че иранците искаха да убиват хора израелците и американците бяха предупредени 72 часа преди това от иранска страна че ще бъдат нападнати обектите които бяха поразени И не забравяйте кой започна пръв кой бомбардира иранското посолство и още една лъжа за Железния купол на Израел който нищо не направи Израел си са уязвими това го потвърждават самите американски военни специалисти

92

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам дали 'израелците сами са стреляли по своите от хеликоптери', но със сигурност от тия 34.000 убити, половината са убити от пишман ракети на Хамас, дето падат в Газа. Както стана с паркинга на болницата. А другата половина са изтрепани терористи. И иранците направиха същото - изстреляха 300 ракети,а убиха 9 годишно арабско момиче в пустинята. Въобще не ми се превъзнасяйте по джихадисти, вижте на какво заприлича Европа от 'инженерите' на Меркел. И се разходете на женския пазар и в Харманли

91

Анонимен

преди 2 месеца

ЕДИН Е НАЧИНЪТ ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ СВЕТА БОГОУБИЙЦИ

90

Анонимен

преди 2 месеца

Саудитска Арабия р враг на Иран! Те винаги са подкрепяли САЩ и Израел! При евентуално нападение на Иран те ще бъдат скрития съюзник на Израел! Затова си затвориха очите за Палестина! Иран е е много лоша позиция,имат с какво да се защитят и най вероятно ще го направят! Но изхода е ясен ,още една държава ще бъде ликвидирана и разграбена от знаете кой! Израел е в началото на изграждането на велика държава и велик Богоизбран народ!

89

Анонимен

преди 2 месеца

от 1948 нищо ново под слънцето. 70% от палестинските араби обявяват халифат и нападат израел, другите 30% избират да живеят в светска държава. в 2024 тези 30% палестински араби, близо 2 милиона, са израелски граждани и си гледат живота. другите продължават да живеят в пещери и да са в 7ми век. даже и консвервативните саудитци разбраха, че с бомби и дупене по килимчета не става и гледат напред.

88

Анонимен

преди 2 месеца

държава палестина няма и никога не е имало. няма как да са я окупирали. преди войната от 67', газа беше част от египет, а западния бряг - от йордания. египет и йордания дават тези СВОИ територии на израел, понеже не могат да се оправят с палестинските джихадисти. и съответно вдигат огради по границите си. въобще не се чудете, че саудитите и йорданците сваляха ирански дронове и помагаха на израел. елементарно е да се показва положението там в черно-бяло.

87

Анонимен

преди 2 месеца

на чичко путин резнаха ли му чурито вече?

86

Фют

преди 2 месеца

До 115. Колко слабо умен трябва да си, да твърдиш подобно нещо, след всички публикувани видеа от "мирните граждани ".