Отдавна спрях да пазарувам от веригите . Покупките ми са от малки магазини на производители и от пазара , това е . Мисля че веригите ни тровят , но това си е мое мнение .
До Анонимен 43, и при нас е така. Захарта е най-бавно свършващият продукт. Използваме я буквално само за приготвянето на хляб. Шоколадът у нас се намира на най-безопасното място в света. Имам шоколад на поне година. Виж плодовете си изчезват бързичко :)
Как ми напляскали минусчета, захарните наркомани.... хахахахахахах :))) Аз не казвам, че не консумирам сладко, просто си е набавям от мед и плодове :)))
Който знае съставките на хляба и киселото мляко ги избягва. Същото и с кренвиршите, охладеното месо от големите вериги, безалкохолните напитки, вафлите, зеленчуците, сиренето, кашкавала....
Просто започнахме да си ги правим сами, имам хлебопекарна и всеки може да си направи.Това в магазина няма да го коментирам, само ще ви отворя очите - някаква тетка женка на *** човек на име Киро, сложила кафява захар (супер здравословно) и някакво безглутеново брашно от Лидл за 3 лв. и продава кекс за 60 лв. и дори ДДС не внася за него.
До Анонимен 38, да, но вкъщи си правим хляба и млякото заедно с мъжа ми. В крайна сметка е за нас :) Обичаме домашната храна и си се "глезим" в тази посока. Мерси за бравото :)
До Анонимен 28, абсолютно точен коментар. Повече от 10 години си правим сами хляб, защото това по магазините е химия. От скоро и кисело мляко. Ред е на сирене и кашкавал. Нито е трудно, но пък вкусно! Наскоро четох, че върнат ли се хората към собствено производство на храна, то нацията е в упадък. Не че не си го знаем, де ;) Ама все пак.
Еми изберете си некои други да ви се вдигне стандарта бе, защо не си изберете некои други да ви вдигнат стандарта да ядете фуа гра със синьо сирене.
Хляб ям малко, захар избягвам да консумирам, освен чрез плодове и мед, чувствам се отлично, но имам и спортна култура :)))
Ядем все по-малко хляб и кисело мляко, но пием повече