52

Сенеката

преди 1 месец

Ми нормално той по скъп от месото...

51

Анонимен

преди 1 месец

В хляба има глутен. Забелязах, че глутена не ми понася.

50

Иван

преди 1 месец

Шефът яде ориз, а аз зеле, значи средно ядем ориз със зеле.

49

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50 А белия хляб е .... :)))

48

Хляба е важен, но

преди 1 месец

никой не си пие ракията с хляб, от батко си да знаете!

47

Анонимен

преди 1 месец

С боко и иван ангелов нагъва пържоли, обикновните селяни да нагъват бял хляб

46

Анонимен

преди 1 месец

Положението е такова, че ако искаш истинска храна трябва да си я отглеждаш и приготвяш.

45

Ze nigmar

преди 1 месец

Тежки мезета:)))

44

Анонимен

преди 1 месец

Отдавна спрях да пазарувам от веригите . Покупките ми са от малки магазини на производители и от пазара , това е . Мисля че веригите ни тровят , но това си е мое мнение .

43

реалист

преди 1 месец

В БГ са останали само алкохолиците.

42

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 43, и при нас е така. Захарта е най-бавно свършващият продукт. Използваме я буквално само за приготвянето на хляб. Шоколадът у нас се намира на най-безопасното място в света. Имам шоколад на поне година. Виж плодовете си изчезват бързичко :)

41

Анонимен

преди 1 месец

Как ми напляскали минусчета, захарните наркомани.... хахахахахахах :))) Аз не казвам, че не консумирам сладко, просто си е набавям от мед и плодове :)))

40

Анонимен

преди 1 месец

Който знае съставките на хляба и киселото мляко ги избягва. Същото и с кренвиршите, охладеното месо от големите вериги, безалкохолните напитки, вафлите, зеленчуците, сиренето, кашкавала....

39

Анонимен

преди 1 месец

Просто започнахме да си ги правим сами, имам хлебопекарна и всеки може да си направи.Това в магазина няма да го коментирам, само ще ви отворя очите - някаква тетка женка на *** човек на име Киро, сложила кафява захар (супер здравословно) и някакво безглутеново брашно от Лидл за 3 лв. и продава кекс за 60 лв. и дори ДДС не внася за него.

38

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 38, да, но вкъщи си правим хляба и млякото заедно с мъжа ми. В крайна сметка е за нас :) Обичаме домашната храна и си се "глезим" в тази посока. Мерси за бравото :)

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37 Жена ли си ? :) Ако е така, браво, рядко се срещат такива напоследък :))

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 28, абсолютно точен коментар. Повече от 10 години си правим сами хляб, защото това по магазините е химия. От скоро и кисело мляко. Ред е на сирене и кашкавал. Нито е трудно, но пък вкусно! Наскоро четох, че върнат ли се хората към собствено производство на храна, то нацията е в упадък. Не че не си го знаем, де ;) Ама все пак.

35

Анонимен

преди 1 месец

Захарта е най-големия враг на човека, но *** обяснявай на поредния селинджър... :)))

34

Анонимен

преди 1 месец

Еми изберете си некои други да ви се вдигне стандарта бе, защо не си изберете некои други да ви вдигнат стандарта да ядете фуа гра със синьо сирене.

33

Анонимен

преди 1 месец

Хляб ям малко, захар избягвам да консумирам, освен чрез плодове и мед, чувствам се отлично, но имам и спортна култура :)))