133

Малко за политика

преди 1 месец

Президентът Радев трябва да подпише указа за смяна на министрите, но в конституцията няма предвиден срок за това. Ако президентът смята че избирането на зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов за външен министър ще попречи на правилното провеждане на изборите, той може да отложи подписването на указа до 10-ти юни, т.е. за дата след като минат изборите. Това не противоречи на конституцията.

132

Анонимен

преди 1 месец

Готов си ти, без Баце да е зад гърба ти, и малкото си име не можеш да си спомниш....!

131

Анонимен

преди 1 месец

Как беше :''Какъвто народа , такива и управниците ''!

130

Анонимен

преди 1 месец

Готов съм на ВСИЧКО , само да съм на власт !

129

Анонимен

преди 1 месец

Когато Буци каже нещо сутринта, всички знаят, че наобед ще каже точно обратното. Но какво ще каже Буци вечерта, това знаят само началникът от Дръндар и неговият пророк Шиши, който ще го подскаже на Буци на уше. В този дух именно, след като вчера заплашваше Главчев с последствия ако не смени външния си министър, тази сутрин Буци си смени отново мнението и вече не бил искал пуделчето му Даниелчо Митов да е външен министър. Какво ли ще каже Буци довечера???? Сега чака да получи съответни указания от началника от Дръндар чрез неговия пророк Шиши:)))

128

Анонимен

преди 1 месец

Простияя народ ги избира, влизат с предизборни лъжи и събират конституционно мнозинство. След това обслужват с българската пита кукловодите си. НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЕ С ТЕЗИ ДРАГИ НЕГРАМОТНИ И БЕЗОТГОВОРНИ ИЗБИРАТЕЛИ-.

127

Анонимен

преди 1 месец

къде е валери симеонов ? къде е яне янев ? къде е барека ? къде е атакиста ? Само Баце стои и не мърда - кон на лед да му го напори назад ще се върне да обере луфта! СтабиУен е Баце, яко се е наМагнитизирал от посолството! И руснаците го чакат, и един сърбин имаше

126

Анонимен

преди 1 месец

А че си готов няма и съмнение, ама ние дали сме готови да понесем последсдтвията от поредните сервилности... то има ли още какво да се дари на укрите и на корпорациите...

125

Анонимен

преди 1 месец

готов си да го поемеш .... поста де, не се радвай не е друго, къдрава Сю!

124

Анонимен

преди 1 месец

Готова на всичко за да си министърка.

123

Анонимен

преди 1 месец

Готов е да поеме всичко хахах

122

готов да се жертва

преди 1 месец

Готов да стане министър. Посреща удара с голи гърди и разкопчана риза. За щастието на Родината!!!!

121

хаха

преди 1 месец

Къдравата Сю явно има опит в поемането, след като е готов.

120

Анонимен

преди 1 месец

Още един нагледен пример как България е лишена тотално от национален суверенитет. Даниел Митов е кадър на американските демократи, които са на власт във Вашингтон. На всеки един, който е заподозрян, че може да се заеме с неблагодарната работа да защитава българските национални интереси му се намира цаката и се отстранява светкавично. Мотиви могат да се намерят всякакви. Но те нямат нищо общо с причините. Външното кадруване е безцеремонно.

119

Митов

преди 1 месец

"-Готов съм да поема..."

118

Анонимен

преди 1 месец

Най-противният МАЗНИК в герб !Не знам Томи Дончев как ги търпи в герб !

117

Анонимен

преди 1 месец

Митака надмина Плевнелиев по слагачество !

116

Анонимен

преди 1 месец

И тоя , Бате , е като Цвъки Цветанов , готов е да продаде и семейството си ,.... за ВЛАСТ . Но не му се отваря пЪрЪ-ШЪТЪ!

115

Кукувица кука

преди 1 месец

Къдрокоската е унижение за консервативния електорат на ГЕРБ в провинцията. Това у прелетна птица,кукувица. Червен изтърсак обиколил ДСБ, Куневица и накрая кацна наготово в ГЕРБ. Еврожендър бетер всичките пепетадесебета. Гнус.

114

ЕДНО КЪДРАВО

преди 1 месец

ЮДЕЙЧЕ > палестинските евреи са с къдрави коси, като арабите