41

Анонимен

преди 1 месец

мдааа, мафията разчиства неудобните, никой не може да ме убеди че контрабандните канали са от няколко месеца, откак тази жена е шеф на митниците, съвсем явно разчистване

40

Анонимен

преди 1 месец

Саакашвили бе избран президент и първата му работа бе да закрие и уволни цялата полиция до крак.Всички увредени дъртаци пенсионери мамини синчета целия хрантут за седмица 50 000 бяха изселени министерството службичките и структурата им закрити.Един месец Грузия нямаше полиция Катастрофите намаляха,битова престъпност нула Организираната се скрихабез униформените храненици.Съд,прокуратура,следствие данс.Отпадъкдоотпадъка Преди изринането обикаляха небръснати 100кг наани тъпуци в мръсни униформи

39

Анонимен

преди 1 месец

Тая мома като гледам направо си "изгоря". Ще сменя май Иванчева в килията, че на оная май и свършва присъдата.

38

Митю Очите

преди 1 месец

Защо ни занимавате с глупости.За милиони няма закони.Правите ни на балъци,но ние не сме.

37

Ахмед Доган

преди 1 месец

За 35 години преход нямаше никаква контрабанда и нелегален трафик, но сега тази женица за 3 месеца като шеф се опита да корумпира митниците, но работещите ни институции и прокуратура (които са независими и неподкупни и нямат нищо общо с ДПС) веднага я хванаха. Вервайте ми.

36

Анонимен

преди 1 месец

Има нещо сбъркано в тая популация.

35

Opa

преди 1 месец

Не знам, Пеевски не е задържан, тази е задържана - малко избирателно ми се вижда цялото нещо. Шиши обра Булгартабак но дори един прокурор не го е попитал ама как така..Мисля, че докато нямаме съд и прокуратура няма как да очакваме по-добра съдба. Ние сме държава, която каквито и закони да има, този който държи прокуратурата разпределя порциите в държавата.

34

Запознат

преди 1 месец

Тая па къде е тръгнала да бъде морална. На позиция шеф на митници вместо да си уплътни джобовете възможно най-бързо, тя тръгнала да спира кранчетата. Това което й се случва сега е съвсем закономерно.

33

ароматния пръч

преди 1 месец

Дааа,бандата на четиримата,че и голямо застъпване преди дни имаше за нея.

32

52847

преди 1 месец

До реалист:-Като им гледам адвокатите ,тези мишоци са умрели от страх и спокойно могат да бъдат ощавени с по 1 милион евро, докато делата им стигнат в съда.А там вече мизата е поне двойна.Но не ги мисля ,защото съм сигурен че и четиримата от бандата могат да си го позволят.

31

реалист

преди 1 месец

Някой сеща ли се какви са хонорарите на тези топ-адвокати ,които защитават "невинната" полицайка/митничарка Банкова и останалите "невинни" от бандата ,Живко Коцев и двамата Димитрови?За подобно дело минимума е 50 000 евро , естествено под масата.Ха познайте откъде тези "невинни" душички са спестили по 100-200 000 евро само за адвокатски хонорари???А калпавия полицейски плъх Живко Коцев от страх е ангажирал цели двама топ-адвокати Доковска и Илиян Василев ,където мизата е поне 100 000 евро!!

30

Анонимен

преди 1 месец

Тая са я бушон, даже и не го е разбрала, а перуката защо не в затвора и той!

29

Карачанаков

преди 1 месец

Гледам вчера един адвокатин като обяснява колко е невинен глав сека Коцев и си спомних как същия тоя И. Василев преди години за един заловен да краде кола твърдеше че времето било лошо и се скрил в колата от дъжда.

28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14 - Ами ако тя излезе, ще се окаже, че са я набедили. А тогава търгват да горя поне 4-5 човека, които още са с връзките във властта.

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27 - ПП и ДБ паднаха в капана. ДБ хич не са невинни, а в ПП има и дърти куки и бивши съпартийци иот другите партии, така че всеки е наясно, какво става или по-лошо - бил е или още е дирекнто замесен. И да, организираха си. От 25 години се знае, че който сложи ръце на минтиците, забогатява най=бъзро. Говорим за почти милиард лева от далавери на месец, всеки месец. Сладко, а?

26

Анонимен

преди 1 месец

Ами ще останат ми! Братчеда, като почна митничар, му беше 4500 ЕВРО на смяна, да си плати. И това беше преди ехеее 15-20 години сигурно. Връщаше се с по 2500-3000 евро горница на нощната делничка, извън сезона, ама е имал и по 15000 евро годнинца за ден. Викаше "братчедчеее, ще правим митничарчеее", ама го изгониха след година и половина. И ОЩЕ живее с тея пари. Представям си ШЕФКТА, колко е изработила само за седмица.

25

Бременна кошута.

преди 1 месец

Глупости за пред народа.Постановки.Пак нищо няма да излезе.

24

Анонимен

преди 1 месец

Ей, добре че дойдоха ПП да организарат за месец контрабандата по границата. А това, че 15 години влизаха тонове наркотици, които тровеха децата ни, това е тема табу за мисирките на Тиквата и Пра сето.

23

Анонимен

преди 1 месец

Набедиха я.

22

Анонимен

преди 1 месец

Как така години наред се вихреше контрабанда,за която всички знаехме и никой не беше обвинен за това,а тази жена управлява митниците от няколко месеца и я изкараха най-големия престъпник.Явно е засегнала интереси на най-високо ниво,и си е въобразила,че у нас има върховенство на закона.Наивница.