187

Анонимен

преди 4 месеца

Имаме едно момче, искал да пътува!

186

Радослав

преди 4 месеца

Драги Главанак, като ги търсиш само сред кадъните на Бойко няма как да намериш качествен човек, защото там има само кадъни, а не хора. Виж ако се разтърсиш извън списъка който Бойко бей ти е натикал в ръката, тъкмо виж си попаднал на качествен човек, ама от къде толкова мозък в една послушна кадъна?

185

Демокрация е

преди 4 месеца

Дивият капитализъм унищожи България. От 9 000 000 при ***, днес българите са под 6 000 000, главно пенсионери.

184

Исихия

преди 4 месеца

Абе то тая война с ексцентризма е започнала толкова отдавна - Даже Галилей е осъзнал жестокостта на някой хора. Ама защо уморихте моя Галилео да се препира с простаците! В случая поговорката: Защо уморихте моя Методи да се препира с простаците не върви, че Методиев по-голям *** от простаците ще излезе! Да цитираме Ралин: "По-корав от кремък,по-коварен от рака до ден днешен си остава простака!" Не мога да повярвам , колко е проссст, защо за бога той е толкова проссст....

183

Исихия

преди 4 месеца

Абе то тая война с ексцентризма е започнала толкова отдавна - Даже Галилей е осъзнал жестокостта на някой хора. Ама защо уморихте моя Галилео да се препира с простаците! В случая поговорката: Защо уморихте моя Методи да се препира с простаците не върви, че Методиев по-голям *** от простаците ще излезе! Да цитираме Ралин: "По-здрав от кремък,по-коварен от рака до ден днешен си остава простака!"

182

Исихия

преди 4 месеца

Значи това Based on popular demand!" Е много коварно да знаеш и следва от изречението:"Единственото , което е нужно в света да настане пълна диктатура и тирания и да видиш най-лошото в човека чрез войната е да убиеш ексцентриците, нали така Джорджи?"

181

Хм

преди 4 месеца

Нямало качествени хора, необвързани с партия?!? Интересно е, той самият към кой се причислява,със сигурност се има за качествен! ИМА, има драги ми господине! И точно защото са КАЧЕСТВЕНИ не са обвързани с никаква партия. Апропо, а този митов е рядко мазно и гнусно човечЕ

180

Исихия

преди 4 месеца

Аз ли? Слуховете за моята кръвожадност са малко преувеличени да ви кажа! Аз предпочитам да живея с другите хора не да ги убивам! Първото ми е по-интересно и по-мирно! Ама много малко хора тия дни са на моя разум (акъл по български)! Ама като толкова настояват!

179

Исихия

преди 4 месеца

Шишииии , че знаеш да пускаш разни записи с които да държиш едни определени хора да ти върна жеста! Послушан разговор между един приятел и горната земя!"Ти не може да си представиш как застава пред мен и ми казва: Има 50 неща в тая стая дето мога да ви убия с тях!ТАЛАНТЛИВ МЛАДЕЖ!Да ама само с талант се стига доникъде! СЪГЛАСЕН СЪМ."

178

Исихия

преди 4 месеца

Шиши, Шишииииииии искаш да ти цитирам нещо:"Идваш в родния ми град, лаааеш по мен като уличен ***, обявил си го за свой едва ли не, административно си го мародерствал и си загробил много хора!"На това му казвам аз самоубийство Шишиииии!

177

Анонимен

преди 4 месеца

Да предложат на Ристьо Иванов - комитерна. Оправи конституцията и реформира съдената система, сега е ред да оправи и външната политика. заедно със секретарката си Надежда Йорданова са перфектен екип.

176

Исихия

преди 4 месеца

Катастрофата на държавността е ясна Дороти! Затегнете предпазните колани, че Канзас казва Довиждане! Е той Сайфър не му хареса връзването на гаубицата! Какво? Халостен беше! Просто не искаш да се откажеш от тия .88 нали американо?

175

Анонимен

преди 4 месеца

Налм Денков трябваше да е външен министър. Защо не сложи него?

174

Анонимен

преди 4 месеца

Главчев е пал ячо, в разговорния смисъл на думата.

173

Анонимен

преди 4 месеца

Главчев е също като ***-Цвета Караянчева. Той се показа, че дрънчи на кухо още като председател на парламента. То в ГЕРБ вероятно има интелигентни хора (аз лично не се сещам за такъв), но всички си налагат автоцензура, за да изглеждат като лидера си, мутрата Борисов. Вижте например Желязков, досегашния председател на БЪЛГАРСКИЯ парламент. Да ви изглежда случайно свободен, независим, човек със самочувствие и самостоятелно мислене? Но той ходи тук-там да представя многовековна и древнокултурна България. Те шайката затова извадиха из ръкава си таз Габриел, щото хората не я познаваха, колко е клиш

172

Анонимен

преди 4 месеца

Главанака е от шайката и не иска и не може да направи честни избори. Вота на избирателите е предварително опорочен.

171

Анонимен

преди 4 месеца

Точно си отговаря на фамилията главчев. Може с гордост да си я носи.

170

Анонимен

преди 4 месеца

Главчев: "Каквото каже Бойко, това ще кажа и аз. При това съвпадението ще е абсолютно случайно!" :)

169

до 143

преди 4 месеца

Гербидж, държавата е превзета от нотариуси, Пепи Евровци и тем подобни. Каква точно роля играе твоя вожд не е много ясно, *** със сигурност е част от тая свинщина и винаги намира как да се направи на ударен, нищо да не направи по въпроса и някой друг да е виновен. Шиши също не е ясно как се издигна толкоз, надали е просто самостоятелен играч, сигурно някой го бута.

168

Анонимен

преди 4 месеца

Главчев очаквано се оказа пълен мушмурок сричащ заучени изтъркани фрази, безлично протеже на банкянския престъпник